Lente | Waarom ik zoveel van de lente hou

Lente, alleen al van het woord word ik super vrolijk. Samen met het heerlijke zachte weer dat het met zich meebrengt. De winter heeft absoluut ook mooie elementen, maar de lente en het gevoel dat dit seizoen met zich meebrengt is onbeschrijfelijk. Ik word namelijk erg vrolijk van het feit dat de winterjas in de kast mag blijven, de zonnebril gedragen kan worden, ik weer vaker jurkjes aankan, het langer licht is in de avond, terrasjes pakken en de festivals die er weer aan zitten te komen! Mij hoor je dus absoluut niet klagen over het feit dat de natuur een maand voorloopt op het schema van moeder natuur. Benieuwd naar mijn lente favorieten? Lees dan verder!

spring 2

Gekleurde nagellakjes
Pasteltinten zijn hot, en met deze trend doe ik graag mee. Wat alleen niet mag ontbreken is (fel)gekleurde nagellak op mijn teennagels.

wpid-img_20130430_090136.jpg

Festivals
Hoewel mijn gezondheid het niet toelaat om ieder weekend uit te gaan loop ik wel warm voor festivals en buiten feesten. De sfeer, de muziek, het gezellig samen buiten zijn, ik hoop er dit jaar zeker weer een aantal mee te pakken. En de eerste die op de planning staat is Emporium. Het thema is de Romeinse tijd, nu nog opzoek naar een bijpassende outfit!

Buiten eten
Je eerste bak koffie in de ochtend op het terras drinken in de zon. Het is pas april maar ik heb ondertussen al een aantal ochtenden mijn ontbijt buiten genuttigd, net als een lunch of zelfs avondeten. Ik vind het zo fijn en gezellig om met zijn allen buiten te eten! Met lange zomeravonden bij het haardvuur in het vooruitzicht, gezelligheid!.

6

OOTD
Buiten mooie outfit foto’s maken, ik word er blij van. Ik moet nog heel wat oefenen, maar het fijne zonnetje en een groene omgeving nodigen veel meer uit om buiten foto’s te maken.

Vrolijke muziek
Heerlijke rustige beats of vrolijke nummers, ik kan in het zonnetje helemaal wegdromen met een fijn muziekje op de achtergrond.

Bright colors
Meer felle kleuren, pastel kleuren, als het maar kleur is. Waar ik in de winter dol ben op de Naked 1 & 2 paletten vraagt mooi weer om meer kleur. Van Naked 3 tot vrolijke kleurtjes van e.l.f..

De kou gedag zeggen!
Ik ben een rasechte kouwkleum en de lente is de eerste stap naar een warm bed zonder kruik of elektrische deken! Oh yeah!

wpid-img_20130621_121657.jpg

Van flipflops tot pumps
De UGGs kunnen na een lange tijd weer de kast in om plaats te maken voor pumps, open schoentjes en Birkenstocks!

Croptops
Het is dan eindelijk tijd voor croptops!

spring 1

Cocktails, munttheetjes in de zon, genieten van lammetjes in de wei, mijn eigen mini paardjes, de bloesem in de boom en autorijden met je raam open. Wat kan een mens snel tevreden zijn 🙂

Waar verheug jij je op?
signature Lin

Delen:

3 Reacties

 1. 13 mei 2014 / 10:56

  Ik verheug me op de zomer lekker paardrijden op het strand, in de zon liggen, lang licht… Buiten eten, kortebroekjes jurkjes en zwemmen!!!

 2. 21 april 2014 / 12:03

  Ik ben ook echt een lente mens, heerlijk die eerste zonnestralen, de zonnebril weer op, geen sokken meer aan en dikke laarzen maar lekker blote voetjes in open schoentjes. Terrasjes, lekker de natuur in, heerlijk! Helaas regent het hier in het noorden nu volop dus dat wordt weer een dagje binnen zitten…

  • 21 april 2014 / 14:27

   Bummer, de regendruppels komen nu ook deze kant op. Niet zo lenteachtig hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Vlog | J.T. live in het Gelredome!

Oh yeah, vrijdag was het eindelijk gedaan met het lange wachten en werd een van mijn grote wensen werkelijkheid, ik...

Sluiten