Fabulous Friday | OPI The Muppets Most Wanted (voor een bodem prijs)

3De Mupperts Most Wanted Tour bestaat voornamelijk uit lieve, zachte kleurtjes met bijbehorende glitter topcoats. Zelf ben ik vaak van de felle kleuren en wanneer ik zin heb ik een rustigere tint grijp ik dus vaak mis in mijn stash. Ook in de winkel ben ik geneigd om voor de mooi en helder gekleurde lakjes te gaan (what can I say, I’m in love with these pretty & bright colors..) en besloot nu eens goed te bedenken wat ik nog niet heb en dus mis in mijn stash. En daar is mijn liefde op het tweede gezicht geboren, ik nam I Love Aplause & Muppets World Tour mee naar huis.

5Links zie je de glitter topcoat Muppets World Tour en rechts zie je de licht zalm roze I Love Applause.

2

6

I Love Applause

I Love Applause is een echte soft shade met zijn hele lichte zalm roze kleur. Juist nu het bijna winter is en mijn huid weer wat bleker word vind ik een licht gekleurd lakje erg mooi staan. Op de een of andere manier ziet mijn huid er dan weer wat bruiner uit. Een mooi subtiel lakje ontbrak nog in mijn collectie en met deze heb ik er een heel mooi exemplaar bij.

10117Het lakje lakt fijn, dekt wat moeizaam, maar na 3 lagen (met regelmatige droog tussenposes om butsen te voorkomen) dekt hij mooi. Sommige zullen dit iets teveel van het goede vinden, maar persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Het komt misschien ook omdat ik niet de volle prijs heb hoeven te betalen, dan lak ik graag een laagje extra. Maar kan dus begrijpen als je van OPI meer verwacht.

4

Muppets World Tour

Glitterlakjes, ik word en zo nu en dan echt blij van. Alleen vind ik het verwijderen een drama en laat ik ze de laatste tijd wat vaker staan. Nu de trend van de komende feestmaand glitters met glitters is vind ik dat alles weer uit de kast getrokken mag worden en besloot ik voor dit vrolijke en lieve lakje Muppets World Tour te gaan. Zeker omdat ze een soft shade net wat extra’s kunnen geven.

128Het glitterlakje draag ik hier als topcoat, omdat hij, naar mijn idee, I Love Applause zo helemaal afmaakt. Het lakje glinstert mooi, subtiel, en bevat 2 verschillende formaten glitters. Zo vind ik het leuk om hem wat beter aan te zetten op mijn ringvinger en hem subtieler aan te zetten op de nadere nagels. Zo blijft het een leuk en speels effect. Het lakje lakt fijn, verdeelt zichzelf mooi en is ook redelijk snel gedroogd. Om de nagel af te maken heb ik wel een extra topcoat aangebracht, zo voel ik de glitters wat minder goed zitten en is mijn nagel mooi afgewerkt met een glimmende lak van Caption.

1Dat is de The Muppets World Tour collection nog niet eerder heb ontdekt snap ik niet (de collectie heb ik wel online gezien, maar op de een of andere manier gemist in de winkels) en ben blij dat ik ze alsnog aan heb kunnen schaffen.

9

Conclusie

De lakjes hebben mij verrast, waar I Love Applause wat meer aandacht nodig heeft, maakt Muppets World Tour dat ruimschoots goed. De kleuren zijn mooi, fris, en sprankelen mooi wat ze zeker kanshebbers maken voor de komende feestdagen! Op de foto’s draag ik het lakje 4 dagen en zit er nog perfect op. Opnieuw een mooi lakje, fabulous nails voor een bodem prijs, met de OPI kwaliteit die we gewend zijn!

Deze nagellak kocht ik bij Big Bazar. Ze zijn €4,99 per stuk en momenteel betaal je €12,00 voor 3 lakjes. Voorheen €14,25.

 

Heeft OPI jou beauty hartje veroverd?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

21 Reacties

 1. 8 december 2014 / 18:38

  Wat een mooie kleurtjes, apart maar ook samen! Jammer dat er in België geen Big Bazar zit…

 2. 7 december 2014 / 19:41

  De combinatie van die 2 lakjes is echt prachtig!

 3. 7 december 2014 / 09:30

  Wat een super leuke combi van de roze nagellak & glitters…

 4. 5 december 2014 / 19:16

  Ik vind ze heel leuk, maar ook de combinatie vind k super leuk 🙂

 5. 5 december 2014 / 17:52

  Dat lichte roze vind ik heel erg mooi, lekker rustig kleurtje.

 6. 5 december 2014 / 13:44

  wat een heerlijke kleurtjes en inderdaad dit zijn wel echt fijne prijsjes….

 7. 5 december 2014 / 13:21

  Ik heb er ook 3 aangeschaft. Ik vind de pakjes zo leuk!

 8. 5 december 2014 / 13:13

  Wat een leuke lakjes! Ik ben dol op glitter! 😀

 9. 5 december 2014 / 11:04

  Je hebt hele mooie lakjes uitgekozen! Ik heb er gisteren ook drie gekocht bij de Big Bazar, zo leuk zo’n aanbieding <3

 10. 5 december 2014 / 09:36

  Oooooh je hebt echt twee prachtige kleuren weten te scoren! Ik vind vooral de combinatie van de twee lakjes ontzettend mooi <3

 11. norma
  5 december 2014 / 07:26

  Verwijderen glitter.
  Aceton op een watje, leg dit op je nagel
  Aluminium folie erom heen. Na tien minuten wijf je alles er zo af
  Foto’s op mijn instagram!
  Succes

  • 5 december 2014 / 12:15

   Dat is nog eens leuk voor een blogje met tips van Norma haha! Je mail arts zijn ook zo mooi 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Kerstkriebels video | Yay de kerstboom staat!

Van de aller liefste mama kreeg ik mijn aller aller eerste échte kerstboom! Wachten tot de Sint het land uit...

Sluiten