Gesponsord: C&A presents Today’s look

Je goed voelen is heel erg belangrijk. En wanneer jij je goed voelt is het heel erg fijn als je dat ook uitstraalt. Schoonheid zit in een mooie glimlach, sprankelende ogen, een lief gebaar, in een mooi gezicht en is aan de binnenkant onmisbaar om ook echt puur en mooi te zijn. Hoe fijn is het dan dat ook jou kleding dezelfde uitstraling geeft, bij alle dagelijkse momenten. Beauty zit immers aan de binnen en aan de buiten C&A introduceert een nieuwe bijpassende campagne ‘Today’s Look’.

C&A Today's look

 

Today’s look, jou goed voelen tijdens alledaagse momenten.

Het is nooit te laat om jou kledingsmaak op te frissen, als jonge vrouw mag je gezien worden, met sporten mag je iets dragen waar jij je goed in voelt en waarin jij er goed uit ziet. Zelf vind ik de wisselingen van seizoenen een mooi moment om mijn kledingkast een upgrade te geven, ieder seizoen kom ik dichter bij mijn smaak en wat ik wil uitstralen, leer ik welke kleuren en vormen mij goed sta en ben ik erachter dat nu ik jong ben, ik dat ook mag uitsralen. Je mag je immers zo jong en oud kleden als jij wilt, maar vergeet daarbij vooral niet te dragen wat bij jou past (we willen natuurlijk geen modepolitie op de stoep).

Iedereen heeft het recht om zich goed te voelen, C&A draagt al jaren een steentje bij om jou gevoel en levens stijl te vertalen in fashion. Nu wilt C&A dit vergroten en in het teken van deze uitspraak lanceren zij een hele mooie en persoonlijke lijn. Voor jou als moeder, huisvrouw, carrière vrouw, voor speciale dagen, om te sporten, kortom alle momenten die jou jóu maken. En neem je vriend/broer of lief eens mee, ook aan hen is namelijk gedacht.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

C&A Today's look Lifetsyle by Linda

 

 Welke kledingstijl sluit compleet aan bij wie jij bent?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Lees mijn disclaimer.
Delen:

1 Reactie

  1. 25 februari 2015 / 07:26

    Wij hadden vroeger een C&A hier in de stad, maar nu niet meer. Onlangs kwam ik erachter dat hier vlakbij nog wel een filiaal zit en ik kom er tegenwoordig regelmatig. Ik vind jurkjes echt ontzettend mooi! Iedere zomer maak ik weer de fout om er een paar aan te schaffen. Ze staan me wel mooi, maar ik voel me er ongemakkelijk in. Dit jaar koop ik geen jurkjes. Ik koop kleding, precies zoals je het zegt, die ik mooi vind én waar ik me goed in voel..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OPI Birthday Babe

Op mijn verjaardag werd ik, heel toepasselijk, verrast door deze pretty Birthday Babe van OPI. Een mooi zilveren metallic lakje...

Sluiten