Hello september, hello Indian Summer ☀

Hi iedereen! Het is even stil geweest op en rondom Lifestylebylinda.nl. Mijn blog schema beloofde ik na mijn terugkomst uit Ibiza weer op te pakken, maar dit liep iets anders dan gepland. En daarom vind ik dat ik jullie wel een uitleg ben verschuldigd. Want het voelt alsof ik mijn blog een beetje heb verwaarloost de eerste week. De week daarna was de blog geheel offline. Dat vraagt om een uitleg. Maar daar kom ik zo op terug. Dat allemaal samen met wat outfit foto’s, omdat ik de laatste tijd dol ben op het creëren van nieuwe content. En ik deze jullie natuurlijk niet wil onthouden.

 

Hello september, hello Indian Summer ☀

 

indian summer OOTD fashion bohemian bohoindian summer OOTD fashion bohemian bohoindian summer OOTD fashion bohemian boho

 

Ik moet heel eerlijk bekennen dat de paar dagen op Ibiza niet genoeg waren om op te laden. Op reis, het maakt niet uit waar naartoe of hoe lang ik onderweg ben, raak ik geïnspireerd. Het kan soms zo overweldigend zijn dat ik alleen maar kan fotograferen en het liefst alle content gelijk wil maken. Eenmaal thuis las ik het volgende; ‘Hou er rekening mee dat je eerst achterom zult moeten kijken om vervolgens weer op volle kracht vooruit te kunnen gaan’.

 

En dat heb ik gedaan. Ik maakte lange, fijne wandelingen om alles eens op een rijtje te zetten. Reed spontaan naar de stad om een aantal nieuwe jurkjes te kopen. Zorgde voor een gezinsuitbreiding met nieuwe palmbomen. En haalde wat fijne accessoires in huis. Items waarvan ik al langer kon dagdromen, en waarvan ik niet langer een reden kon bedenken om het niet te doen. Mijn kledingkast voelt nu meer mij, het appartement voelt steeds meer als een warm thuis.

 

indian summer OOTD fashion bohemian bohoindian summer OOTD fashion bohemian boho

 

Take time to do what makes your soul happy.

 

Ik ben gaan opschonen. Nadenken. Opruimen. Fotograferen. Ik at als ik daar zin in had. Ging laat slapen omdat ik nou eenmaal een avond mens ben. Afgelopen twee weken ben ik gewoon geweest. Zonder al teveel verplichtingen. Dat mijn blog nog één weekje op een laag pitje kwam te staan was niet ander. Soms moet je namelijk even een stap terug nemen om de creativiteit op zijn beloop te laten, en fris een stap vooruit te kunnen zetten.

 

Afgelopen zaterdag werd er aardig wat roet in het eten gegooid. Ik plande een soortgelijk artikel in als vandaag online is gekomen, met mijn dromen en doelen voor Lifestylebylinda.nl. Ik was er kaar voor om alles op te gaan pakken. En wilde er nog even voor zorgen dat alles achter de schermen ook up-to-date zou zijn. En daar ging het nou ook gelijk mis. De update is niet goed doorgekomen, met als gevolg dat de site een paar dagen uit de lucht is geweest.

 

Ik merk dat de site nog niet 100% stabiel is. En hier en daar kunnen er nog foutjes in zitten. Kom je ze tegen? Laat het mij dan zeker even weten. Ik streef er namelijk naar om zo snel mogelijk weer te draaien zoals ik dat voor de vakantie heb gedaan. Met mijn oude upload schema met 5-7 blogpost per week. Wat een opluchting. Even dacht ik dat alles niet meer goed zou gaan komen.

 

indian summer OOTD fashion bohemian bohoindian summer OOTD fashion bohemian boho

 

O U T F I T  D E T A I L S
Maxi jurk | Primark

Tas | MOOLOOLA

Armband | Las Dalias Ibiza
Ringen | Wallace Bishop & Las Dalias Ibiza
Zonnebril | TOMS

 

Je ziet het goed, ik ben als Fair & Slow Fashion liefhebber gaan winkelen bij de Primark. Ik geloof er namelijk in dat wanneer jij precies weet wat je wilt dragen, en wat jouw figuur kan hebben, je veel bewuster gaat winkelen. Hierdoor is de kans dat je een miskoop doet erg klein. En zal ik de kleding die ik koop ook met liefde dragen. Door deze conscious mindset houd je de kledingindustrie gezond. En ondanks dat het mijn doel is om steeds meer eerlijke kledingstukken aan mijn kast toe te voegen, zal ik hier en daar uitstapjes maken. Zeker omdat bepaalde merken stappen de goede kant op aan het maken zijn. Daarnaast ben ik langzaam aan mijn weg aan het vinden, en dat voelt fijn.

 

indian summer OOTD fashion bohemian bohoindian summer OOTD fashion bohemian bohoindian summer OOTD fashion bohemian boho

 

De afgelopen drie weken zijn er zowel persoonlijk, als in huis én voor mijn blog de nodige ideeën voorbij gekomen. Met vragen als; hoe kan ik mooiere content maken? Hoe kan ik mij onderscheiden van de rest? Wat past bij mij? Wat wil ik? En het meest belangrijke van allemaal, wat maakt mij blij?

Met deze vragen ben ik aan de slag gegaan. En langzaam aan zullen jullie hier ook meer van gaan zien. (Geen schokkende veranderingen, I promise.) Het voelt goed. Met het aanbreken van de nazomer (Indian Summer) is er bij mij ook weer genoeg aangewakkerd. Het voelt als een frisse nieuwe start. Precies wat je na een vakantie hoop te bereiken.

 

Wat hoop jij de komende maanden te bereiken?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

4 Reacties

 1. 8 september 2016 / 22:09

  Wat balen zeg dat je site eruit lag. Ik kan me voorstellen dat je daar gespannen door wordt.
  Leuke jurk heb je overigens aan. Ik baal er altijd zo van dat het dan nét van de Primark is :(.

  Oh, waren er maar meer eco boho merken 😉

 2. Jet
  8 september 2016 / 12:18

  Helemaal top .
  Ben benieuwd welke richting je opgaat.

 3. 8 september 2016 / 09:53

  Fijn dat je weer online bent! Ik heb je posts gemist. Ik vind je foto’s weer prachtig, wat een fijne fotograaf heb je toch (die wil ik ook!) .. tenminste ik denk dat je die hebt. Misschien doe je het wel helemaal zelf. De maxidress staat je ook super mooi.

  • Linda
   Auteur
   14 september 2016 / 15:10

   Dank je wel voor het mooie compliment! Mijn moeder gaat de laatste tijd vaak mij, en mijn vriend ook af en toe, en heel soms het statief. Ze vind het erg leuk om te horen dat je de foto’s mooi vind. Ze kan zich vast gaan opmaken voor boekingen 🙂 haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Cala Nova Beach Ibiza
Cala Nova Beach | Ibiza

Ibiza kent hele mooie stranden en baaien. Voor wie in het Noord-Oosten verblijft, of met de auto het eiland wilt...

Sluiten