Hoogtepunten van juni

Juni was het startschot voor mijn vakantie, en was mede daardoor ook gevuld met mooie hoogtepunten. Maar voor het zover was moest er eerst hard gewerkt worden. Als perfectionist wil ik namelijk dat mijn blog gewoon op volle toeren doordraait als ik weg ben. En wie wat wilt moet daar hard voor werken. Ik plande onwijs leuke samenwerkingen in voor mijn reis naar de Azoren, bezocht het On The Run II concert van Beyoncé & Jay Z, én mocht zelfs op persreis naar Hamburg. Samen met Thomas. Dit was een onwijs fijn begin van onze vakantie.

 

Hoogtepunten van juni

 

Rozenhof Linda's Wholesome Life
Rozenhof Linda's Wholesome Life
Rozenhof Linda's Wholesome Life

Boho roses Linda's Wholesome Life iDeal of Sweden

Boho roses Linda's Wholesome Life iDeal of Sweden
Boho roses Linda's Wholesome Life iDeal of Sweden
Boho roses Linda's Wholesome Life

 

iDeal of Sweden Case

Ik begin dit artikel graag met een vrolijke noot. De laatste weken fleurt deze fijne Case van iDeal of Sweden X Hannalicious mijn telefoon op. Je shopt jouw case met 20% als je de code HANNAxNL gebruikt tijdens jouw shopsessie bij iDeal of Sweden. You’re welcome.

 

Boho picnic Linda's Wholesome Life

Boho picnic Linda's Wholesome Life
Hoogtepunten van juni Linda's Wholesome Life
Boho picnic Linda's Wholesome Life
Hoogtepunten van juni Linda's Wholesome Life
Boho picnic Linda's Wholesome Life
Hoogtepunten van juni Linda's Wholesome Life

 

Hoogtepunten van juni

De maand juni was bijzonder fijn. De temperaturen waren hoog en daardoor voelde het zelfs al heel erg zomers aan. Ik heb intens genoten van de mooie avonden onder de sterrenhemel, het buiten eten, de shoots die ik heb gehad en het concert van Beyoncé en Jay Z. Want wat was het bijzonder om opnieuw bij de OTR Tour te zijn. Ook de natuur bloeide volop en dat leverde de meest dromerige plaatjes op. De trip naar Hamburg was ook heel erg fijn en bijzonder. Het blijft onwerkelijk dat ik zulke mooie dingen mag doen via Linda’s Wholesome Life. En wat is het toch een verrassend groene stad. Een verslag van deze trip volgt snel en de eerste foto’s vind je zelfs al op mijn Instagram.

 

The Body Shop Face Mist vegan

The Body Shop Face Mist vegan
The Body Shop Face Mist vegan

Leukste artikelen van juni

Ook in juni heb ik weer hard gewerkt om jullie fijne content voor te schotelen. Hieronder vind je een kleine greep van de artikelen die deze maand online gekomen zijn. Wie weet zit er nog iets leuk voor jou tussen.

CASA Haul – nieuwste woonwinkel van Nederland
Face Mist | The Body Shop (nieuw én vegan)
Parga Food Guide | Hier wil je eten in Parga
Seahorse Plankton lijn van Beauty Kitchen 
7 x mooiste lente bestemmingen in Europa

 

boho beach picnic Linda's Wholesome Life

bohemian beach picnic Linda's Wholesome Life
bohemian beach picnic Linda's Wholesome Life
bohemian picnic Linda's Wholesome Life

 

Persreis Hamburg & Azoren

Deze maand stond vooral in het teken van mij voorbereiden op mijn persreis naar Hamburg en mijn trip naar de Azoren. Beiden met Thomas. Ik keek er enorm naar uit om even heerlijk wat tijd samen door te brengen. Omdat wij beiden zelfstandige ondernemers zijn kunnen wij weliswaar onze agenda’s zelf indelen, maar op de een of andere manier zien wij elkaar eigenlijk veel te weinig. Deze trips waren dan ook meer dan welkom. Het was ook alweer een paar jaar geleden dat Thomas en ik samen op vliegvakantie geweest zijn (de laatste trips reisden wij los van elkaar) en daardoor was ik extra excited om te gaan.

