Mijn Body Butters lente favorieten

Een goede huidverzorging vind ik belangrijk, niet alleen mijn gezichtshuid maar ook mijn lichaam heeft het hele jaar door extra verzorging nodig. Zijn het niet de koude, natte of strenge winters die je huid droog en kwetsbaar maken, zijn het wel de zonnige warme dagen waardoor mijn huid extra verzorging nodig heeft. Vandaag laat ik een aantal favorieten Body Butters van The Body Shop aan jullie laten zien die ik graag gebruik om ook met mooi weer mijn huid te verzorgen. En welke producten ervoor zorgen dat mijn benen to kill for zijn!

uitgelicht TBS favorieten lente

Je kent het wel, hét biniki stress momentje wanneer jij je na de heerlijke feestdagen bedenk dat je binnen een aantal weken weer in de bikini ‘moet’. Het gaat hierin niet alleen om de kilo’s, en dus je figuur, maar ook in welke staat jou huid verkeert. Je wilt immers niet gezien worden met droge, schilferige benen in een korte broek. Want ja, laten we eerlijk zijn, ook van scheren krijg je een droge huid. Vandaag laat ik jullie een aantal van mijn favoriete Bodybutters zien waar mijn doge, kwetsbare en gevoelige huid erg blij van worden.

Papaya Body Butter

f6200 ml | 24 uurs hydratatie |  Voor de normale

Allereerst de geur, wat is deze heerlijk fruitig! Als ik mijn ogen dichtdoe heb ik direct het gevoel dat ik mij op een tropisch oord bevind. Dit is een hele leuke bijkomstigheid, de butter is verder rijk en ondersteunt mijn huid goed op de dagen dat extra bescherming niet nodig is maar wel een onderhoudssmeerbeurt kan gebruiken. Van douchebeurt tot douchebeurt (24 uur) blijft hij mijn huid goed voeden. En is hij voedend genoeg voor deze warmere dagen. In combinatie met de douchegel blijft de geur ook nog best lang hangen, heerlijk!

Mango Body Butter

F250 ml | 24 uurs hydratatie | Voor de zeer droge huid

Hoewel de geur mij meer aan perzik doet denken ben ik wel heel erg blij dat ik deze Body Butter in mijn stash heb. Hij is rijk en verzorgt mijn huid goed, hij is dan ook geschikt voor de zeer droge huid. Een kleine verpakking vind ik erg fijn omdat ik deze veelal alleen als handcrème gebruik, maar ook de rest van mijn huid hydrateert hij goed, en voorkomt vochtverlies.

Passion Fruit Body Butter

f5200 ml | 24 uurs hydratatie | Voor de normale huid

Fruit de la passion, oftewel passiefruit maar oh, wat klinkt dat mooi in het Frans! Ook deze butter is zeker geschikt als onderhoudsbeurt voor de dagen waarop je huid wel een beetje verzorging kan gebruiken. De geur vind ik heerlijk, fris en dus uitermate goed geschikt voor de lente en zomerdagen.

Early-Harvest Raspberry Body Butter

F8200 ml | 24 uurs hydratatie | Voor de droge huid

Heeft jou huid iets extra’s nodig? Denk dan aan de frambozen lijn waar wij sinds kort weer van kunnen genieten. De geur doet mij niet direct denken aan een framboosje, eerder aan het Fristi drankje, maar daarom niet minder lekker. De butter is rijk, voedend en dat merk je in het begin wel met opsmeren, het duurt heel even voor hij goed is opgenomen door je huid. Maar daarna kan je er zeker weer 24 uur tegenaan! (Dit hou ik aan, omdat ik na een douchebeurt weer moet smeren.)

Honeymania Body ButterF3

50 ml | 24 uurs hydratatie | Voor de droge huid

De meeste butters geuren heerlijk, maar Honeymania heeft echt een plekje veroverd in mijn hart! Nog niet eerder was ik zó dol op een lijn en op een geur, als op deze. Het kleine potje is handzaam en neem ik daarom ook graag mee in mijn tas, dat het geen tube of pomflacon (ivm hygiëne onderweg) is, is hem helemaal vergeven. Hij verzorgt goed, en mijn huid word er zijdezacht van. Uit dit hele rijtje is dit absoluut mij favoriet.

