Fabulous Friday | Dutch Urban Cupcakes & Hugo

8Een wijntje heb ik nooit echt kunnen waarderen, wat dat betreft heeft een zoete drank echt mijn voorkeur. Blij ben ik er zeker mee dat er een Italiaan is die er gelukkig net zo over dacht en een eigenwijze, sprankelende én fruitige wijn op de markt bracht (oh yes, thank you!). Want laten we eerlijk wezen, een wijntje staat een stuk beter dan een fruitig biertje.

13Canei is een toegankelijke wijn met zijn laag alcoholische karakter, bubbels en zijn licht zoete smaak. Inmiddels is Canei er in een reeks van frisse en fruitige smaken zoals wit en rosé, maar ook in verschillende fruitsmaken, genaamd Frizini. Canei Hugo is een razend populaire variant met vlierbloesem, munt en limoen. Ik ben fan!

5In Rotterdam deed ik een nieuwe ontdekking, ondanks mijn suiker vrije dieet werd ik de winkel ingetrokken als een paperclip op een magneet. Verblijd werd ik door de prachtige kleuren cupcakes in de vitrine, en toen kwam het lastige, de keuze maken.. je wilt ze het liefst allemaal proeven.

1Je kunt ervoor kiezen om gezellig in de bakkerij een stoel te pakken en daar te genieten van deze heerlijke zoete cakes. Wij kozen ervoor om ze mee naar huis te nemen, en in deze verpakking overleven ze de rit zeker.

10Cookie monster is een chocolade cakeje met een oreo koekje en zoete vanille topping.

Zelf ging ik voor de bloem met een zachte vanille topping en een vanille cakeje. En is het niet een kunstwerk? Ze zijn haast zonde om op te eten!

6

Zo nu en dan mag je jezelf zeker eens trackteren op iets lekkers, in de vorm van een heerlijk wijntje in de avond om je dag door te spreken. Of met een heerlijke zoete lekkernij om je frustraties weg te eten. Je ogen dicht te doen en je kan je haast voorstellen dat je in cupcake heaven bent beland, en je net als een klein kind in een enorme snoepwinkel te bevinden. Fabulous is een wijntje zeker, en cupcakes zijn altijd een goed idee!

Urban Bakery vind je in Rotterdam in de Koopgoot. Ik nam 3 cupcakes mee naar huis tijdens de actie; 3 voor €9,-. Normaal ongeveer €4,50 per cupcake.  

Canei is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Dirk van den Broek, DirkIII, Jumbo , C1000, Boni, Boon, COOP, Jan Linders, Hoogvliet, Vomar, Plus, en Spar en heeft een adviesprijs van € 3.99 per fles.

 

Waar wordt jij blij van?

liefslinda2

Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat ik van een merk/bedrijf heb gekregen om te reviewen. 
Delen:

8 Reacties

 1. 25 oktober 2014 / 07:11

  Die cupcakes zien er zo mooi uit! ik heb in Den Haag ook eens een cupcake winkel bezocht. heerlijk! Ik kon wijn ook nooit echt waarderen en ik ben nog steeds geen fan van rode wijn en droge wijn. Maar zoet of rose vind ik erg lekker. vooral het AH huismerk en idd Canei 🙂

 2. 24 oktober 2014 / 18:47

  Ooooh wat een traktatie meid!
  Ze zien er heel mooi uit!

  Binnenkort maar een Hugootje drinken? 😉

 3. 24 oktober 2014 / 10:06

  Oehh die cupcakes zien er zo lekker en mooi uit!! Ik krijg er helemaal zin in hihi! Ik heb laatst ook nog cupcakes in Rotterdam gegeten maar dan bij een andere winkel, die waren ook goddelijk!

 4. 24 oktober 2014 / 09:34

  Waaaauw, wat een prachtige cupcakes! Vooral die met het roosje is onwijs mooi! Cookie monster is super cute hihi!

 5. 24 oktober 2014 / 09:28

  Hoe leuk dat je een artikel schrijft over cupcakes! <3

 6. 24 oktober 2014 / 09:15

  Wat een leuk artikel! Ik hou wel van een wijntje en juist weer van een droog wit wijntje 😉 Die cupcakes zien er wel ontzettend schattig uit zeg <3 Waar ik nog meer blij van word? Een hele mooie reis maken 🙂

 7. 24 oktober 2014 / 07:44

  Wat een ontzettend mooie cupcakes zijn dat zeg, echt moeilijk om op te eten denk ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Sleek Brow Kit Brunette

 Het is alweer wat jaren geleden dat ik mijn wenkbrauwen licht bijtekende met een potloot om mijn gezicht meer vorm...

Sluiten