Omdat ik tijdens onze tijd op de Azoren niet teveel tijd op mijn laptop door wil brengen bevat dit overzicht nog geen foto’s van Hamburg of de Azoren. Mijn Instagram zal ik wel up to date houden en hier kan je, als je dat leuk vind, onze trip volgen. Deze vind je hieronder. Ook vind je regelmatig filmpjes en foto’s in mijn Instagram Stories. Als je mij volgt op Instagram al je dus geen update missen.

 

 

Linda’s Wholesome Life op Instagram

 

 

Doelen juli

Het is lastig om doelen te stellen voor de zomermaanden. Ik hoop vooral zoveel mogelijk mooie content te creëren nu het zomerseizoen geland is in Nederland. Een echt zomerrooster heb ik niet. Maar wanneer ik spontaan een dagje weg in wil plannen, moet dat zeker ook kunnen. Vind je niet? Ik hoop dat jij ook een hele fijne zomermaand tegemoet gaat. Dat je geïnspireerd mag worden door deze fijne zomerse weken, dat je op mag laden en mag genieten van de lieve mensen om je heen. Want dat is toch wel waar de zomer om draait. Samen buiten dineren, lachen terwijl de zon onder gaat en de sterren boven je hoofd verschijnen, het inplannen van stranddagen, onverwachte uitjes en je vooral goed en blij voelen. Ik wens jullie dan ook een hele fijne zomer toe!

 

Heb jij leuke plannen gemaakt voor de zomer?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

 

 

 

Enkele producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

15 Reacties

 1. 10 juli 2018 / 13:45

  Wat een prachtige foto’s weer!
  Zie uit naar je Hamburg-verslag, het is echt een van mijn favo steden dus ben benieuwd wat je er allemaal gedaan hebt 🙂

 2. Verena
  6 juli 2018 / 19:20

  Wat een prachtige en zomerse foto’s! Heel leuk met al die bloemen!

 3. 4 juli 2018 / 12:57

  Wauw, wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg!

 4. 4 juli 2018 / 10:38

  Wat een mooie foto’s weer een een mooie maand juni. Ik wens je een fijne vakantie en een mooie maand juli

 5. 3 juli 2018 / 23:50

  Wat een erg prachtige foto’s! Zo zomers en een tikkeltje sprookjesachtig…
  Fijne vakantie gewenst! Geniet met volle teugen van elke zonnestraal!

 6. 3 juli 2018 / 20:22

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Benieuwd naar het verslag van de persreis naar de Azoren! Wil er ook al lang eens heen!

 7. 3 juli 2018 / 20:22

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Benieuwd naar het verslag van de persreis naar de Azoren! Wil er ook al lang eens heen!

 8. 3 juli 2018 / 19:55

  Heerlijk zoveel reizen!! Jammer genoeg kan ik dat niet veel met mijn job.
  Mijn zomer? Werken en in mijn 3 weekjes vakantie zoveel mogelijk proberen te genieten! Startend met dit weekend een weekendje naar de zee en eind deze maand onze citytrip naar Parijs

 9. 3 juli 2018 / 17:51

  wat weer een prachtige foto’s! en heerlijk die reisjes. ik heb lissabon nu achter de rug en kijk enorm uit naar bonaire

 10. Anja
  3 juli 2018 / 14:58

  Zo te zien heb je een mooie maand achter de rug. Lekker genieten van de zomer.

 11. 29 juni 2018 / 11:11

  Zo tof dat jullie die reisjes samen hebben kunnen maken! En wat een dromerig mooie foto’s. ♥

 12. 29 juni 2018 / 09:40

  Wat een hele fijne maand zeg! En wat een prachtige foto’s. <3

 13. 29 juni 2018 / 07:14

  Wat heb je zo te horen een ontzettend fijne maand achter de rug met een paar heerlijke vakanties of dagjes weg. Je foto’s zijn weer werkelijk schitterend en ook op Instagram zag ik al veel mooie foto’s voorbijkomen van Hamburg en de Azoren. Geniet er lekker van! Ik hoop dat je een héérlijke zomer tegemoet gaat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Seahorse Plankton Beauty Kitchen
Beauty Kitchen’s Seahorse Plankton Lijn

[dropcap]O[/dropcap]ngeveer een maand of twee terug stapte ik een Rituals winkel binnen en kreeg ik een huidanalyse. In het begin...

Sluiten