How I Style | The Little Black Bag

 

How I Style | The Little Black Bag

 

MARC CAIN Jeroen Beekman HBTI14L07 zwart black

 

 

 

 

How I Style | Video

The Little Black Bag vraagt ook om een video. Gewoon omdat het zo onwijs leuk blijft om video’s te maken en deze met jullie te delen. Mocht je liever foto’s kijken? Scroll dan zeker nog even door, ik laat je de 3 outfit’s tot in detail zien. Speelt de video zich niet af? Klik dan hier. En ik ben heel benieuwd wat jullie van de drone beelden vinden!

 

 

How I style little black bag MARC CAIN Jeroen Beekman How I style little black bag MARC CAIN Jeroen Beekman Ideal of swedenHow I style little black bag MARC CAIN Jeroen Beekman

 

Marc Cain

Niet zo heel erg lang geleden werd er een grote doos thuisbezorgd van Jeroen Beekman. Zelfs nu ik al een paar jaar blog en mooie dingen mag ontvangen, kan ik eerlijk zeggen dat ik iedere keer weer blij word. Maar sommige pakketjes zijn gewoon nét iets specialer. Het uitpakken alleen al was een feestje. Waar de één crazy gaat over nieuwe schoenen zijn tassen helemaal mijn ding. En deze Little Black Bag van Marc Cain is meer dan welkom in mijn collectie.

Het is een klassieke tas met een fantastische twist. De ketting en de tijgerkop maken de tas helemaal af. En daardoor past hij perfect bij mij. Dat hele chique gedoe is namelijk niet helemaal mijn ding. Ik wil mij vrij kunnen voelen in wat ik draag. Maar tegelijkertijd moet het wel iets speciaals toevoegen aan mijn outfit.

Deze designer tas is naast een fijne selectie aan Marc Cain schoenen, prachtige mantels en Marc Cain jurken in de webshop te vinden van Jeroen Beekman. Waar ze o.a. ook een fijne selectie van de duurzame merken WODEN en Monique Collignon verkopen.

 

How I style little black bag MARC CAIN Jeroen Beekman How I style little black bag MARC CAIN Jeroen Beekman How I style little black bag MARC CAIN Jeroen Beekman

 

S I M P L I C I T Y | Outfit 1

Deze outfit draait helemaal om basics. Ik ben dol op fijne sandalen, deze geven mij een fijn en zomers gevoel. Ze zijn the second best thing na het lopen op blote voeten. Want die kleine Barefoot Brunette blijft nog steeds in mij zitten. De top en jeans komen beiden van The Conscious lijn van H&M. Ik vind deze outfit daardoor niet helemaal fair, omdat deze Conscious lijn toch een beetje het gevoel van ‘greenwashing’ geeft. Anderzijds blijft het wel een goede optie als je toch een iets eerlijkere keuze wilt maken, without braking the bank.

Ik  style de outfit af met mijn gouden en rosé gouden sieraden. De laatste tijd ben ik helemaal into het mixen van tinten goud. Wat het een iets spannendere combinatie maakt. Daarnaast draag ik mijn Versace zonnebril en mijn nieuwe Gucci riem. Deze tilt mijn outfit naar een hoger niveau.

De outfit is zeer geschikt voor de normale dagen thuis of voor wanneer je even iets simpels wilt en er toch gekleed uit wilt zien. De Marc Cain tas leent zich perfect voor zulke dagen. Ik neem mijn telefoon, een kleine portemonnee of pasjeshouder en mijn lipstick mee, en ik ben good to go. Draag de tas nonchalant over de shouder of als cross body. Whatever suits you best.

 

How I style little black bag MARC CAIN Jeroen Beekman

 

 

 

How I style little black bag MARC CAIN MaastrichtHow I style little black bag MARC CAIN Maastricht EnciHow I style little black bag MARC CAIN Maastricht How I style little black bag MARC CAIN Maastricht EnciHow I style little black bag MARC CAIN Maastricht Enci

 

Floral perfection | Outfit 2

Op een mooie zondag, eind augustus besluit ik met leuk gezelschap koers te zetten naar de prachtige omgeving van Maastricht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet verder ben gekomen dan Roermond als we het over de prachtige provincie Limburg hebben. We rijden wat heen en weer over de Belgische grens en genieten van het heuvelachtige landschap. Even voelt het alsof ik weer terug ben ik Frankrijk. En na de vele dagen thuis met een zieke Jip is het heerlijk om weer even onderweg te zijn.

