Hoogtepunten september

Eens in de zoveel tijd gebeurd het mij dat ik een maandoverzicht wil maken en dat ik mij dan bedenk dat er helemaal niet zoveel gebeurd is. Tot ik mijn telefoon erbij pak en door de foto’s van de laatste maand heen scroll. September was tegenstrijdig. Lichamelijk ben ik nog druk bezig om mijn slijmbeursontstekingen de deur uit te helpen. Aan de andere kant was het vooral een hele fijne maand. Mijn blog loopt goed en ik kan aan mijn ontplofte mailbox zien dat iedereen weer langzaam terug kwam van vakantie. Heerlijk! Ik was vooral druk met fijne projectjes, het up to date houden van mijn Pinterest en het tikken van blogjes. Met een tripje naar Amsterdam als kers op de taart. Kijk je mee?

 

Hoogtepunten september

 

Hoogtepunten september linda's wholesome lifeHoogtepunten september linda's wholesome life

Hoogtepunten september linda's wholesome life

 

 

-NA-KD Haul-

Fashion movie

Begin september kon ik eindelijk weer eens samenwerken met Thomas. Hij is dagelijks bezig met het maken van video’s en kon hem overhalen om in het weekend wat beelden te schieten voor mijn IGTV. Ik mocht namelijk een bestelling plaatsen bij NA-KD en ik besloot dat ik het maken van een haul iets anders aan wilde pakken. And so we did.

We created magic. Vind ik zelf. Het gouden uurtje heeft iets magisch en naar mijn idee komt dit ook mooi terug in de video. Kon het gouden uurtje maar langer blijven, het is zo’n mooie fotogenieke tijd!

Je kunt mijn NA-KD haul op IGTV bekijken.

Hoogtepunten september linda's wholesome lifeHoogtepunten september linda's wholesome life

-Best gelezen artikelen-

Op Linda’s Wholesome Life

Catrice cosmetics herfst/winter 2018

Ik plaatste een artikel met daarin een aantal mooie nieuwe producten van Catrice die deze herfst en winter in de schappen zullen shinen. Het artikel met het assortiment update is het best gelezen artikel van deze maand.

Breakfast Bowl

Het is leuk om te zien dat mensen steeds creatiever worden met ontbijtjes. Het is dan ook leuk om te zien hoe een ontbijt recept wat ik ruim twee jaar geleden plaatste nog zo goed gelezen wordt!

Van blog tot foto | Microsoft Surface Book 2

Een van de leuke benefits of being a blogger, is dat je soms als een van de eerste nieuwe snufjes mag uitproberen. Dat dit verder zal gaan dan make-up, voeding en kleding had ik niet durven dromen. De afgelopen maand mocht ik de nieuwe Microsoft Surface Book 2 uitproberen. En sleepte deze fijne laptop overal mee naartoe om te werken. Leuk om te zien dat het artikel waarin ik ook tips & tricks geef op het gebied van fotobewerking, zo goed is wordt gelezen.

Moroccanoil Body Butter | Fragrance Original

Ik heb het reviewen van skincare en beautyproducten weer goed op kunnen pakken deze maand. En ik merk nu pas hoe erg ik het maken van (uitgebreide) reviews heb gemist. Er staat in ieder geval een fijne voorraad producten klaar om te reviewen. En ik ben blij dat ze weer goed gelezen worden.

Overtoerisme – hoe wij de wereld om zeep helpen

Toerisme en overtoerisme. Duurzaamheid en reizen. Ik denk dat ik er heel wat blogjes aan kan wijden. Want er is zoveel over te zeggen. Ik besloot dit dan ook in een blogpost te delen. Met als onderwerp het overtoerisme, het té ver gaan voor een perfecte foto. En hoe nadelig toerisme voor buurtbewoners kan zijn.

Hoogtepunten september linda's wholesome life

Hoogtepunten september linda's wholesome life

Hoogtepunten september linda's wholesome life

 

 

-Home of the Happy Skin-

Beauty van binnen en buiten

Nu de zomervakanties voorbij zijn betekend dat maar één ding; een overvolle mailbox met exclusieve uitnodigingen voor events, fashion shows en lanceringen. Daarnaast brengen ook veel merken nieuwe producten op de markt en hierover ontstaat dan ook het nodige mail verkeer. En dat is zo leuk! In de lente en zomer ben ik vooral aan het reizen en het najaar is het perfecte moment om mijn kennis op beauty gebied te verbreden.

Het eerste event vond plaats in de Maison Studio’s in Amsterdam. Helene V. verzorgde hier een beauty ochtend. Deze ochtend stond beauty van binnen én buiten centraal. Zij gelooft er namelijk heilig in dat een groot gedeelte van een gezonde, stralende huid van binnen uit komt. En dit ben ik zo met haar eens. Ik hou mij dan ook graag bezig met gezonde voeding. Al gaat Home of The Happy Skin nét een stapje verder.

Helene V. brengt namelijk een 3 stappen plan uit. 3 innovatieve pioniersmerken in één huis. Advanced Nutrition om de huid van binnenuit te voeden, Environ skincare om de huid te pamperen en de minerale make-up van jane iredale als afsluiter. Minerale make-up zorgt er namelijk voor dat de werken van de eerste twee stappen wordt versterkt en onverstoord door kan gaan. Ik zal hier binnenkort eens wat dieper op ingaan!

