Marc by Marc Jacobs Sunnies

Muurvast zit ik, op mijn Marc Jacobs wolk. And ‘i’m walkin’ on sunshine’, time to hit the road met mijn Marc by Marc Jacobs sunnies! Ik kocht deze bril onderlaatst in de Marc Jacobs pop-up TweetShop in Amsterdam. Wat een geweldig concept, en hoop dat ze volgend jaar weer de deuren voor een paar dagen openen. Voor vandaag wil ik heel graag mijn sunnies met je delen.

MJ3MJ2Al jaren heb ik een oogje op Marc, of het nou Marc by Marc Jacobs is of de Marc Jacobs lijn. Al jaren lijken zijn items, op een parfum na, vrij ver weg.  Wat zeg ik? Mijlen. Ver. Want eerlijk is eerlijk, beauty comes with a pricetag. Inkopen doen via een tweet was dan ook echt op mijn lijf geschreven en kwam ik een stapje dichterbij Marc. En nu ik de smaak te pakken heb kan ik niet wachten om de collectie uit te breiden, maar eerst een bos vol geldbomen planten en een tripje naar de Kaaimaneilanden boeken, opzoek naar een regenboog, unicorns en schatkisten vol glitters.

Voor wie geen genoegen kan krijgen van mooie zonnebrillen; de poort naar de MJ-hemel vind u hier.

collage 1

Voor welke designer zal jij een maand droog brood eten?liefslinda2
Bloglovin' button

Delen:

17 Reacties

 1. 26 augustus 2014 / 18:35

  Wat een geweldige foto’s! 😀 Super leuk zeg! Ik vind het een hele mooie bril 😀

 2. 23 augustus 2014 / 20:27

  Die staat je heel goed! Leuke foto’s ook 🙂

 3. 23 augustus 2014 / 19:25

  heerlijk artikel om te lezen…heb ervan genoten en vooral toen ik die blik over die zonnebril zag….
  groetjes Petra xx

 4. 23 augustus 2014 / 14:58

  Ah, wat een mooie zonnebril! Marc Jacobs vind ik ook een fantastische designer. En op de koop toe vind ik het een mooie man 🙂

 5. 23 augustus 2014 / 11:28

  O ja, die is onwijs gaaf! Helemaal top 🙂

 6. 23 augustus 2014 / 09:50

  Wauw, wat een prachtige foto’s Linda! Je bril is echt onwijs pretty, wat een prachtig exemplaar. Ik zou wel een week droog brood eten voor een nieuwe Michael Kors tas. Staat zo hoog op m’n wishlisth, muh!

 7. 23 augustus 2014 / 09:03

  Ooh lala! Fancy hoor! Geweldig artikel. Ik hou ervan als mensen echt dolenthousiast zijn over iets!

 8. 23 augustus 2014 / 08:51

  Haha, wat een leuk geschreven artikel! Ik vind de zonnebril je ook heel gaaf staan, en wauw, gewoon zo tof dat je na lang sparen zo’n mooie designerbril kan kopen. Echt leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dagelijkse make-up routine augustus 2014

Hi allemaal! Vandaag neem ik jullie mee naar mijn kaptafel en laat ik jullie mijn dagelijkse make-up routine zien. Het...

Sluiten