Honeymania Lip balm

f410 ml | Een rijke verzorging voor je lippen | €5,-

“Hold uphold my phone”, ik maak heel even een klein uitstapje naar de lipverzorging. Nu ik bijna iedere dag wel lipstick draag vind ik extra verzorging van mijn lippen erg belangrijk. En daarom smeer ik braaf, iedere avond voor het slapen gaan deze Honetmania lip balm op mijn lippen zodat ze de volgende morgen weer zijdezacht en verzorgd zijn. Klaar voor een nieuwe dag! Oké.. en nu weer over tot de orde van de dag. 

Aloe Body Butter

f10200 ml | 24 uur vochtinbrengend | Voor de droge, vochtarme huid

Tijdens mijn vakanties in Australië heb ik ontdekt hoe mooi de werking van pure aloë vera is, wanneer mijn huid verbrand was smeerde ik het sap uit de plant op mijn huid. Het werkte verkoelend én helend, mijn zon-verbrande huid werd bruin en vervelde niet. Ook hier in Nederland en op vakantie vind ik het heerlijk om mijn huid te verwennen met aloë vera, na een dag vertoeven in de zon. Zo puur als ik het in Australië heb gesmeerd kan ik het hier niet vinden, maar wel ben ik steeds opzoek naar fijne alternatieven. En daar is deze Body Butter er zeker een van! Deze butter zorgt ervoor dat je huid gevoed word, kalmeert de huid en zorgt voor een goede vochtregulatie. Laat de zomer maar komen!

uitgelicht TBS favorieten lente

Vooral fanatiek smeren als jij met benen ’to kill for’ de deur uit wilt gaan!

De Body Butters zijn in de winkels van The Body Shop verkrijgbaar en ook in de webshop. De prijzen van de grote potten varieren tussen de €16,- en de €18,-. Voor een mini betaal je €6,-.

Welke Body Butter is jou favoriet?

liefs linda
Follow on Bloglovin

 

 

Quote: “Hold uphold my phone” komt uit het nummer Worst Behavior van Drake.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-51213936-1’, ‘lindaswholesomelife.nl’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Delen:

13 Reacties

 1. 24 mei 2014 / 21:51

  wat zien al de producten van The body shop er toch fleurig en leuk uit, kiezen word dan wel heel erg moeilijk

 2. beautybyhappiness
  23 mei 2014 / 14:55

  Die met framboos en die met honing wil ik eens ruiken.
  Mijn favoriete geur van de bodybutters die ik al gehad heb, is shea butter 🙂

 3. Ines
  Auteur
  23 mei 2014 / 06:21

  Die met frambozen is echt heerlijk!

 4. myrthezz
  23 mei 2014 / 05:53

  De mango body butter heb ik ook. Ben ook zo’n fan van Body butters, ze ruiken lekker!!

 5. 22 mei 2014 / 17:41

  Hmm, stuk voor stuk heerlijke bodybutters! De Shea geur is mijn favoriet!

 6. 22 mei 2014 / 15:04

  Boddy butters van TBS zijn zo fijn, ik heb er ook een aantal <3

 7. 22 mei 2014 / 11:25

  Die mango en honey lijken me lekker 😀
  Ik smeer eigenlijk altijd met Nivea haha, anders ruik ik mezelf de hele dag 😛

 8. 22 mei 2014 / 11:07

  Ik denk dat de Aloe Vera ook een fijne body butter is, maar ik zweer toch echt bij mijn fijne olijven body butter van The Body Shop! 🙂

 9. 22 mei 2014 / 10:27

  Ik ben ook gek op de body butters. Ik vind vooral shea en passievrucht en mango heel lekker <3

 10. 22 mei 2014 / 08:55

  Ik heb zelf de Blueberry Body Butter, die vind ik erg lekker!

 11. Mirne
  Auteur
  22 mei 2014 / 08:46

  Die met passievrucht lijkt me echt heel erg lekker! Ik ben sowieso gek op de bodyshop.

 12. inspiredbylifee
  22 mei 2014 / 08:25

  De mango body butter heb ik in de winkel geroken die is zo lekker <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Formentera | Het idyllische eilandje naast Ibiza

Vorige week liet ik jullie het prachtige eiland van Ibiza al zien, vandaag neem ik jullie mee naar een klein,...

Sluiten