Site pictogram Linda's Wholesome Life

Valentine Gift Guide – Lush Sakura Bath Bomb

 

Sakura

 

 

Sakura Bath Bomb

Lush Sakura brengt bloesems in bad. De zacht roze kleur en de verfrissend lekkere en lieve geur zorgen ervoor dat je gelijk verliefd wordt op deze Bath Bomb. Geen glitters, regenbogen en unicorns zoals velen van Lush gewend zijn. Maar een subtiel, verzachtend en heerlijk geurend bad met jasmijn, kalmerende mimosa, citroen en sinaasappelbloesem.

 

 

 

Ingrediënten

Het fijne zeezout zorgt ervoor dat je huid gereinigd en verzorgt wordt. Producten met zeezout zijn eigenlijk vrijwel altijd aan te raden als je last hebt van huidproblemen, of een hele droge huid. Citroenzuur reinigt de huid en citroenolie is daarnaast verfrissend en verkwikkend. Mimosa Absolue verzorgt de huid. Jasmijn Absolue is geschikt voor alle huidtypen, maar bijzonder zacht (en verzorgend) voor de droge huid en de gevoelige huid. De ingrediënten zijn allemaal vrij van dierproeven én vegan.

 

De complete lijst met ingrediënten:
Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Parfum, Fijn Zeezout (Maris sal), Citroenolie (Citrus limon), Mimosa Absolue (Acacia decurrens), Sinaasappelbloesem Absolue (Citrus aurantium), Jasmijn Absolue (Jasminum Grandiflorum), Limonene, Lilial, Kleurstof 42090, Kleurstof 45410 (CI 45410).

 

Marriott executive apartments Bangkok.

 

 

 

Geen glitters, regenbogen en unicorns bij deze Bath Bomb (wie dit verwacht wordt dus wel iets teleurgesteld). Maar wie van een verzorgend en heerlijk geurend bad houdt is bij deze Sakura helemaal aan het juiste adres. Al uitkijkend over de prachtige skyline van Bangkok genoot ik van een heerlijk bad. Mijn huid heeft een enorme boost gekregen en voelde heerlijk verzorgd en zacht aan. Ik heb er een nieuwe favoriet bij.

 

 De Sakura Bath Bomb is verkrijgbaar voor €4,95 (200 gram). 

 

Wat is jouw favoriete Bath Bomb van Lush?

 

Mobiele versie afsluiten