Her Fashion Box 2nd Birthday Issue | Unboxing

Hi allemaal! Vandaag staat er weer een nieuwe HFB unboxing klaar voor jullie. Het is de tweede verjaardag van deze box en ik ben dan ook reuze benieuwd welke producten er in de box zitten. Over de laatste boxen was ik super tevreden en ik hoop dat ze deze lijn zeker doorzetten. Kijk je gezellig mee?

De Her Fashion Box is een maandelijks opzegbare beauty én fashionbox. Hij komt in 3 stijlen (Classic, Feminine & Trendy) en in 2 formaten. Zelf krijg ik maandelijks de normale Feminine box opgestuurd en deze kost mij $39,95/€28,20 per maand inclusief verzendkosten.
De Euro prijzen zijn onder voorbehoud omdat de wisselkoers af kan wijken. 

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaHet is altijd weer een leuk moment als de pakketjes man aankomt met de zwarte vierkante doos, dan weet ik al genoeg, in het zwarte karton zit de zwarte HFB doos! Het is unboxing time en dat voelt toch altijd weer een beetje als Kerst op jou verjaardag, even een heerlijk momentje speciaal voor jou.

1Deze maand viert Her Fashion Box haar tweede verjaardag en daarvan versturen ze ook ongeveer een jaar naar Europa. De box is vernieuwend, verfrissend en omdat Australië toch echt wel mijn favoriete plekje is op aarde, maakt het deze box extra speciaal voor mij. Zo blijf ik toch op de hoogte van de trends en haal ik de fijnste goodies en producten in huis.

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaWie jarig is trakteert moeten ze gedacht hebben en daarom krijgen de abonnees een kitsch pastel kleurige notebook met een Frans thema thuisgestuurd. Omdat prinsesjes een boek verdienen waar je jou plannen, dromen en gedachten in neerpent.

De Her Fashion Box Wanderlust Notebook set komt in 4 verschillende uitvoeringen per set en kost $29,99/€21,35.

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by linda

Why Play Clean When It’s Better To Play Dirty?

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by linda

Neem wat Australische vergan friendly modder, wat verrijkt is met mineralen, natuurlijke zouten, mineralen en oliën. Zij helpen jou huid te desinfecteren, te zuiveren, het zachtaardig verwijderen van oude huidcellen en pakt tegelijkertijd zichtbaar wordende lijntjes aan. Vies worden om schoon te worden met een schone zuiverende modder. Klinkt ideaal niet? Go on, make your day and get naked with Harry, I know you want to.

Naked Harry, de life safer voor een stralende huid (ook geschikt voor de gevoelige huid met eczeem, psoriasis en huiduitslag voor lichaam en gezicht) komt in pakjes van 100 gram (ik kreeg een 30 mg pakje) voor $19,95/€14,20.

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaHet thema van deze box is all about zachte, creamy en pastel tinten. Deze suikerspin roze shawl is een mooie toevoeging op jou outfit. Hij is heerlijk zacht en ik ben verliefd op de kleur en komt altijd van pas in het wisselende Nederlandse weer.

Deze Her Fashion Box Cotton Candy scarf is verkrijgbaar voor $24,95/€17,75.

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaHFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaJe herkent het vast wel, je hebt je haar los en voor de zekerheid neem je toch een elastiek mee. En waar laat je deze dan, juist, om je pols. Vervolgens zit hij er de hele dag en knelt hij je huid behoorlijk af. Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden word er dan gezegd, maar deze Ribbon Ties steken daar een fleurig stokje voor!

De set die ik jullie laat zien is de Beach set, bekijk de overige sets hier.

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by linda‘Kind on your hair and cute on your wrist’, gemak dient de mens en is nog fashionable ook! De bandjes zijn stretchy en moeten het afbreken van haar en hoofdpijn voorkomen. Zelf krijg ik ook snel hoofdpijn wanneer ik mijn haar in een paardenstaart draag en ik ben dan ook erg benieuwd hoe deze bandjes mij gaan bevallen. Leuk vind ik ze zeker!

Deze Ribbon Ties (The Hair Bracelet) bandjes zijn per 5 verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes voor $9,95/€7,00. 

