New In | iPhone 6 plus & accessoires

17 copyIk heb even geduld moeten hebben, werd op een wachtlijst geplaatst en Vodafone zou een belletje geven zodra ‘mijn’ telefoon binnen zal zijn. Little did I know.. dat Vodafone dagen voor de verwachte datum al belde, en nog anoniem ook. De 48 uurs regel was al verstreken toen ik dinsdag de winkel in stapte. Hij lag er nog, dat zeker, alleen met de naam van een ander erop. Om de volgende ochtend gebeld te worden dat ik hem toch mocht komen halen. Na een nacht slecht slapen door een leeg-nest-syndroom, mocht hij dan ein-de-lijk mee naar huis.

142 11Aangezien Apps, foto’s, filmpjes en bestanden steeds groter worden, net als de ruimte die een systeem update in beslag neemt, heb ik gekozen voor een intern geheugen van 64 GB. De gouden kleur vind ik ook prachtig, hiernaast kan je nog kiezen uit zwart met grijs en zilver met wit.

57Dit gouden juweeltje is dus mijn eerste iPhone, verrast ben ik door de fantastische camera die erop zit. Hiermee kun je vertraagd filmen in 120 en 240 beelden per seconde. De camera werkt ook met foto’s maken super fijn, mooie kleuren en scherpe foto’s. Dit was zeker doorslaggevend, naast het prachtige formaat. Hallo Instagram, nu kunnen mijn foto’s via de telefoon gelijk online.

8 9 10Ik kan er niets aan doen, maar oh, wat heeft Apple een oog voor detail, en daar hou ik van.
I’m a sucker for details, indeed..

iPhone 6 uitgelichtHiernaast is hij heerlijk groot, het lijkt wel een iPad waar je mee kan bellen. Heerlijk! Internetten gaat vlot, het beeld is mooi, kan draaien en ook het geluid laat voor mij niets te wensen over.

16Vorige week bestelde ik alvast twee siliconen hoesjes voor dit toestel, ik wil hem graag vanaf de eerste minuut netjes houden en beschermen. Ik koos voor een doorzichtig hoesje en een transparante roze, beiden siliconen en met bijgeleverde beschermers voor je scherm.

Ik bestelde ze op eBay bij deze verkoper uit The UK en kreeg ze netjes na 4 dagen binnen en waren toen €3,17 per stuk.

1De hoesjes bieden voldoende bescherming en ben blij dat het mooie design van de iPhone nog goed zichtbaar is.

Ik wacht nog tot de nieuwe hoesjes van Marc Jacobs uitkomen, en tot die tijd zijn deze hoesjes meer dan prima.

318Ik ben erg blij met mijn overstap. De telefoon werkt fijn, ligt fijn in de hand, dat hij zo groot en dat hij een helder beeldscherm heeft, daar word ik erg blij van. Touch ID om je telefoon te ontgrendelen (leg je duim op de knop en je telefoon ontgrendeld), ik vind het een erg leuke extra. Net als het feit dat wanneer je twee maal ’tapt’ op het knopje, jou beeld gehalveerd word. Zo kan je overal makkelijk bij met je duim. De camera maakt prachtige foto’s en filmpjes. De rest ga ik nog heerlijk uittesten en de Apps uitproberen.

liefslinda2

Bloglovin' button


Delen:

16 Reacties

 1. 10 oktober 2014 / 01:12

  Wauw, eyecandy! Echt een erg mooie iPhone, maar ik vind hem iets te duur dus ik hou het wel gewoon bij mijn 4s! En inderdaad, Apple heeft oog voor detail, hun iPhone’s zijn gewoon zo ON POINT, haha.

 2. 10 oktober 2014 / 00:52

  Mooie aankoop IK heb zelf de iPhone 5S. De mijne ligt momenteel bij Apple voor een reparatie, maar ik ben er wel erg blij mee.

 3. 9 oktober 2014 / 20:38

  Ik wil zelf ook ontzettend graag een iphone 6, maar de prijs houd me een beetje tegen..

 4. 9 oktober 2014 / 20:27

  Wat een gaaf ding! Zelf wil ik graag het normale formaat in het goud!

 5. 9 oktober 2014 / 19:17

  Echt een beauty he deze! De gouden staat ook op mijn verlanglijstje! Alleen heb ik net nieuwe meubels gekocht die me een hele hoop geld hebben gekost, dus hij zal nog even moeten wachten vrees ik 🙂

  X Sara

 6. 9 oktober 2014 / 18:12

  Hij ziet er heel mooi uit! Mooi groot en dun en een strak design. Veel plezier ermee:) x

 7. 9 oktober 2014 / 17:54

  Wauw, wat een beauty! Veel plezier van je prachtige nieuwe Iphone!

 8. 9 oktober 2014 / 17:52

  Ik mag over een jaar pas updaten, maar vind ze erg mooi! En je foto’s zijn ook geweldig <3

 9. 9 oktober 2014 / 15:19

  Wat een leuke accessoires en de iphone ziet er super uit

 10. 9 oktober 2014 / 10:49

  Wauw Linda, wat een gaaf nieuws! Ik ga zelf de gewone iPhone 6 halen. Heel veel plezier met je nieuwe speeltje hihi, zal vast lukken! <3

  • Linda
   Auteur
   9 oktober 2014 / 17:02

   Die is ook super mooi! 🙂

 11. 9 oktober 2014 / 10:29

  het ziet er heel erg mooi uit en zoals je zegt Apple heeft heel erg oog voor de details en dat vind ik wel belangrijk bij zulke toch wat duurdere producten….dat mag je echtw el verwachten vind ik…., maar zoals algemeen bekend heb ik erg weinig met telefoons ( ik heb er zelf ook geen eentje)…je foto’s zijn onwijs mooi geworden…
  groetjes Petra

 12. 9 oktober 2014 / 09:37

  Hij ziet er echt heel erg mooi uit, heel veel plezier ermee! 🙂 Zelf heb ik net een paar maanden de iPhone 5s 🙂 Ook een fijn toestel!

  • Linda
   Auteur
   9 oktober 2014 / 17:03

   Die vind ik ook erg mooi! 🙂

 13. 9 oktober 2014 / 07:07

  Hihi, ik heb zelf niks met Apple, al vind ik het uiterlijk prachtig, maar ik geniet van je enthousiasme. Hahaha, hello darling, welcome home. Geweldig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mijn ochtend routine | Herfst 2014

Hi allemaal! Het is herfst en dat betekend dat ik weer heerlijk met make-up aan de slag kan, op de...

Sluiten