Lifestyle Sunday | Just another bloggin’ week

maart week persoonlijk lifestyle by linda provocalips

Deze mooie nieuwe Provocalips lagen klaar om getest te worden, de rode variant ging voor en hier plaatste ik al een review over, de roze is aanstaande week aan de beurt. Je kan hier dus nog een artikel over verwachten deze week. 

Flight Attendants don’t die, they just fly higher.

Wat er dinsdag is gebeurd is niet te bevatten, zoveel mensen hebben de dood gevonden door deze fatale crash. Oneerlijk, ongelofelijk en onnodig. Ik had opnieuw dezelfde koude rilling over mijn lijf zoals we afgelopen zomer en met 9/11 hadden. Zelf wil ik de hele wereld nog zien, en daarvoor is vliegen toch wel een noodzaak, door alle nare ongelukken word het vliegcomfort toch wel een stuk minder. Het is dan niet te bevatten dat het nog steeds de veiligste manier van reizen is.

Er komt een nieuwe én leuke unboxing van de nieuwe Her Fashion Box aan, hier alvast een sneak preview! 

Deze week begon ik met een behandeling voor o.a. mijn reuma en ME klachten. En het was nodig ook, ik merkte dat mijn lichaam weer langzaam dicht slipte en de behandeling heeft mij dan ook veel goeds gedaan. Ik ben iedere keer weer dankbaar dat ik een manier heb gevonden om mij beter te voelen en de pijn weer voor even te verminderen. Tot er een genezende behandeling is zal ik voorlopig nog lang vooruit kunnen met deze behandeling, en daar ben ik zo dankbaar voor! ♡

Mijn über fijne werkplek thuis. This is where all the magic happens haha! Ik ben nog steeds onwijs blij met mijn witte bureau, met verse bloemen en accessoires probeer ik er steeds weer een inspirerende en fijne (werk) plek van te maken. 

Ik testte het kiss-proof gehalte van de Provocalips op Jip, dat zag je eerder al op mijn blog. Wat je nog niet zag was deze foto die wij tussendoor maakte, we moesten even stoppen want we kwamen niet meer bij van het lachen! Mr. Grumpy Cat! haha helemaal als je zijn hangende pootjes erbij denkt. Wat is het toch een heerlijk beest. 

Aankomende week staan er geen spannende dingen op de planning, wel is mijn moeder jarig (yes, taartjes!) en hoop ik weer heerlijk aan de slag te kunnen deze week met nieuwe blogjes. Ik loop over van inspiratie, en nadat ik wat ideen in de trechter heb gegoten ga ik weer aan de slag (is soms moeilijker om te bedenken waar je mee wilt beginnen dan je denkt hihi). Ook ben ik een nieuwe serie begonnen op Netflix, na The paradise ben ik nu een klein stapje verder gegaan in de tijd en verschijnt Downton Abbey regelmatig op tv. Heerlijk!

Hoe was jou afgelopen week?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 29 maart 2015 / 20:24

  Ik moet echt die provocalips proberen geloof ik! Volgensmij zijn ze erg fijn.

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2015 / 15:20

   Ik kan ze zeker aanraden, helemaal als je een feestje hebt, dan heb je gegarandeerd prachtige lippen <3

 2. 29 maart 2015 / 18:29

  Ik heb afgelopen zaterdagavond in de Libelle van mijn schoonzus jouw verhaal gelezen. En het verhaal wat jij vertelde, dat was me echt nog nooit opgevallen bij je. Prachtige foto trouwens bij het artikel.

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2015 / 15:23

   Dat is lief van je dat je dat zegt! 🙂

 3. 29 maart 2015 / 15:22

  Leuk om te lezen! En ja, het vreselijke nieuws van dinsdag houdt mij echt bezig. Ik kan daar echt wakker van liggen…

 4. 29 maart 2015 / 14:25

  Inderdaad verschrikkelijk nieuws over de vliegramp.. Ik word er nog steeds een beetje stil van. Leuk artikel meis! <3

 5. 29 maart 2015 / 13:01

  Deze week had echt voor mij een heel grote down en dat was toch de gebeurtenis van afgelopen dinsdag. eerlijk gezegd probeer ik mijzelf niet te overspoelen met zulk verdrietig nieuws want dan kan ik wel janken en niet meer stoppen…
  Wel goed om te lezen dat je zo veel baat blijft hebben met de behandelmethode die je nu volgt…begrijpelijk dat je daar dankbaar voor bent…

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2015 / 15:24

   Ik kan het ook zeker niet bevatten! En snap helemaal wat je bedoelt, veel liefs!

 6. 29 maart 2015 / 12:09

  Het is heel heftig wat er afgelopen dinsdag is gebeurd. Steeds vaker zit ik met ingehouden adem en tranen in mijn ogen naar het journaal te kijken. Wat een wereld! Wat doen we elkaar soms toch allemaal aan?!

 7. 29 maart 2015 / 09:53

  Het lijkt me zo heerlijk om echt een werkplekje te hebben. Als ik een appartementje heb zou ik dat ook echt heeel graag willen! Geniet ervan 🙂

  Liefs, Lisette

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
i love sleep tag mediactive medi-active sleep comfort Living Comfort TAG blogger slaap syndroom wat doe je als je niet kan slapen wakker liggen
I ♥ sleep-tag

Als rasechte nachtbraker leek het mij extra leuk om deze I ♥ sleep-tag in te vullen. Want wat doe ik als ik...

Sluiten