Herfst outfit & Michel Herbelin

Look 1 10look 1 8Het was een zoektocht naar hét fluffy vest voor mij. Ze maken mij al snel ‘bol’ en met een buik als een ballon (wat nu wel gelukkig een stuk minder is, een dikke YAY!) vind ik dat niet mooi staan. Dit vest is budget, heeft een mooie kleur, een onwijs hoog knuffel- en aaigehalte en heerlijk warm. En ik kan hem op 1001 manieren combineren, vandaag laat ik jullie zien hoe je deze top toch netjes kan dragen, en toch de outfit een wat speelsere look geven. Just the way I like it! 

look 1 3look 1 6Photo by JetVa Photography 

Fashion
Fluffy vest – Primark
Blouse – Primark
Kokerrok – Zara – same here
Panty – Primark

Accessoires
Flaphoed – Primark
Zonnebril – Come Get Fashion
Horloge – Michel Herbelin
Gouden bladeren ring – Her Fashion Box

Beauty
Catrice Ultimate Colour 250  Matt About Pink lipstick
Caption nail polish

look 1 7look 1 1look 1 9Look 1 5look 1 4Accessoires wissel ik graag af, mijn Jewelry Box telt gelukkig naast budget ook een paar mooie design items waar ik heel erg blij van word. Zo kan je een (budget) outfit net wat extra’s geven. Zo ook dit prachtige classic horloge van Michel Herbelin, een prachtig staaltje liefde verwerkt in een exclusief en authentiek Zwitsers uurwerk. Ik ben normaal geen fan van kleine horloges, maar van dit horloge word ik wel erg blij, juist omdat de prachtige details mooi naar voren komen.

look 1 2

 

Ook de kleur geel begin ik steeds meer te waarderen. Een aantal keer stond ik aan het begin van de lente met een gele blazer van Zara in mijn handen tijdens bezoekjes aan Brussel en Antwerpen. Ik draag veel kleur, maar geel was toch wel echt opvallend. Toen ik zag dat Nederland later de gele trend oppikte was het gele blazertje waar ik inmiddels verliefd op was geworden uitverkocht. De volgende keer dat ik sta te twijfelen moet ik de knoop echt eens wat eerder door gaan hakken en kleur durven te dragen, ook als hij hier nog nieuw is. En dus rock ik dit gele blousje maar al te graag, ik ben inmiddels ook verliefd op dit item!

Wat denk jij, to geel or not to geel?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

15 Reacties

 1. 17 november 2014 / 14:12

  Je hoed en fluffy vest zijn echt super leuk. Wat een vrolijke foto’s ook weer 🙂

 2. 16 november 2014 / 19:25

  De Primark is echt de bom he… helaas is mijn Primark avontuur bij die ene keer met jou gebleven… ik stem VOOR een herhaling haha.

  Ik vind geel eigenlijk wel heel leuk staan, ik heb het zelf niet eens in mn kast… misschien maar eens verandering in brengen 😉

  Hele mooie foto’s weer!

 3. 15 november 2014 / 00:09

  Prachtige outfit! Dat geel staat je geweldig. Dus zeker een yes 🙂 x

 4. 14 november 2014 / 21:57

  Wat zie je er weer onwijs mooi uit Linda. De gele kleur van je top staat je super. Een hoedje past ook ontzettend goed bij jou, en staat je erg chique! Love it all <3

 5. 14 november 2014 / 21:37

  Er zijn maar weinig mensen die geel durven te dragen. Jammer eigenlijk, want het staat zo leuk! En jouw ook. Die bril vind ik trouwens erg gaaf! ::D Liefs, Roxanne

 6. 14 november 2014 / 17:34

  Waauw, super mooie outfit en prachtige foto’s! Ik vind jou kokerrok erg mooi. 🙂

 7. 14 november 2014 / 16:59

  Wat een leuke outfit! Je top en vest zijn zo leuk. En ik ben echt een beetje verliefd op je hoed.

 8. 14 november 2014 / 11:53

  Wat een super leuke outfit! En de foto’s zijn echt heel erg mooi!

 9. 14 november 2014 / 08:52

  Nee juist prachtig dat contrast tussen dat pikzwart en knalgeel. Heel mooi!

 10. 14 november 2014 / 07:31

  Wat een heerlijke vrolijke foto’s van een super mooie meid! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Win | Vitaliserend verzorgingsritueel Dr. Hauschka [Gesloten]

Deze set bevat alles voor een heerlijk verzorgingsritueel. Om te beginnen bereidt het gezichtsbad je huid voor op het Reinigend...

Sluiten