Opening Marker Wadden

Opening Marker Wadden

 

 

-Marker Wadden-

De opening 

Begin september was het ook zover, een nieuw stukje Nederland is opgeleverd en officieel geopend. Dit nieuwe stukje natuur bestaat uit 5 eilanden waar vogels kunnen rusten, broeden en zich kunnen voeden. Een van de 5 eilanden is zelfs open voor publiek. Maar lang voor de mensen massa het eiland komt bekijken zette ik al voet op het eiland. Mijn vader heeft namelijk een grondverzetbedrijf, en doordat zij één van de makers zijn van de Marker Wadden heb ik het eiland met eigen ogen zien groeien.

Ik blijf het bizar vinden dat Nederland zo makkelijk nieuw land kan maken. En de strijd tegen het water steeds wint. Het is een prachtig stuk natuurgebied geworden. Nu mensen hier klaar zijn kan de natuur haar vrije gang gaan en mag het eiland vol gaan groeien. Het was dan ook erg leuk om bij de opening aanwezig te zijn en weer eens een ronde te maken over het eiland.

Mocht je zelf ook eens voet op nieuwe bodem willen zetten en de nieuwste eilanden archipel van Nederland bezoeken? Houd dan zeker even de website van Natuurmonumenten in de gaten. Vanaf de haven bij Bataviastad (Lelystad) gaan met enige regelmaat boten die kant op.

 

 Opening Marker Wadden

 

Doelen oktober

Ik kan het haast niet geloven dat onze mooie warme zomer zo snel voorbij is gevlogen en de herfst al begonnen is. Op beauty en fashion gebied komen er weer veel nieuwe parels uit, en ik vind het enorm leuk om met nieuwe collecties bezig te zijn! Ik heb de smaak van beauty reviews weer helemaal te pakken en de komende weken zitten al propvol mooie artikelen. Omdat ik zoveel heb om te plaatsen zal het regelmatig voor kunnen komen dat ik op donderdag een extra beauty gerelateerd artikel in plan.

Daarnaast heb ik ook super leuke uitnodigingen binnen gekregen en deze ga ik even inplannen. Op momenten als deze vind ik het extra jammer dat ik geen gezond lichaam met een gezonde dosis energie heb. Maar goed inplannen en balans zoeken is dé key to success. En dat houdt ook in dat ik weleens een nee moet verkopen. Daarnaast kijk ik enorm uit naar de tijd waarin alle bomen veranderen in goud, ik heb de outfits voor alle shoots alvast klaar liggen.

 

 

Hoe was september voor jou?

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

 

Enkele producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

13 Reacties

 1. 2 oktober 2018 / 17:17

  Ik ben benieuwd hoe je je key tot succes gaat verwezenlijken! Daarnaast is het inderdaad jammer dat het goudenuurtje voorbij is. Zo mooi!

 2. 2 oktober 2018 / 15:28

  Wat een leuke outfits! En je video van de haul is ook zeer mooi!

  – xx Daisy

 3. 1 oktober 2018 / 11:09

  September was een hele fijne maand voor mij! Nu kijken wat oktober weer bedankt 🙂 mooi doelen heb je!

 4. 30 september 2018 / 23:01

  Wat een mooie dingen heb je in september mogen beleven! Volgens mij is deze maand van Indian summer gemaakt voor jou met je prachtige outfits in warme kleuren. Wat fijn dat het zo goed gaat met je blog en dat je ook een leuk event op de planning had. Ik hoop dat je de vervelende slijmbeursontsteking ook de deur uit kan bonjouren in oktober. Het is je van harte gegund dat je volop van deze maand kunt gaan genieten! <3

 5. 30 september 2018 / 21:45

  Wat grappig dat jouw vader een grondverzetbedrijf heeft, dat heeft mijn vader vroeger altijd gehad en mijn broertje heeft dat vanaf zijn 17e (en is nu 30). Dan ben je ook wel tussen de trekkers en kranen opgegroeid zeker 🙂 leuke blogpost!

  • Linda
   Auteur
   30 september 2018 / 22:04

   Jazeker! Ben op het platteland opgegroeid en heb dan ook heel wat uurtjes op de trekker gezeten haha! Kranen hebben we inmiddels niet meer, vooral dumpers en shovels ☺️ hele andere wereld dan waar ik normaal over blog haha!

   • 1 oktober 2018 / 10:48

    Haha ja, grappig, dat heb ik dus ook 🙂 Hoe heet jullie bedrijf dan ga ik eens m’n broertje vragen of hij je vader kent. Zo’n kleine wereld is het, heel veel kennen mijn broertje ook weer haha!

 6. 30 september 2018 / 16:29

  Wat een mooie recap weer! Ik baalde zo dat ik niet naar het even kon, maar ik moest even op de rem trappen 🙁

  • Linda
   Auteur
   30 september 2018 / 22:05

   Aaaah ik hoop je snel wél te zien hoor!

 7. 30 september 2018 / 13:38

  Ik vind je foto’s echt fantastisch! Je ziet er prachtig uit en heel mooi met die rode gloed! De Marker Wadden lijken me erg leuk. Wat leuk dat je dit van zo dichtbij hebt meegemaakt. Ik ben benieuwd!

 8. 30 september 2018 / 12:56

  wat een gave foto’s. september was een beste maand. ik ben benieuwd naar je oktober shoots

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dr Organic Shea Butter Range
Dr. Organic Shea Butter Range

[dropcap]D[/dropcap]r. Organic heeft onlangs een nieuwe, luxe huidverzorgingslijn uitgebracht die zich speciaal richt op de droge en de gevoelige huid....

Sluiten