OOTD | Budget meets high end

3Op deze prachtige dag sleurde ik vriend lief mee naar de binnenstad van ons Dordrecht, waar de bomen hun bladeren verliezen en Dordrecht er op zijn ‘Parijs best’ uit ziet.

2512514Deze stond hoog op mijn bucketlist; een herftshoot. Check!

10Ik vind het heerlijk om te shoppen. Bij een chronisch gebrek aan een snelgroeiende geldboom ben je al snel geneigd om keuzes te maken. De gouden regel, is wat mij betreft, toch wel dat je een aantal goede basis  items in je kledingkast moet hebben. Vandaaruit kun je gaan proberen en combineren. Deze jas bijvoorbeeld is van de Zara, gecombineerd met mijn euro knaller muts en mijn Pimark outfit (is het shirt niet fabulous?), ziet het geheel er niet goedkoop uit. Ik wil graag afwisselen, en een aantal musthaves gecombineerd met een budget item kunnen een outfit een speelse ’touch’ geven. Juist omdat je er niet iedere dag hetzelfde uit wilt zien (dit geld voor mijzelf, vind je dat wel prettig is dat ook helemaal prima natuurlijk).

But then again.. life is to short to wear boring clothes! 

171371511Accessoires kunnen een outfit tot leven laten komen. Ik wil nog weleens wat goedkopere sieraden kopen om af te wisselen, voor de leuk of voor een outfit shoot. Maar eigenlijk is dat roer een beetje aan het draaien, en ga ik tegenwoordig liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit. Eigenlijk hartstikke materialistisch, maar ik word gewoon blij van prachtige spullen.  Maar dat is vast geen nieuws.

1614Photo by Thomas

Ik draag
Trenchcoat – Zara – same here
Top – Primark
Kokerrok – Primark
Enkellaarsjes – Nelson – same here

Accessoires
Muts – Primark
Camera tas – & Other Stories – same here
Horloge – Marc by Marc Jacobs – same here 
Armband – Marc by Marc Jacobs – same here

Voor de ooglook maakte ik gebruik van een 88palette, ook lekker budget!

1821

En nu dan eerlijk, hoe groot is jou liefde voor kleding en accessoires?
En mix & match queen, puilt jou kast al uit?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

8 Reacties

 1. 31 oktober 2014 / 18:27

  Wat een leuke outfit! De rok is heel stylish, girl! 😉 xxx

 2. 30 oktober 2014 / 22:43

  Wat een heerlijke herfstfoto’s! Ik vind de foto dat je de bladeren omhoog gooit het leukste!

 3. 30 oktober 2014 / 21:24

  Wat een prachtige foto’s! De outfit is super 🙂 xx

 4. 30 oktober 2014 / 20:38

  Ik houuuu van je outfit en van je locaties! Je brengt me echt op ideeen! Misschien wordt t tijd dat ik ook in het centrum ga shooten! 🙂

 5. 30 oktober 2014 / 18:30

  Gave foto’s weer!
  Dordrecht is stiekem wel mooi 😉

  Ik heb best veel kleding, maar eigenlijk is alles in m’n kast vrij ‘veilig’.
  Assecoires ben ik niet zo van.
  Als ik oorbellen instop krijg ik er meteen last van 🙁

 6. 30 oktober 2014 / 18:21

  Super gave outfit en weer prachtige foto’s!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lifestylelab | Heerlijke en verantwoorde hapjes en drankjes

Volgens de Wall Street Journal moet dit bovenaan je must-do-list staan als je het fijne België een bezoekt brengt; een kop Fairtrade...

Sluiten