Le blog in een nieuw jasje!

Wat was het een lange bevalling, maar dan eindelijk, iets later dan gepland (ja ook online leiden meerdere wegen naar Rome) is hij daar dan, dé nieuwe lay out van Lifestyle by Linda! Ik weet nog goed dat ik vorig jaar september begon met een zelf in elkaar gedraaide layout op mijn WordPress account, niet verwacht dat ik hier nu dagelijk aan zou zitten. En waar je tijd en energie in steekt moet, naar mijn idee, hetzelfde uitstralen. En oh wat ben ik er blij mee! En ik ben reuze, maar dan ook reuze benieuwd wat jullie, mijn lezers, trouwe bezoekers en toevallige passanten ervan vinden! Ik neem jullie eerst mee op een klein reisje langs een aantal puntjes, waarom bepaalde punten op de ‘i’ zijn gezet. Kijk je mee?

uitleg logo lifetsyle by linda

Aller eerst het logo, want waar begin je met een nieuwe layout? Precies, terug naar de basis, moodboard maken en dit in een mail zetten naar Maddy. En oh wat heeft zij alle facetten mooi weten te verwerken in mijn eigen strakke maar toch vrouwelijke Lifestyle by Linda logo, helemaal Linda!

Fotoshoot '14Daarna was het tijd om met Aline Dordrecht en omgeving onveilig te maken, ik wilde nieuwe foto’s en ik wist dat zij mij vast kon verassen. Ik wilde pure foto’s met niet teveel poespas, en uiteindelijk zijn ze precies geworden zoals ik wilde, zelfs nog meer, dit had ik eigenlijk niet durven dromen! En zelfs gedacht dat ik het nooit zou durven doen.

layout screenshotLang heb ik gezocht naar een layout, hij moest net als het logo, strak zijn, niet teveel poespas hebben en toch vrouwelijk zijn. Een omgeving waarin je, als het ware, naar de foto’s toegetrokken wordt. Heel wat pagina’s heb ik avonden lang bekeken, en door de vele opties zie je ook het spreekwoordelijke bos niet meer. Tot ik bij Light Mørangø terecht kwam en verliefd werd op alle layouts, het zoeken werd gestaakt en het kiezen kon beginnen. Carolina, thank you for all the hard work! 

Facebook screenshotNu ook mijn Twitter, YouTube account & Google Plus voorzien zijn van een frisse nieuwe banner kon een Facebook pagina eigenlijk niet uitblijven. Een laatste hobbel die ik even moest nemen heb ik genomen, onder de noemer ‘nu we toch al bezig zijn’. En dus, et voilà, een Lifestyle by Linda Facebook pagina, ‘liken’ vind ik lief! 

Oh jongens, dat was hem dan! Ik ben zoo blij dat ik jullie eindelijk dit ‘kindje’ kan laten zien . Er komt nog wel een extra menu aan de zijkant met landen die ik bezocht heb en zo moet ik ook nog een shitload aan uitgelichte foto’s terugplaatsen. Mocht je nog ‘foutjes’ of gekke dingen tegen komen, please let me know. En natuurlijk ben ik ook reuze benieuwd wat jullie van het nieuwe jasje vinden! En deze gebeurtenis moet uiteraard gevierd geworden en over deze winactie snel meer!

En special credits to my love, zonder zijn technische brein en creatieve uitspattingen was Lifestyle by Linda slechts een dagdroom geweest

signature

 Follow Lifestyle by LindaBloglovin' icon

 

Delen:

36 Reacties

 1. Tamara
  13 juli 2014 / 20:54

  Je lay-out is echt super mooi en sprak me ook direct aan toen ik op je site aan kwam! En super leuk dat je je logo hebt uitgelegd! Erg leuk bedacht!

 2. 13 juli 2014 / 01:36

  Gefeliciteerd Linda! Het ziet er supermooi uit 🙂 Ik ben blij om te horen dat het precies is zoals je had gehoopt, zo zie je maar dat wanneer je ergens je volledige aandacht op richt, het kan worden zoals je envisioned had 😉 En kijk eens wat een boel mooie reacties hierop! Ziet er top uit meid! 🙂

 3. 12 juli 2014 / 20:41

  Het is ontzettend mooi geworden Linda, echt superleuk. Vooral de gedachte bij je logo, dat vind ik zó goed! Wauw!

 4. 12 juli 2014 / 13:08

  Hij ziet er super leuk uit! Ik vind vooral het logo erg mooi en creatief 🙂
  Ik heb ook echt net een nieuwe layout online staan ^^

  Love, Lisette

  • Linda
   Auteur
   12 juli 2014 / 14:59

   Dank je wel meis, lief! Ik ga gelijk even een kijkje nemen *aagje* Liefs!

 5. 11 juli 2014 / 21:15

  Tjonge het ziet er wel super mooi, en vooral vrouwelijk uit, dit spreekt mij erg aan, vooral omdat er achter een aantal dingen een duidelijke betekenis zit en als je dit weet bekijk je het toch ietsjes anders, ik wel tenminste…
  Echt alles klopt er aan, de kleuren, de foto’s….ik ben ervan onder de indruk….
  groetjes Petra

 6. 11 juli 2014 / 16:30

  Ik vind je nieuwe layout super!! Wauw wat een prachtige verandering zeg!

 7. 11 juli 2014 / 09:50

  Wauw, het is echt onwijs mooi geworden Linda <3 Hier mag je heel erg trots op zijn!

  • 11 juli 2014 / 11:04

   Dank je wel voor je lieve en mooie reactie meid! <3

 8. 11 juli 2014 / 08:20

  Ik zag dat je een aantal dagen niet beschikbaar was online, maar dat is het denk ik dubbel en dwars waard. Wat ziet het er toch mooi uit. Petje af.

