Fabulous Friday | Maison Fondée Laduree

Hi there! Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met Fabulous Friday. Na de welbekende Pink Friday en Throw Back Thursday, leek het mij wel tijd om een eigen Fabulous Friday in het leven te roepen. Met hierin items waardoor jij je als meisje/dame weer fabulous voelt. Denk hierbij aan ultieme girly things, outfits, mooie beauty producten, gold & diamands en sweets die niet te weerstaan zijn.

De definitie van fabulous:

“The ultimate expression of enthusiasm and joy. Characterized by wonder, adoration, inspiration,  exaltation, and love.”

“De ultieme uiting van enthousiasme en vreugde. Gekenmerkt door verwondering, bewondering, inspiratie, verheerlijking, en liefde.”

3De heerlijke macaron koekjes van Laduree zijn een statement geworden. De prachtige gekleurde schuimpjes zie je terugkomen bij Gossip Girl en is tegenwoordig niet alleen meer in de prachtige stad Parijs te koop, maar ook in bijvoorbeeld Londen, Genève en Tokio. En zo bekend dat iedereen wel weet wat er in de gekenmerkte groenen tasjes zit.

1Het is de simpelheid van het schuimpje, wat gemaakt word van amandelen, poedersuiker, suiker en eiwit, zorgt voor een geweldige smaak explosie wanneer je ze doorbijt. Crunchy aan de buitenkant, zacht en smaakvol gevuld aan de binnenkant.

4There ain’t no girl that can resist them! 

2

Heeft Laduree jou al betoverd?

Bloglovin' button

liefslin2

Delen:

10 Reacties

 1. 11 oktober 2014 / 11:39

  Leuke rubriek 🙂 Ik hou wel van macarons, maar heb er stiekem nog nooit van Ladurée geproefd ö moet ik dringend maar eens doen!

 2. 10 oktober 2014 / 19:11

  Mij zeker weten!! De eerste macaron die ik at was van laduree en sindsdien heeft geen merk dit ooit overtroffen. Ik vind ze ZO lekker!

  • Linda
   Auteur
   10 oktober 2014 / 23:16

   Precies, je bent gelijk verwend haha! 🙂 <3

 3. 10 oktober 2014 / 14:26

  Wat ziet dat er mooi en luxe uit! Ik heb ze helaas nog nooit bij L’Aduree mogen proeven…

 4. 10 oktober 2014 / 11:27

  Omg, het ziet er zoooo lekker uit. Het water loopt mij in de mond!

 5. 10 oktober 2014 / 09:13

  Alleen al van die kleur word je hartstikke vrolijk! Heb ze alleen nog nooit op, haha. Heel slecht ik weet het!

 6. 10 oktober 2014 / 09:09

  Ah wat heerlijk! L’aduree macarons zijn to die for <3! Ik heb er zo'n zin in nu!

 7. 10 oktober 2014 / 08:49

  alleen de kleurtjes zorgen er al voor dat ik in hun ban aan het komen ben…wat ziet dit er goed uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
New In | iPhone 6 plus & accessoires

Mijn liefde voor Apple gadgets begon vorig jaar langzaam te groeien. Waar ik dol ben op mijn iPad had een...

Sluiten