Site pictogram Linda's Wholesome Life

Lush Tender is the night massage bar for Valentine ♡

Hoe leuk is het om een cadeau in de vorm van een gebaar te geven? Lush heeft verschillende heerlijke massagebars (voor ieder wat wils qua verzorgende ingrediënten en geuren) en dat maakt dit een veelzijdig cadeau waar je zelf en met je geliefde veel plezier aan kunt beleven.

De massagebar is licht romig van kleur en er ligt een sierlijke roze bloem bovenop. Hij is verrijkt met sensuele jasmijn en ylang ylang, en daarmee een heerlijke verrassing voor zowel je huid en al je zintuigen zullen geprikkeld worden.

Voor het gemak heb ik ook een massage bar tin aangeschaft, deze heeft Lush speciaal ontwikkeld voor de massagebars die bijna allemaal hetzelfde formaat hebben. Handig voor thuis en om mee te nemen.

Ingrediënten

Murumuru boter, Shea boter, biologische, Parfum, Fair Trade Vanille absolue, Jasmijn Absolue uit India, Ylang Ylang olie, *Citral (*Citral), * Benzylbenzoaat, Benzyl salicylaat, *Farnesol, *Eugenol, *Farnesol, Lilial, *Linalool, *Limonene, Kleurstof 77891, Kleurstof 16255, Kleurstof 45430.

Komt van nature voor in etherische oliën.

De massagebar smelt bij lichaamstemperatuur, je kan hem dan ook tussen je handen laten opwarmen of op jou lichaam (of die van je partner), het is dus letterlijk massage-olie zonder fles. Zo voorkom je grote knoeipartijen tussen de lakens en onnodig gebruik van plastic flesjes. De massagebars van Lush bevatten heerlijke boters en oliën, ingrediënten die heerlijk voedend zijn voor je huid.

Pas wel op dat je hem niet op een te warme plaats bewaar, dan kan hij namelijk gaan smelten, en dat zal zonde zijn.

En hoe lief staat dit setje? Een verleidelijke massagebar in een handig tinnen bakje, een mooie gebaar en gegarandeerd een succes!

Deze Lush massage bar en tin vind je zowel online als in de winkels van Lush. De Tender is the night massagebar kost €10,96 voor 60 gram en het blikje kost je eenmalig €2,05 en kun je uiteraard hergebruiken. 

 

Waar verras jij jou Valentijn mee dit jaar?

Mobiele versie afsluiten