Site pictogram Linda's Wholesome Life

Frangipani ring van Pandora | My Unforgettable Travel Moments

Frangipani ring van Pandora | My Unforgettable Travel Moments

De ring is van Sterling zilver en gaat officieel door het leven als ring met madeliefje. Alleen vind ik het echt sprekend een Frangipani en geen Madeliefje, zeker omdat deze meerdere kleine blaadjes telt. En.. lijkt hij niet sprekend op dé Daisy die Marc Jacobs op zijn Daisy parfums gebruikt? Juist, dat bedoel ik! Frangipani on fleek.  

Frangipani is de nationale boom van Laos waar hij Dok Jampa genoemd wordt. Hij wordt beschouwd als een heilige boom waarvan de bloemen een symbool voor onsterfelijkheid zijn en aan de goden geofferd worden.  

De ring is leuk om alleen te dragen, of draag hem in combinatie met andere ringen. Om mijn rechter hand draag ik ook dagelijks een combinatie van 3 Pandora ringen (ook één met een bloem). En ik denk dat ik naast deze ring ook graag nog een gladde enkele ring wil gaan dragen. Deze ringen zijn ook van Sterling Silver en niet geheel onbelangrijk, ook betaalbaar. Dat maakt het nog eens leuk om af te wisselen! Zeker omdat ik allergisch ben voor goedkope ringen die niet van zilver of goud zijn gemaakt. En dan heeft Pandora hele leuke en betaalbare alternatieven.


Ik ben heel erg blij met mijn vrolijke Daisy/Frangipani ring van Pandora. Deze staat opnieuw symbool voor een onvergetelijke reis, en dat past perfect in het Pandora Unforgettable Moments plaatje.


 

Heb jij ook een juweel van Pandora dat symbool staat voor iets?


Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

 


Mobiele versie afsluiten