I was made for loving you by Ruelle Dluxe

De hoop op een warme herfst shoot met mooi gekleurde bladeren en mijn nieuwe aanwinst van Ruelle Dluxe had ik eigenlijk al opgegeven. Zeker toen de laatste bladeren niet zo heel lang geleden met een ruk wind (en tel daar een flinke regenbui bij op) de bomen uit werden geblazen. Terwijl Thomas en ik rondjes reden door het centrum van Dordrecht besloten wij geheel toevallig eens wat te gaan verdwalen in onze eigen stad (ja echt, dat één richtingsverkeer gedoe is niet aan ons besteed). En daar kwamen wij ook een prachtig herfstachtig plaatje tegen (yes!). Waar ze duidelijk ook de bladeren waren vergeten (dubbel yes!). It was my lucky day that day, en daarbij kan ik een herfst shoot ook deze herfst weer van mijn lijstje strepen. Ik draag mijn heerlijke nieuwe poncho, en laat graag zien hoe ik hem casual nog chique stijl. 

 

I was made for loving you by Ruelle Dluxe

 

Ruelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the day

Ruelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the daybloggers and brands Ruelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayIk was in een feminine kind of mood en daar paste deze hoog gesloten ketting ook perfect bij. Normaal ben ik een beetje allergisch voor dit soort kettingen, maar deze is op de een of andere manier een match made in heaven. Vast omdat hij goudkleurig is, en dit oogt al minder massaal en afgesloten naar mijn idee. Ondanks dat het klappertandend koud was buiten heeft deze Cozy Parisian Poncho mij heerlijk warm gehouden. Het leuke aan een poncho vind ik dat je hem eindeloos kunt stijlen en combineren zonder dat je hem zat wordt. Draag hem over een jasje of net als mij over een simpele top of blouse and you are good to go. Ik draag mijn nieuwe favoriete jeans legging van de Zara, mijn loafers van de Mango (nog zo’n schot in de roos) en een flatterende top van de Zara. Het is jaren geleden dat ik zó enthousiast werd van herfst collecties.

 

Ruelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the day

 

O U T F I T   D E T A I L S

P O N C H O  
Ruelle Dlux
T O P
  Zara
B R O E K  Zara
L O A F E R S  Mango
B A G  Marc by Marc Jacobs

H O R L O G E  Marc by Marc Jacobs
K E T T I N G  Pull & Bear 
A R M B A N D
 Her Fashion Box

L I P S T I C K  All Fired Up by MAC

 

Ruelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the dayRuelle DLuxe Cozy Parisian Poncho outfit fashion OOTD outfit of the day

 

Heb jij al een poncho in je kast hangen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

6 Reacties

  • Linda
   Auteur
   2 december 2015 / 21:33

   Bedankt voor de tip, dat lijkt mij ook erg leuk staan!

 1. 2 december 2015 / 07:14

  Wat fijn dat jullie alsnog een mooi herfstplekje hebben gevonden. Mooie herfstbladeren geven echt een sfeervol tafereel. De foto’s zijn ook prachtig en jij ziet er ook stralend uit <3 Je poncho ziet er stijlvol en comfy uit, love it!

 2. 2 december 2015 / 06:33

  Ik heb geen poncho maar ik vind deze wel heel leuk. Is dit het plekje in Dordrecht waar je zo verliefd op bent geworden met de mooie huisjes? Ziet er mooi uit namelijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
pers opening Primark Dordrecht winkel centrum Drievriendenhof
Opening Primark Dordrecht | Sneak peak winkel & shoplog

Dordrecht is vanaf vandaag 3530m² shop plezier rijker, en dat zet de Nederlandse Primark teller alweer op 13! Dordtenaren en...

Sluiten