Site pictogram Linda's Wholesome Life

Lief! Kattenspeelgoed voor Jip! ♡

Naast de vele artikelen over kinderen en alles wat erbij komt kijken ben ik blij dat ik nu zelf ook lief! artikelen kan aanschaffen voor Jip. Daarnaast was het ook veel te lang geleden dat hij de show kon stelen op mijn blog, en daar moest natuurlijk verandering in komen.

En sorry Jip voor al het roze, ik zag later pas op internet dat er ook een stoer lijn (blauw) is voor dieren. 

Het leuke van dit sterretje is dat het niet alleen een leuk en zacht speeltje is, er zit ook catnip in. Dat is een kattenkruid wat jou kat in de zevende hemel kan brengen. Wanneer jou kat hier gevoelig voor is (het is zo dat jonge katten hier iets minder mee hebben dan oudere katten) kunnen ze gaan rollen, miauwen en tegen het kruid aan schuren. Ze lijken er dan wel verliefd op te zijn. Heel schattig allemaal en gelukkig niet schadelijk of verslavend voor de katten zelf.

Jip vind vooral de (sabbel) veertjes erg leuk, net als de kraaltjes en vind het een heerlijke knuffel. De veertjes kunnen wel loslaten, net als bij ander kattenspeelgoed, en het is dan even oppassen dat ze het niet binnen krijgen. Speeltjes zijn goed voor kittens, huiskatten en poezen die te weinig beweging krijgen, zo stimuleer je ze toch om meer te bewegen.

Sinds Jip naar buiten gaat is hij minder actief binnen, maar een kleine speelpartij kan meneer niet weerstaan! En daarnaast is het een hele lieve knuffel en een leuk plaatje zo samen.

 

Is jou kat ook dol op speeltjes?

Mobiele versie afsluiten