Site pictogram Linda's Wholesome Life

Latest Obsession

I have a confession to make.. er zijn namelijk een aantal nieuwe liefdes die ik langzaam aan het ontwikkelen én verzamelen ben. Die ik heel graag met jullie wil delen! Waar ik normaal voor de felle kleuren ging, dol was op mijn zilveren sieraden stash en horloge verzameling is er een verschuiving plaats aan het vinden. Het zilver gaat langzaam aan weer terug de juwelen box in, ik kocht weer eens sneakers in plaats van loafers en enkellaarsjes. Én laat je mijn nieuwe liefde op het gebied van make-up zien. Mijn laatste favorieten in een nieuw jasje, my latest obsession.

 

 Latest Obsession

 

Nude.. na mijn lange kleurrijke periode komt er meer rust in mijn routine. Een simpele eyeliner of de prachtige bruine matte nude tinten uit het Naked 2 palette voldoen al prima. Ik heb simpelweg geen behoefte aan meer. Naast dat er ook meer rust in mijn kledingkast komt (zonder het saai te laten worden ofcourse) voer ik dit nu ook graag door in mijn make-up routine. Ik zit er zelfs aan te denken om mijn haar iets lichter te gaan kleuren. En deze prachtige MAC lipstick en die van Marc Jacobs? Daar kan je snel een review van verwachten.

 

Het is ja-ren geleden dat ik een paar sneakers mee naar huis heb genomen. Ooit kocht ik een keer een paar Nikes om te gaan sporten, maar sporten en ik? Jullie weten onderhand wel how well that worked out for me. Maar een paar comfortabele schoenen voor mijn snel vermoeide voetjes ontbraken nog en ik ging voor deze beige kleurige Adidas Superstars. Ik deed ze aan en wil ze nooit meer uit doen, er gaat een wereld voor mij open! En hoe cute is het tijgerprintje? Yes. I’m in love.  En die met de rosé gouden neus staat ook zeker nog op mijn wishlist. Ik voel een nieuwe verslaving aankomen!

 

Rosé goud en ik, ik heb er even aan moeten wennen, maar sinds een jaar wil ik niets anders meer. De keerzijde hiervan is dat het best een prijzige ‘spaar ze allemaal’ is. Het horloge kreeg ik van Thomas, iets meer dan een jaar geleden en hier is het dan ook allemaal mee begonnen. Later volgde het armbandje van Fossil waarop ik bij een PR dag getrakteerd werd (I love my job) en daarna bleef het even stil. In Australië ging ik echter helemaal los op Boxing Day (= MEGA kortingen) en kocht haast de hele rosé gouden plank van een juwelier leeg, althans, wat daar nog van over was, want zulke pareltjes gaan hard. De ring kreeg ik afgelopen kerst van mijn Australische familie. Sinds dien ben ik om en kan ik zelfs al afwisselen, heerlijk, wat een luxe.

 

En marble, marmer en nog meer marble. Ik heb jaren lang een wasbak in mijn slaapkamer gehad van marmer, wij hadden een badkamer van licht marmer en nooit heb ik het écht mooi gevonden. Tot wij de badkamer eruit sloopte en mijn wastafel ook sneuvelde en marmer in opkomst kwam. Nee hé! Hebben we nou echt alles weggehaald? Nee hoor, mijn wasbak slingerde nog ergens rond en deze plaat is jarenlang de ondergrond van mijn parfum stash geweest (echt, zo Instagram proof zonder dat ik het wist) en nu staat hij prachtig als ondergrond plankje. Terug op mijn kamer. Maar ook marmer in juwelen vind ik steeds mooier, het is weliswaar geen écht goud of rosé goud wat er blinkt, maar dat kan de pret niet drukken! Ain’t it pretty?

 

Wat is jou latest obsession?

 


Mobiele versie afsluiten