  • 11 juli 2014 / 11:07

   Wat tof, dank je wel! Hij is inderdaad langer dan verwacht eruit geweest en Bloglovin’ linkte nog niet door. Moet nu allemaal gefixt zijn, YaY!

 9. 11 juli 2014 / 00:02

  Lief, vanuit de trein van AMS naar Dordt wil ik je zoo veel succes en liefde wensen voor je blog. Al deze lieve mensen die al gereageerd hebben doet mij heel goed! En JA je logo is subliem uitgedacht en je layout is precies zoals je wilde. Een droom die uit komt maar niet alleen voor jou lief, ook van mijn kant! Het mooiste wat is er.. Je verdient het! Nu rocken en let’s blog some ass! =)

  • Linda
   Auteur
   11 juli 2014 / 00:09

   Je bent TE lief! 1001 maal dank voor alles wat je hebt gedaan, geholpen en mee uit hebt gedacht, een droom die zonder jou écht niet uit was gekomen. En hell yeah, let’s kick some ass! En kon nu maar snel naar huis 🙂
   Liefs <3

 10. 10 juli 2014 / 22:10

  Een hele diepe buiging hoor! Mooi, elegant, vrouwelijk en strak! Ik zou zelf ook wel een eigen domein willen maar ben zo niet technisch aangelegd dus dat weerhoudt me tot nu toe altijd…

  • Linda
   Auteur
   11 juli 2014 / 00:12

   Mijn lief is er ondertussen een pro in geworden, mocht je de stap willen nemen dan kan en mag je hier aan de bel trekken hoor 😉 En dank je wel voor de mooie complimenten!

 11. 10 juli 2014 / 22:01

  Het is heel erg mooi geworden! Alles past zo goed bij elkaar, heel harmonieus. Love it 🙂

  • Linda
   Auteur
   11 juli 2014 / 00:10

   Ah tof! Dank je wel 🙂

 12. 10 juli 2014 / 19:59

  Wauw gaaf meis! Wat een feestje! Heb speciaal even de tablet aangezet om het te bewonderen, prachtig! Mooi symbolisch het logo, hou ik van. Nou dat wordt nog meer genieten met bloggen, hoop dat je nog vele mooie artikelen en foto’s met ons mag delen. Ik drink hier een thee’tje op deze mooie dag. Top! Liefs xxx

  • Linda
   Auteur
   11 juli 2014 / 00:10

   Onwijs lief van jou! En wat tof om te lezen en tegelijkertijd voelt het allemaal nog zo onwerkelijk 🙂 Maar de wonderen zijn gelukkig de wereld nog niet uit 😉 Liefs!

 13. 10 juli 2014 / 18:14

  Lieeevie,
  Ik heb maar één woord wat passend is geloof ik.
  A-MA-ZING!

  Geweldig, echt. Je logo, je foto’s, alles! Ik zal maar niet ontkennen dat ik lichtelijk (enorm) jaloers ben! Ik moet ook eens wat meer tijd in mijn lay-out steken denk ik, maar eerst in november maar eens overstappen naa een andere host. Met WordPress kun je alsnog niet veel zonder dat je premiumthema’s koopt… Of misschien heb ik er niet genoeg verstand van haha.

  Liefs!

  • Linda
   Auteur
   10 juli 2014 / 18:20

   Aaah dank je wel, wat ONWIJS echt ONWIJS lief van je! Ik heb ook echt geen spijt van mijn overstap, het is even werk en spannend of alles over komt, maar als je dat aan iemand overlaat die er verstand van heeft komt het, thank god, he-le-maal goed! Voor mij waren de WordPress thema’s en de premium thema’s ook niet wat ik wilde, (ze hadden overigens best wel wat keuze bij WordPress) die zie je al bij zoveel mensen en wilde het totaal anders hihi.

   Liefs!

   • 10 juli 2014 / 19:56

    🙂 🙂

    Haha, ja zie je.. Daar ga je al: je moet er verstand van hebben.
    Ik zal eens iemand zoeken die er echt verstand van heeft, want ik ga echt huilen als mijn blog opeens allemaal berichten mis (wat sowieso gaat gebeuren als ik het zelf ga doen hahaha.)

 14. Mariska
  10 juli 2014 / 15:51

  Wauw, dit was echt het wachten waard!
  Wat een geweldige lay out, prachtige foto’s van jou en wat is je gezichtje mooi verwerkt in de bloemen op de header!

  Love it <3

  • Linda
   Auteur
   10 juli 2014 / 18:21

   Lief, lief, lief en nog eens lief!
   Ik ben er echt zo onwijs blij mee! 🙂 Can’t stop smiling hihi <3

   Liefs!

 15. 10 juli 2014 / 12:08

  Ik vind je nieuwe lay-out en logo echt super! Ik vind het resultaat meer dan mooi geworden en het past helemaal bij je! En die foto’s, heel leuk!

  • Linda
   Auteur
   10 juli 2014 / 18:21

   Wat tof dat je dat erdoorheen proeft! 🙂 Echt lief, dank je wel meis!

   Liefs!

 16. John
  10 juli 2014 / 11:32

  Wat ziet het er super uit!!

  • Linda
   Auteur
   10 juli 2014 / 18:22

   Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zo HAPPY mee! 🙂

   Liefs!

  • Linda
   Auteur
   10 juli 2014 / 18:22

   Ah lief, dank je wel! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
My Daily Lifestyle |The Summer edition

Hi everyone! Wat een week hebben we achter de rug, veelal stond de week in het teken van het WK,...

Sluiten