Mellow Autumn Favorites ☾

 

 

 

 

 

P.s. deze korting is de hele maand oktober geldig, en is van toepassing op alle hoesjes. 

 

 

 

 

Dutch Sustainable Fashion Week

 

 

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 10 oktober 2017 / 09:43

  Wat zie je er mooi uit en dat hoesje. zo gaaf! Ik heb een samsung edge en helaas is daar amper iets voor verkrijgbaar.

 2. 9 oktober 2017 / 19:38

  Yay voor kleur, zeker in de herfst! Ik kan me daar ook altijd net een beetje meer zelfverzekerd door voelen. Wat heb je de jurk leuk gecombineerd als top met een broek! En ik vind ook je telefoonhoesje prachtig. Dat is er inderdaad eens echt één uit duizenden met een mooi uiterlijk. En ik ben het met je eens dat af en toe shoppen bij winkels als Zara best moet kunnen. Zelf ben ik ook helemaal into bewust shoppen. Koop wat je mooi vindt en wat je vaak en lang zult dragen, zodat het de aankoop meer dan waard is 🙂

 3. 9 oktober 2017 / 16:35

  Hele leuke outfit en natuurlijk je foto’s ook. Dat hoesje zag ik toevallig laatst op je insta stories!

 4. 9 oktober 2017 / 15:19

  Prachtige foto’s! Heel leuk die jas, ik vind het zo jammer dat beige me niet staat en deze jassen kom je amper tegen in koele kleuren 🙁

 5. 9 oktober 2017 / 13:23

  Wat een toffe outfit en zulke mooie foto’s!

 6. 9 oktober 2017 / 11:11

  Leuke outfit, staat je goed!
  Ik ben zelf ook helemaal fan van een pop of colour. (:
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.