iPad Accessoires | Cliché

Men neme een gadget. Men neme ook een mooie gadget. Men koopt een gadget voor je gadget. En vele gadgets voor je gadget is al helemaal een must. Gadgets dus. En wel een nieuwe liefde voor mijn iPad mini wel te verstaan. Je moet je iPad zeker belonen voor alle trouwe uurtjes en geleverde diensten. Ik kan inmiddels niet meer zonder. Matrealistme ten top, maar daarom zeker niet minder leuk. Viola, aanschoud hierbij mijn nieuwe Cliché! 

10God Bless de uitverkoop! Ik word blij van winkelen en nog blijer van winkelen en uiteindelijk minder betalen dan waar het product oorspronkelijk voor over de toonbank is gevlogen. Verantwoord shoppen to the max, ongegeneerd op zijn Hollands koopjes jagen, want ergens schuilt er wel een waarheid achter ‘kijken, kijken, niet kopen’. Maar in de uitverkoop is dat eerder een uitzondering dan regel.

Ik ben ook zo’n persoon die op vakantie af gaat dingen, maar wanneer ik een item dat nét uit is écht wil hebben (zonder leven is echt echt echt niet mogelijk), dan kan mijn hartje het vaak niet aan om te wachten. Maar dat is vandaag niet aan de orde, want ik bestormde de Bijenkorf Sale op een zonnige maandag morgen.

3In de telefoon-hoesjes-hoek op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Bijenkorf liep ik de siliconen hoesjes van Cliché tegen het lijf. Wat mijn verbazing schepte is dat er heuse HTC hoesjes te vinden waren. Tot zover het leed van het zoeken naar bijpassende hoesjes voor mijn telefoon. De hoesjes die er hingen voldeden toch niet helemaal aan mijn eisen (niet mijn kleuren, maar ze waren er ooit wel, en ze zullen er vast ooit weer komen).

Toch werd mijn blik naar dit überschattige silicone tasje van Cliché getrokken, ik pakte het beet, hing het terug, pakt hem beet, hing hem over mijn schouder (agfijn, je kent de dilemma scènes wel). Ik had toch écht geen duur tasje nodig. Tot mijn oog op de 70% korting sticker viel en haastte mij gelijk naar de kassa.

172511Cliché is een merk dat hoesjes ontwerpt van siliconen, hoe leuk is dat! Op de een of andere manier hebben items van dit materiaal een grote aantrekkingskracht, eerder ging ik al voor de bijl van de siliconen schatjes van P+G design die toen net in Parijs verkocht werd tijdens mijn citytrip anno 2013.

Het tasje lijkt mij erg handig op feestjes en voor gelegenheden waar je een grote tas niet handig is, mijn mobiel en siliconen portemonnee passen er dan ook perfect in. Eenmaal thuis vind ik het formaat wel erg toepasselijk voor de iPad, en viola, de iPad mini paste er perfect in! Über blond momentje (blond geboren, indeed).6Is hij niet schattig deze quilted tas? Of moet ik ‘zij’ zeggen omdat ze liefelijk roze is? De details vind ik ook erg mooi, zoals het witte siliconen sliertje dat door het gouden hengsel is verweven en de siliconen zegel waar je de tas mee sluit.

Wil je meer zien van Cliché zoals hoesjes, sieraden en tasjes? –Klik

Deze iPad mini quilted tas kocht ik voor €14,- bij de Bijenkorf, met 70% korting. Normaal prijs: €49,95

Heb jij de Bijenkorf Sale al getrotseerd?

liefs linda

Follow on Bloglovin

 

Delen:

11 Reacties

 1. kelly
  25 juni 2014 / 11:54

  Die is echt leuk!! Altijd fijn als je je originele haarkleur de schuld kan geven he :p ik spreek uit ervaring haha

 2. remyjayton
  Auteur
  25 juni 2014 / 08:06

  Haha!! Wat heb je dit leuk geschreven. Gaaf item heb je kunnen scoren, veel plezier ermee. Voor dat geld moet je het echt niet laten liggen, en vind het eigenlijk perfect bij vrouwlief passen. Gauw een Bijenkorf bezoeken en hopen dat ze deze nog hebben in Den Haag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Goede voornemens | Een suiker wake-up call!

Goede voornemens. Lieve help, waar zijn ze gebleven? De zomer heeft inmiddels zijn intrede gedaan en we zijn welgeteld, 6...

Sluiten