Ik kon geen betere outfit bedenken voor deze deels zonnige dag dan mijn favoriete rode jurk. En ja ik ben dat meisje wat haar favoriete jurk steeds weer draagt. Hij is, net als de vorige outfit, van de H&M Conscious lijn en mijn favoriet van het seizoen. De zwarte schoudertas past hier perfect bij. En de gouden details van deze leren tas maken het geheel wat speels.

De locaties die je hier terug ziet zijn is prachtige en verrassende omgeving van ENCI. Je vind het net onder Maastricht, tegen de Belgische grens aan. Deze groeve die je vind langs de Sint Pietersberg, en is tevens het begin en/of eindpunt van het bekende Pieterpad. Ik had werkelijk waar geen idee dat de omgeving hier zo mooi is. De mooiste beelden zie je in de video die ik voor deze looks geschoten heb.

 

How I style little black bag MARC CAIN Maastricht EnciHow I style little black bag MARC CAIN Maastricht Enci

 

 

 

MARC CAIN Jeroen BeekmanMARC CAIN Jeroen Beekman HBTI14L07 zwart blackMARC CAIN Jeroen Beekman HBTI14L07 zwart blackMARC CAIN Jeroen Beekman HBTI14L07 zwart blackMARC CAIN Jeroen Beekman How I style Little Black bag

 

Fierce & Chique | Outfit 3

Om deze outfit vast te leggen ben ik minder ver van huis gegaan. De Biesbosch leent zich, nu alles aan het veranderen is, perfect voor deze outfit. De warme dagen zullen iets schaarser worden en mijn faux leren jas komt nu vaker goed van pas. Hij is van Goldie Estelle en wordt gekenmerkt door het gouden hardware. Waardoor het jasje een perfecte match is met de tas. De Black & Gold classics blijven het nu eenmaal goed doen. Ieder jaar weer. En ik tikte hem vorig jaar voor een leuk prijsje Preloved op de kop.

De overige items komen wederom van de H&M. De broek komt van de Conscious lijn en de top is het enige item wat daarbuiten valt. Al weet ik wel dat ik hier veel draagplezier van zal gaan hebben, en al heb gehad. Aankopen die slechts een paar weken in mijn kast blijven hangen, daar doe ik niet meer aan. Samen met mijn favoriete sandalen die ik in Parga voor mij liet maken, mijn Gucci belt en mijn Versace zonnebril is ook deze outfit af.

 

MARC CAIN Jeroen Beekman HBTI14L07 zwart blackMARC CAIN Jeroen Beekman How I style Little Black bagMARC CAIN Jeroen Beekman HBTI14L07 zwart black 

 

Tassen zullen altijd als een rode draad door mijn outfit foto’s blijven lopen. Ik word hier oprecht heel erg blij van. Deze Marc Cain heeft en verassend design, fijne gouden hardware die niet over de top gaan, een fijne pasvorm en voldoende inhoud om de basis dingen mee te nemen. Van een ‘dag in de stad’ tas tot een stijlvolle avond clutch, deze kleine maar toch veelzijdige tas heeft het allemaal.

 

Welke tas staat er op jouw wishlist?

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Delen:

5 Reacties

 1. 12 september 2017 / 20:58

  Mooie tas! Vooral dat hoofd er op vind ik erg leuk.

 2. 11 september 2017 / 13:55

  Wat een mooi tasje! Ik ben echter iemand die altijd veel te veel spullen meezeult en dus meestal een tote bag als handtas gebruikt. Echter, op een feestje of iets dergelijks is zo’n tasje wel handig!

 3. 9 september 2017 / 10:35

  Ik vind een zwart tasje echt een essentieel item in mijn kast <3 Leuk gecombineerd!

 4. 9 september 2017 / 09:35

  Prachtige tas! Mooi gestyled. 🙂 Ik vind de dronebeelden erg tof! Ze lijken nog wel een beetje onscherp? Of misschien ligt dat wel aan mijn verbinding. Ik vind dat je altijd mooie plekjes vindt om foto’s/filmpjes te maken. x

 5. 9 september 2017 / 08:36

  Wauw, wat een mooie tas inderdaad! Ik kan me voorstellen dat het een feestje was om die tas uit te pakken. En wat heb je de tas ook onwijs leuk en afwisselend gecombineerd. Hoewel ik je outfits alle drie erg mooi vind, blijft je outfit met het rode jurkje toch echt mijn favoriet. Zo mooi!
  En wat een mooie omgeving inderdaad in Limburg. Ik had ook geen idee dat het ook op sommige plekken in eigen land zo onwijs mooi is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Normandy Diaries France Frankrijk Normandië
Normandy Diaries Part II | American Cemetery & Étretat 

[dropcap]I[/dropcap]k vind het belangrijk om iedere dag even stil te staan bij wat ik heb, waar ik ben in het...

Sluiten