Hema maakt een einde aan hakken-draag-leed!

2Hakken. Dames dragen ze maar al te graag. Ze staan mooi, elegant en laten de bilpartij mooi uitkomen. Zo lijken we net wat langer, en laten we eerlijk wezen, ze zijn gewoon mooi. Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben en het comfort daarvan laat nog weleens te wensen over. Bij het passen in de winkel lijken ze als gegoten, maar na de eerste meters kunnen er al snel blaren komen. Om het nog maar even te zwijgen over de pijn onderaan de bal van je voet, en laat dat ook juist de plaats zijn waar ik het snelt en het meeste last van heb. Hema wist dat dit probleem der dames aangepast moest worden en ja, het is misschien een lange intro, maar laat daar nou net de inhoud van deze blog over gaan. Dé naadloze kousenvoetje met pads, laat al je hakken-draag-problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

1Dit zijn ze dan, de naadloze kousenvoetje met pads, en ze komen in twee paar. Ze zijn gemaakt van 100% polyamide, je kan ze op 40°C wassen en Hema belooft dat ze antibacterieel zijn. Ze zijn gemaakt van meryl skinlife vezel, en dit stofje kenmerkt zich dat het licht én zacht is. Hiernaast zorgt het ook voor een aangenaam voet klimaat, bye bye stinkende voetjes!

7En dit is hem dan, hét geheim van de smid, de pad die al het leed moet voorkomen. En ik kan je met blijdschap vertellen dat het werkt! Ik heb zelf nogal snel vermoeide voeten en met dit kousenvoetje kan ik langer op hakken lopen, ook is de kous van heel zacht materiaal waardoor het tijdens het dragen bij de tenen en hiel niet gaat schuren.
63Erg fijn is dat de kous klein is en daardoor in haast alle open schoenen te dragen is. Ook erg fijn, ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

4Hier is het goed te zien hoe de kous valt wanneer ik mijn pumps draag. Wanneer jij je hieraan stoor kan je het sokje iets naar beneden doen. Zo blijft hij bij mij het beste zitten en kan je op de foto zien hoe fijn en klein de kousen sokjes eigenlijk zijn.

8‘Et voilà! Wij blij, Hema blij, en uiteindelijk ook weer goed voor de economie. Een nieuwe eerste levensbehoefte als het op hakken-comfort aankomt, we kunnen weer veilig en verantwoord shoppen!

Ook genoeg van het schoenen leed? De kousenvoetjes liggen per 2 paar voor €4,95 in de winkel en in de webshop.

liefs linda

Follow on Bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. 6 juni 2014 / 22:13

  Klinkt goed zeg ! Maar glijden je pumps dan niet uit als je van die gladde sokjes aan hebt ? Ik heb dat namelijk als ik een panty draag met pumps eronder.

  X

  • 7 juni 2014 / 00:12

   Daar was ik ook bang voor, of dat het zou gaan schuren, maar helemaal geen last van!

 2. 6 juni 2014 / 22:07

  Nou, ik wist dit helemaal niet. Wat een uitkomst zeg! Ik zal in de stad eens gaan kijken, de dichtsbijzijnde Hema is niet zo groot.

 3. 6 juni 2014 / 20:38

  klinkt ideaal.! ga morgen meteen even een kijkje nemen xx

 4. melfortune
  6 juni 2014 / 15:03

  Wat handig zeg!
  x

 5. 6 juni 2014 / 14:31

  Ik draag niet zo enorm veel open schoenen, maar voor het eindejaars bal ga ik deze wel kunnen gebruiken denk ik! Een hele avond op hoge hakken, auw!

 6. 6 juni 2014 / 10:18

  Zolang je ze niet ziet zou ik deze wel dragen!

 7. 6 juni 2014 / 09:24

  Oh, dan ga ik zeker nog even kijken bij de Hema! Ik krijg ook altijd snel last van vermoeide voetjes, maar dit klinkt goed!

 8. 6 juni 2014 / 09:13

  Oeeeeeh super handig! Extra comfort is nooit verkeerd! Deze ga ik sowieso een keertje aanschaffen!

 9. Manon
  Auteur
  6 juni 2014 / 08:27

  Wooow dit ga ik zeker proberen, heb altijd zo snel pijne voeten als ik hakken draag

 10. Manon
  Auteur
  6 juni 2014 / 08:21

  Ik was gister bij de Hema en heb deze nog niet zien liggen, toch maar even terug gaan dit weekend, want dit klinkt ideaal! Ze zijn ook helemaal niet duur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Travel Notebook | Geef mij maar Amsterdam!

Geef mij maar Amsterdam! Maar of het mooier dan Parijs is weet ik zo net nog niet. Iedere grote stad...

Sluiten