Lush The Comforter Shower Cream & Body Conditioner

Zeker nu de dagen kouder en natter zijn vind ik het heerlijk om een warme douche te nemen. Mijn huid is snel droog en ik hecht dan ook veel waarde aan voedende en hydraterende producten voor mijn huid. Vandaag review ik mijn all-time favoriete geur van Lush; The Comforter Shower Cream. Samen met de The Comforter Body Conditioner die Lush ter ere van de nieuwe Lush Kalverstraat naar Nederland haalde.

 

The Comforter

 

Lush The Comforter Shower Cream & Body Conditioner

 

Om de zoveel tijd haalt Lush een bezem door de huidige collectie heen om ruimte te maken voor nieuwe producten. Helaas moet The Comforter ook plaats maken voor nieuwe producten. Waarom ik vandaag dan toch een review deel is om de volgende redenen. Deze Shower Cream heeft het niet voor niets tot favoriet geschopt, en deel ik alle redenen waarom je deze fijne cream nog snel even in moet slaan! Kan hij ook mooi op jouw verlanglijstje voor de Kerst.

 

The Comforter Lush shower cream body conditioner Lush The Comforter Shower Cream & Body Conditioner

 

The Comforter Shower Cream

Deze heerlijke shower cream heeft dezelfde geur als The Comforter Bubble Bar. Dit was ook mijn eerste kennismaking met een bubble bar, en sinds dien ben ik verkocht aan deze heerlijke frisse, fruitige cassis geur. Deze cream is een mix van cassis, bergamot en cypresolie. Het is een shower cream, en daardoor schuimt hij net iets minder dan een shower gel, maar is hij wel erg lief voor jouw huid. En is, zoals Lush zelf zegt, een heerlijke knuffel in een flesje. Zo is het maar net. En ik moet dan ook met pijn in mijn hart de laatste flessen inslaan om hier nog lang van te kunnen genieten. Al zal hij voorlopig nog wel in geschenk dozen geplaatst worden.

 

Complete lijst met ingrediënten:
Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamphoacetaat, Stearinezuur, Laurylbetaïne, Propyleen Glycol, Parfum, Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Cassis Absolue, Cypresolie, Limonene, Linalool, Snowflake Glanspoeder (Potassiumaluminiumsilicaat), Kleurstof 17200, Kleurstof 45410 (CI 45410), Methylparabeen.

 

Lush The Comforter Shower Cream is vegan en verkrijgbaar voor €16,95 (250 ml) en €27,95 (500 ml).

 

Lush The Comforter Shower Cream & Body ConditionerLush The Comforter Shower Cream & Body ConditionerLush The Comforter Shower Cream & Body Conditioner

 

The Comforter Body Conditioner

Het is alweer even geleden toen ik afgelopen zomer deze heerlijke Body Conditioner kocht bij de opening van de nieuwe Lush winkel aan de Kalverstraat. Hier is hij als Lush Kitchen limited edition te koop. En zeker nu het buiten kouder wordt vind ik het fijn om mijn huid extra te voeden en te hydrateren. Deze body conditioner heeft dezelfde fruitige en warme geur en is een body lotion die je al onder de douche aanbrengt. Extra fijn dus voor de koukleumen onder ons die na het douchen liever geen body butter meer aanbrengen, maar het liefst direct onze (nacht)kleding aantrekken.

Deze Body Conditioner breng je na het wassen aan op je huid. Zelf zet ik de kraan even uit voor ik mijzelf insmeer. Vervolgens laat ik het heel even intrekken en spoel ik wat overblijft van mijn huid. Wat overblijft is een zijdezachte en goed gehydrateerde huid. Het verschil is na een aantal douche beurten al goed voelbaar. Mijn huidconditie verbetert en mijn huid voelt niet langer droog en trekkerig aan. Dit is mede te danken aan de jojoba olie en de voedende cacao en shea boter die dit goedje rijk is.

Deze Body Conditioner is vegan en verkrijgbaar voor €37,95. Je krijgt dan een grote pot van 450 gram waar je ook best lang mee doet. Daarnaast blijft je huid nog uren lang heerlijk ruiken! Uiteraard heeft Lush ook andere ‘smaken’ van de Body Conditioners die ook in kleinere verpakkingen te koop zijn.

 

 

Wat is jouw favoriete geur van Lush?

 

Delen:

6 Reacties

 1. 6 december 2017 / 19:41

  Ik heb echt véél te weinig van Lush, omdat ik het te duur vindt om voor mezelf te kopen. Maar het is zo’n heerlijk merk!!

  • Linda
   Auteur
   7 december 2017 / 12:18

   Dat is het zeker! Ik vond het in het begin ook aan de prijzige kant. En toen heb ik langzaam aan steeds een product aan mijn stash toegevoegd, en nu bestaat ongemerkt bijna mijn hele verzorgingsroutine uit Lush producten haha! Zijn trouwens ook erg leuke cadeau’s om te vragen voor Kerst 😉

 2. 6 december 2017 / 11:13

  Ben nu ontzettend benieuwd naar de geur, maar om de kleur van de douchegel alleen al zou ik hem kopen!

 3. 6 december 2017 / 09:43

  Ik heb nog nooit een Body Conditioner gebruikt! Lijkt me erg fijn, want inderdaad, ik hou er niet van om me na het afdrogen in te smeren. Ik heb de Christingle Naked Body Conditioner in huis, dus die ga ik binnenkort maar ‘ns naar de douche verplaatsen.
  Mijn favoriete Lush-geur is Lord of Misrule. ♥ En Twilight vind ik ideaal voor het slapen gaan.

 4. 6 december 2017 / 07:33

  Beide producten klinken heerlijk en lijken me een fijne verzorging voor de huid. Je maakt me heel benieuwd naar de geuren van deze producten. Alleen al de teksten op de verpakkingen spreken me aan 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Internet verslaving
Mooiste cadeau dat je iemand kunt geven

[dropcap]J[/dropcap]e ziet ze veelal voorbij komen. Wensenlijstjes, aanbiedingen en advertenties om onze verlanglijstjes nog verder mee te vullen. We vinden...

Sluiten