FOTD | Yoncé all on his mouth like liquor

6

13Dit is de look, maar eerst door naar de producten!

Today’s essentials

8Voor de basis maak ik gebruik van de Catrice Colour Correcting Mattifying powder, mijn favoriete foundation van Clinique, All about matt! fixing powder van Essence. En de oogschaduwbasis is van Urban Decay.

11Het Naked 3 palette heb ik erbij gepakt voor de ooglook.

1. bracht ik aan onder mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. 2. op het bewegend ooglid. 3. Blend ik achtjes in de arcadeboog om er met 4. uiteindelijk meer glans op aan te brengen. Tot slot voeg ik wat glitters toe aan de look met 5. deze breng ik onder mijn onderste wimperrand aan en in de buitenste kwart van mijn bewegend ooglid.

9Dan word het tijd om de eyeliner van MUA eens te gaan testen, ik heb al jaren geen lijn meer gezet en het was dus behoorlijk wennen weer. Heb alle filmpjes bekeken op internet maar ik moet het gevoel nog even krijgen denk ik..

Verder gebruikte ik de bronzer uit het Flushed palette van Uran Decay, wenkbrauwpoeder van Urban Decay en de Scandaleyes mascara van Rimmel.

10Op mijn wangen breng ik een natuurlijke blush aan met Chanel 71. Malice. Blush My Lips breng ik als eerste aan op mijn lippen om hierna een lipgloss van Jemma Kidd (07) erover aan te brengen.

52124Oké mijn eyeline en wing zijn verre van perfect, but practice makes perfect, althans, dat zeggen ze. En dus blijf ik vooral oefenen en ga ik opzoek naar een liner die een ultra dun lijntje zet, met mijn overhangende oogleden blijft er maar weinig van mijn ooglook over ghehe.

Heb jij je perfecte eyeliner al gevonden?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 18 september 2014 / 15:19

  Mooie leuk meid! Sexy maar stoer!

  Ik heb inderdaad de perfect eyeliner gevonden 😉
  Ik heb een hekel aan die dunne kwastjes met liquid eyeliner, dus gebruik ik het liefst eyeliner gel (Bobbi Brown of Mac) die ik (heel fout) met een wenkbrauwpenseeltje aanbreng.
  Hier zit een hoek in waardoor je een mooi boogje kunt creëren

 2. kelly
  17 september 2014 / 10:40

  Leuke look! Ik gebruik al jaren de normale eyeliner met een kwastje van hema 🙂 meerdere keren per week. Die eyeliner is goed zwart en best vloeibaar, ideaal vind ik!

  • Linda
   Auteur
   17 september 2014 / 23:12

   Bedankt voor de tip, deze gok wil ik weleens gaan wagen! 🙂

  • Linda
   Auteur
   17 september 2014 / 23:14

   Yes, zeer en zeer zeker! Gebruik hem veel, mooie kleuren en gaat lekker lang mee. In Parijs heb ik nog wel even bij de nieuwe kleuren gekeken, ook pretty <3

 3. 15 september 2014 / 01:45

  Wauw, je ziet er prachtig uit! 🙂 xo

 4. 14 september 2014 / 22:02

  Heeel erg leuk! Die muts staat je ook super 🙂

 5. 14 september 2014 / 17:26

  Wauw wat een toffe look, heel erg mooi! Mooie foto’s ook 🙂 X

 6. 14 september 2014 / 16:16

  wauw, ik zit even te kwijlen bij je make up producten die je allemaal hebt gebruikt, wat een beauties <3 xo

 7. 14 september 2014 / 12:15

  leuk artikel om te lezen, veel plezier in Parijs….tja de perfecte eyeliner, ik denk dat dat voor iedereen heel verschillend zal zijn, want iedere huid is tenslotte anders…en inderdaad veel blijven oefenen, dan gaat het echt steeds makkelijker….

 8. 14 september 2014 / 10:02

  Mooie look, ik vind je eyeliner nog best geslaagd hoor! Echt drama, dat spul 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
City Trip | Beauty essentials Paris

Dol ben ik op city trips, ik ontdek graag nieuwe steden en heel soms wil ik nog weleens terug gaan...

Sluiten