Summer Lookbook Woodland | Miss Etam

Hi everyone! Vandaag deel ik iets nieuws met jullie, onder het mom van nieuwe site, een nieuwe ronde en met de daarbij behorende nieuwe kansen, wil ik graag eens een gokje wagen. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie van mijn lookbook vinden. Kijk je mee?

2Afgelopen vrijdag stapte vriend lief en ik in de auto voor een avondje Drenthe, ik nam kleding mee om outfit foto’s te maken in het bos, tot wij overvallen werden door onwijs mooi licht. Al spelende met de foto’s en instellingen kwamen wij al snel op een filmpje uit. Een feel-good summer lookbook kind of  filmpje van mijn laatste aanwinst van Miss Etam. 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

35614Ik draag:
Trui – Miss Etam
Top – H&M
Short – Il’ dolce
Schoenen – Nelson

Deze ‘ajour groene’ trui trof ik in de sale bij Miss Etam, samen met nog een paar andere leuke items. Deze zullen jullie binnenkort voorbij zien komen in een outfit post, want wat hebben ze daar toch verassend leuke kleding. Wist jij bijvoorbeeld dat Miss Etam de meeste vrouwen kleed? Ik niet in ieder geval, met ieder figuur kan je daar dus terecht en dat is voor mij, met mijn lange benen ook erg fijn.

En wat vind jij, zal ik nog eens een lookbook filmpje opnemen?

signatureFollow me on Bloglovin’ Bloglovin' icon
Delen:

19 Reacties

 1. 18 juli 2014 / 15:53

  Balen, doordat ik niet standaard meer een mail krijg over nieuwe blogs op je site, heb ik deze ook helemaal gemist!

  Wat staat dat Azurgroene je mooi meid, en hele gave foto’s! Daar is Drenthe wel geschikt voor 😉

  • Linda
   Auteur
   18 juli 2014 / 16:37

   Ik ga daar even achteraan meid, heb er nog geen plug-in voor gevonden..

   En lief, Drenthe is echt fotogeniek <3

 2. 15 juli 2014 / 22:37

  Prachtig filmpje, leuke outfit….echt heel mooi, dus graag vaker doen en helemaal als je de balans tussen alle elementen die je hierin laat zien kan blijven laten zien…supermooi!

 3. 15 juli 2014 / 21:27

  Wat leuk dat je een lookbook video doet, ziet er heel mooi uit. Heel erg mooi geschoten!

 4. 15 juli 2014 / 21:13

  Wat een super leuk filmpje! Mag je zeker vaker doen 🙂

 5. 15 juli 2014 / 19:42

  Wat prachtig in beeld gebracht! De trui vind ik echt geweldig 🙂 x

 6. Anouk
  15 juli 2014 / 17:30

  Na een poosje zoeken vond ik een manier om je filmpje te kunnen bekijken.
  Ik kan je vertellen dat ik het de moeite waard vond!
  Super en wat fijn dat jou man zo handig is, hihi.

  lots off love ♥

 7. 15 juli 2014 / 17:29

  Hoe vaker ik die lichte, zachte tinten groen zie, hoe vaker ik ook zo’n soort trui wil 🙂 staat je erg goed. En mooi filmpje, ik werd er blij van.

 8. 15 juli 2014 / 16:40

  Wat cool dat filmpje! Echt héél gaaf gedaan, zeker met de muziek erbij. Echt een gaaf idee. Enne niet onbelangrijk: ook een mooie outfit.

 9. 15 juli 2014 / 09:37

  Wauw, Linda! je filmpje is echt prachtig geworden. De lichtinval is zo romantisch. Heel mooi gefilmd ook. Ohja je outfit is natuurlijk ook he-le-maal geweldig. Zeker vaker filmpjes maken want ik heb er erg van genoten. IK heb toevallig vandaag ook een mini lookbook online, maar dan voor Promiss! Ik kan nog wat leren van je prachtige filmpje!

 10. 15 juli 2014 / 09:37

  Mooie foto’s. Je hebt echt een mooie spontane lach, zoals op die laatste foto. Filmpje ook erg mooi gemaakt. Mag je vaker doen! Ik heb lengtemaat 36, dus ik ga voor broeken ook vaak naar Miss Etam. Tsja, en als je er dan toch bent….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
My Daily Lifestyle | A Fresh start

Hi folks! Ik laat jullie vandaag aan de hand van mijn, inmiddels wel vertrouwde (mag ik dat al zeggen? Ja dat...

Sluiten