Mijn gezichts reinigings routine met Garnier

Vandaag laak ik jullie mijn gezichtsreinigings routine zien, van zowel de ochtend als in de avond. De afgelopen weken testte ik deze reinigers van Garnier, en vandaag laat ik jullie weten hoe deze producten zijn bevallen! Lees je mee?510 weken geleden werd ik verblijd met een Garnier pakketje, onder andere deze Essentials gezichtsreinigers waren daar een onderdeel van. De producten heb ik 10 weken uitgebreid getest en vandaag laat ik aan jullie weten of ik ze opnieuw zal kopen ja of nee.

Stap 1
Garnier Essentials | Verfrissende reinigingsmelk

14Laat ik beginnen met stap één, de ‘verfrissende reinigingsmelk’ van Garnier, voor gezicht en ogen. Hij belooft zelfs waterproof make-up te verwijderen, is verrijkt met detoxifiërend extracten en geschikt voor de normale of gemengde huid. Een reiniger die niet vettig is en in een handomdraai make-up van je gezicht verwijderd, zoals beloofd; in slechts een beweging. Daar heb ik wel oor naar!
13Deze niet plakkende reinigende melk is een licht, romige formule, het detoxifiërende druiven-extract zorgt ervoor dat de huid vrijgemaakt word van aanwezige onzuiverheden zoals schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan make-up, vuil en stof.

11De plastic flacon heeft een mooie mintgroene kleur en zal daarom niet misstaan in de badkamer of in een badkamer kast. Hij is niet geheel doorzichtig, maar je kan wel zien hoeveel melk er nog in zit. Een flacon bevat 200 ml.

8Er zit een stevige dop op die goed sluit, qua hygiëne vind ik dat zeker een dik pluspunt. Dit product kan dan ook probleemloos mee in je tas of koffer (let er alleen wel op met vliegen dat de druk niet te hoog word, maar dat geld voor alle flacons).

10De ingrediëntenlijst voor de liefhebbers. Wat eruit springt zijn: Pyrus Malus water (appel fruit water), grapefruit extracten en Vitis Vinifera extract (druiven water).

17Hier kan je de romige substantie goed zien, en het heeft een zachte, frisse, duifachtige geur. Ik breng de reinigende melk aan op twee wattenschijfjes, leg deze even op mijn ogen zodat de melk zijn werk kan doen. Zachtjes wrijvend reinig ik mijn ogen, dan plak ik de gebruikte kanten tegen elkaar en gebruik ik de achterkanten van de watjes om de rest van mijn gezicht te reinigen.

Stap 2
Garnier Essentials | Verfrissende tonic met vitaminen


16Door naar stap twee in mijn routine, de verfrissende tonic met vitaminesn. Deze is ook verrijkt met detoxifiërend druiven-extract en bevat daarnaast ook Pro-vitaminen B5. Deze combinatie zorgt ervoor dat de laatste restjes vuil en make-up van je gezicht worden verwijderd, en daarnaast ook het comfort behoud. Wat inhoud dat hij niet vet is en niet uitdroogt. Dat wil ik graag gaan testen! Geschikt voor de normale of gemengde huid.

3De tonic belooft verfrissend en verzachtend te zijn, alle toegevoegde vitaminen moeten hiervoor zorgen.

3De tonic zit in een groene, doorzichtige flacon en dat geeft het product een frisse uitstraling. En dat past duidelijk goed bij de formule van deze reinigende tonic. De flacon bevat 200 ml tonic.

7Opnieuw een fijne, goed sluitende dop. Ook deze werkt erg schoon, fijn voor de hygiëne!

1Alhoewel ik een droge, vochtarme en gevoelige huid heb gebruik ik dit product al ruim 10 weken. En ik kan je vertellen dat deze tonic, die geschikt is voor de normale of gemengde huid niet te agressief is voor mijn huid. Klinkt goed niet?

