MAC x Kelly Osbourne Limited Edition

Bloody Brilliant quad – Kelly

8Mijn hart maakte een sprongetje toen ik zag dat alles behalve de blush van Sharon en de oranje lipstick van Kelly (Riot House) er nog was. Riot House hadden ze niet eens geleverd gekregen.. Handig. Maar, ik was dus op tijd en het eeuwige twijfelen kon beginnen, wanneer er veel keuze is wil je natuurlijk alles meenemen, echter was mijn portemonnee mijn redder in nood en rekende ik o.a. dit prachtige palette af. Gelijk ook mijn eerste MAC palette.

6Kelly’s lievelingskleur is paars, en dat is in de gehele lijn terug te zien. Leuk detail is dat ook op het palette een handtekening staat van madame, net als op de kartonne verpakking van deze limited edition. Het palette bevat 4 van Kelly’s favoriete kleuren, een zachte paars, donker paars, glinsterend platinum en paarsbruin. 

7De kleuren beloven goed gepigmenteerd te zijn en blenden als een malle, ik ben benieuwd!

5V.l.n.r.: Tickety Boo, Fizzy Rose, Spoonful of Sugar, Shadowy Lady.

Tickety Boo is de enige kleur waar een duidelijke shimmer in zit, de andere kleuren zijn mat en geven een bijzonder mooie, rustige finish.

19Foto zonder flits. Hier heb ik Tickety Boo aangebracht op mijn wenkbrauwbot, Spoonful of Sugar op mijn gehele bewegend ooglid en onder mijn onderste waterlijn, en om het af te maken Fizzy Rose in de arcadeboog.

24Foto met flits. Make-up is hetzelfde als op de vorige foto.

Mijn huid lijkt hier heel vet en glimmend, pardon, excuses, dit komt door de flits..

2Conclusie
Ik ben onwijs blij met mijn aankoop, de oogschaduw breng je gemakkelijk aan, blend mooi en de tinten komen heel natuurlijk over. Hierdoor kan je dit palette erg goed gebruiken voor een dagelijkse look, en zeker in combinatie met een mooi gekleurde lipstick als de Kelly Yum-Yum (deze draag ik op deze foto) of de Dodgy Girl lipstick van Kelly. Zo leg je het accent op je lippen terwijl je ogen er ook zeker mogen wezen. Ik ben fan!

De eyeshadow quad kostte €39,50.

Kelly Yum-Yum Satin Lipstick – Kelly

16Een prachtige, iets wat heftige satijnrose lipstick kunnen wij Kelly Yum-Yum wel noemen. Deze fel roze matte lipstick heeft een mooie blauwe ondertoon en maakt je look helemaal af. Deze lipstick is de Kelly versie van de populaire Candy Yum-Yum, een iets meer neon roze, maar ook met een blauwe ondertoon.

13De huls en de verpakking zijn beiden voorzien van een handtekening van Kelly, dat de huls van de lipstick ook paars is vind ik erg tof. Verder is alles van de inmiddels wel bekende kwaliteit van MAC, de kwaliteit en de heerlijke vanille geur.

141211V.l.n.r.: 1. 1 laag | 2. kleur opgebouwd. En als vergelijking dat Kelly Yum-Yum een stuk warmer is en minder neon.

20Zonder flits. Links nude, rechts Kelly Yum-Yum aanegbracht.

22Met flits. Oh wauw, wat een super mooi gepigmenteerde lipstick. De kleur doet een stuk warmer aan dan het neon zusje van deze lipstick. Zuurstok roze, perfect voor de zomer.

3Conclusie
Oh wat ben ik blij dat ik voor deze lipstick gekozen heb, wat een prachtige kleur is het toch, een die ik heel vaak met veel plezier zal gaan dragen! De lipstick glijd heel soepel over je lippen heen, terwijl hij toch semi-mat is en trekt niet in de lijntjes. De lipstick heeft de bekende kwaliteit van MAC, een hapje en een drankje overleeft hij makkelijk, na een maaltijd moet je hem wel even bijwerken.

Ik kocht Kelly Yum-Yum voor €19,50.

9Al met al ben ik super tevreden over deze items! Een lipstick van MAC heeft mij nog nooit teleur gesteld terwijl het palette mijn eerste is. Fijne kwaliteit, fijn om mee te werken en blijft ook nog eens goed zitten. Duimen dat deze lijn nog één keer online komt, voor de vele die nu mis gegrepen hebben en voor wie nog meer in willen slaan, ik ben in ieder geval zeker hongerig geworden naar meer!

 Heb jij iets van deze lijn kunnen bemachtigen?

 

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

Delen:

16 Reacties

 1. 4 augustus 2014 / 18:36

  Zo stoer dat je speciaal ’s morgens bent gegaan om de collectie te bemachtigen. Zelf vind ik het oogschaduwpalette prachtig!

 2. 3 augustus 2014 / 20:21

  Wat een fijne aankopen en de lipstick staat je geweldig!

 3. 3 augustus 2014 / 13:37

  Dat oogschaduw palette vind ik zo mooi 😮 Je hebt een mooie look gemaakt 🙂

 4. 3 augustus 2014 / 12:30

  Wauw, prachtige producten heb je gescoord Linda! En wat is Kelly yumyum mooi <3!

 5. Anouk
  3 augustus 2014 / 12:28

  Erg mooi!
  Hebben jullie nog staan haren trekken in de bijenkorf of ging het redelijk beschaafd?

 6. 3 augustus 2014 / 10:48

  Wauw, wat een prachtige producten! Ik was helaas net te laat 🙁

 7. 3 augustus 2014 / 10:38

  Gaaaaaf! Super dat je ze nog hebt weten te scoren. Staat je erg leuk, en die lipstick is heerlijk zomers!

 8. 3 augustus 2014 / 10:32

  Ohhh Ik sta verbaasd, wat een mooi palette!..indrukwekkend, en de ooglook die je ermee gemaakt hebt ? die heeft een echt WOW factor…..De lipstick vind ik ook een prachtige kleur….en hij staat je ook heel erg mooi!…

  groetjes Petra
  (P.S. je productfoto’s vind ik erg mooi! )

 9. 3 augustus 2014 / 10:09

  Wauw wat een prachtige producten ! De kleuren uit het oogschaduw palette zijn zo mooi ! X

 10. 3 augustus 2014 / 10:02

  Ik heb helaaa niks kunnen bemachtigen! Ik wilde kelly yum yum heel graag, hij is heel erg mooi! xoxo

 11. 3 augustus 2014 / 07:21

  Heel erg mooie producten en een mooie look!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
5 x zomerse dorstlessers

Hi there! Genieten jullie ook zo van dit heerlijke zonnige weer? Dit zijn temperaturen waar ik graag thuis voor blijf....

Sluiten