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaAls tester ontving ik ook een mini deodorant busje van Nivea, deze Silk touch Quick Dry & Silky Soft Skin Feel is ideaal voor in de tas. Zeker met het aankomende uitjes en festival seizoen. Graag neem ik dan een busje frisheid mee om mij zeker te voelen en op te frissen wanneer nodig.

De Silk Touch staat denk ik gelijk aan de Nederlandse Satin Sensation Spray van Nivea, deze is verkrijgbaar voor €3,99 (250ml). 

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaHFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaJou vingers versieren met mooie statement ringen is hot! De trend gaat al even mee maar is afgelopen Fashion week in Parijs zeker ook weer gespot. HFB komt nu met een nieuwe set lieve ringen in het goud. Ze zijn stylish, lief, mooi en verstelbaar.

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaHFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaJe kunt ze laag op laag dragen of verdelen over jou vingers, varieer er eindeloos mee en combineer ze eens met ringen die je al hebt. Juist het eindeloze variëren spreekt mij zo enorm aan.

Deze Her Fashion Box Bo Peep ring set is verkrijgbaar voor $12,95/€9,00. 

HFB Her Fashion Box fashion beauty 2nd birthday issue unboxing review lifestyle by lindaEn daarmee zijn we alweer op de bodem beland van de box, een box die in de ban van de verjaardag was van Her Fashion Box. Op het cadeautje (notebook) na, moet ik eerlijk bekennen dat ik weinig van de verjaardag terug zie, en dat vind ik helemaal niet erg, vaak ben ik toch wel wat allergisch voor thema boxen. Ik ben onwijs blij met de shawl, de ringen, het notebookje, de bandjes én mijn Naked Harry en kan niet wachten om alles heerlijk te gebruiken en te testen. Samen met de haarbandjes ben ik ook helemaal klaar om een festival te bezoeken!

Bekijk de overige boxen en de Her Fashion Box items op de website.

 

Wat is jou favoriete item uit de 2nd Birthday Box?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

11 Reacties

 1. 7 mei 2015 / 20:18

  Die modder is zo cool! Haha, die naam die ze het gegeven hebben ook. Ik vind het leuk dat er zo veel verschillende boxen zijn. Ben stiekem ook wel benieuwd naar de inhoud van Trendy: ik ga eens Googlen!

 2. 7 mei 2015 / 19:25

  Wat een leuke box is dit! die notebook is te cute!

 3. 7 mei 2015 / 18:58

  Leuke box zeg! Ik vind het notitieboekje ontzettend schattig en de ribbon ties lijken mij ook wel heel leuk om eens te proberen!

 4. 7 mei 2015 / 17:22

  Wat een leuke box! Die bandjes zien er echt leuk uit. Ik zag ze al op instagram :-).

 5. 7 mei 2015 / 12:05

  Leuke inhoud, vind vooral de notebook erg mooi!

  • Linda
   Auteur
   7 mei 2015 / 16:49

   Dank je wel, ik vind het ook echt een plaatje <3

 6. 7 mei 2015 / 09:42

  Wat een supertoffe inhoud van de box zeg, daar kan een mens enkel een alleen maar gelukkig van worden! Ik vind die sjaal en dat boekje (oké ik heb iets met roze sorry) echt helemaal het einde. Ook die ringen staan jou trouwens prachtig zeg! X

  • Linda
   Auteur
   7 mei 2015 / 16:49

   Dank je wel voor de mooie complimenten! Ik ben er ook heel erg blij mee <3

 7. 7 mei 2015 / 07:11

  Vind het wel een hele leuke inhoud. Ik ben heel benieuwd hoe die bandjes je gaan bevallen. Ze zien er erg leuk uit. Je zou ze bijna om houden!

  • Linda
   Auteur
   7 mei 2015 / 16:50

   Mijn eerste indruk is al goed na ze even ingehad te hebben. Maar ik ga het uiteraard uitgebreid testen <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
kiko milano nagelvijl review glas vijl budget goedkoop review beauty blog lifestyle by linda
Budget Tip | Kiko nagelvijl van glas

Je handen zijn jou visite kaartje en hiermee wil je dan ook goed voor de dag komen. Zeker wanneer je...

Sluiten