12Ik ben geen kenner maar wat mij opvalt aan deze lijst zijn de fijne toevoegingen als: Pyrus Malus water (appel fruit water), grapefruit extracten en Vitis Vinifera extract (druiven water).19De tonic is doorzichtig, en heeft een heerlijke frisse druiven geur, zelfs nog iets frisser dan die van de reinigingsmelk. Ik breng het aan op een watje en reinig mijn gezicht, de huid rond mijn ogen sla ik wel over met deze tonic. Hij is heerlijk verfrissend in gebruik en met zachte bewegingen reinig ik mijn huid. Zo nu en dan kan mijn huid wat extra reiniging gebruiken en pak ik er een tweede watje bij.

Stap 3
Garnier | Micellair reinigingswater

Garnier micellair reinigingswaterBij stap 3 pak ik het Micellaire reinigingswater erbij, deze verwijderd de laatste restjes make-up en vuil die na de eerste 2 stappen zijn blijven zitten. Benieuwd waarom het Micellaire water zo’n fijn product is? Lees dan de review die ik er al eerder over schreef. 9Conclusie
Ondanks dat de reinigers voor de normale of gemengde huid zijn, verdraagt mijn droge, vochtarme probleem huid deze reinigers goed. Ze zijn fris, mild en verzorgend. Zowel in de ochtend als in de avond gebruik ik deze trio aan producten op de aangegeven volgorde. Het enige minpuntje is dat het je make-up niet in één enkele veeg van je gezicht verwijderd, hier heb je iets meer geduld voor nodig. Anders blijven er al snel resten van mascara aan je wimpers zitten en daar word je niet vrolijk van. Al met al ben ik zeer tevreden over deze producten, ze doen hun werk goed, je moet alleen even de tijd nemen om je gezicht grondig te reinigen, en dit is voor mij geen enkel probleem.

Producten van Garnier vind je bij drogisterijen, voor de melk en tonic betaal je €4,50, voor het Micellaire water betaal je €6,99.

Ken jij de gezichtsreinigers van Garnier al?

liefs lindaFollow on Bloglovin

Delen:

12 Reacties

 1. xchinouk
  19 juni 2014 / 13:39

  Ik heb een oogmake-upremover van hun nieuwe lijn die ik erg prettig vind! Ik gebruik al jaren af en aan producten van de Garnier Essentials lijn (voor dat ‘ie werd vernieuwd), heel basic en prettig!

 2. 17 juni 2014 / 19:07

  Ik vind die producten er erg mooi uitzien. Kan het niet zo goed uitleggen haha, maar ze stralen (mede door de kleur) echt wat fris uit. Ik ben wel nieuwsgierig geworden door je verhaal. 🙂 Liefs

 3. 17 juni 2014 / 16:25

  Oooo deze producten ruiken ook zo heerlijk! Ik heb de facewash en de tonic gehad toen ze ooit te koop waren bij de action. Wat een heerlijke producten.

 4. lovexbug
  Auteur
  17 juni 2014 / 14:47

  Wat een fijne uitgebreide review. De producten klinken heerlijk! Het micellaire reinigingswater wil ik nog steeds een keer proberen.. Zoveel positiefs over gehoord!

 5. 17 juni 2014 / 10:28

  Ik vind de gezichtseinders van Ganier ook heel erg fijn. Ik gebruik het miccelair water dagelijks. Fijn review!

 6. 17 juni 2014 / 09:41

  Een vriendin vertelde mij gister over de garnier producten en zei vond ze heel erg fijn. Het klinkt ook echt goed. Fijne review!

 7. 17 juni 2014 / 09:33

  Dat zijn fijne prijzen voor fijne producten! En ook een fijne review!

 8. 17 juni 2014 / 08:27

  De tonic lijkt me zeer prettig voor de zomer!

 9. 17 juni 2014 / 06:47

  Mooie uitgebreide review heb je geschreven! De producten klinken heel erg fijn 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
New In | Fossil Wallet

Vorige week zondag, op een mooie Pinksterdag, bezocht ik met mijn lief en vrienden de designer Outlet in Roermond. Zoals...

Sluiten