Site pictogram Linda's Wholesome Life

Vlog & Fotoverslag | Dr. Hauschka persdag & unboxing goodiebag

Bagels & Beans verzorgden de hapjes en de drankjes, deskundigen van Dr. Hauschka hebben ons overladen met informatie en er was een dj. Kortom, alle ingrediënten waren aanwezig voor een zeer geslaagde avond!

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Vergeet je hem niet op HD te zetten voor de beste kwaliteit?

Bagels & Beans

Het concept van Bagels & Beans kende ik van verschillende blogs, maar ein-de-lijk was het tijd om zelf ook kennis te maken met de heerlijke menulijst van B&B. Ik ga hier zeker terugkomen!

Dr. Hauschka

Naast de masterclass van Karim was het ook mogeljk make-up en huidverzorgings tips op maat te krijgen. Mijn probleemhuid schreeuwde om aandacht en ik ben goed geholpen. helaas zijn mijn problemen niet makkelijk te verhelpen en heb ik hier de hulp van een deskundige nodig. Simpelweg omdat de tijd deze avond te kort was voor mijn problemen. Er gaat dus advies van een therapeut volgen, lijkt het jullie interessant om dit te volgen?

Goodies, goodies & goodies!

Je zag het al in de vlog voorbij komen, maar ik laat ook graag nog wat foto’s van de prachtige goodies zien.

 

Blogvriendinnen

 

 

Ik had vanavond niet onder leuker gezelschap kunnen zijn, bedankt dames! En een big shout out to.. Bagels & Beans en natuurlijk alle dames van Dr. Hauschka en Karim for having us! En bedankt voor de prachtige goodies!

P.s. hou mijn blog vanmiddag in de gaten. Dan komt er ene hele leuke winactie aan in samenwerking met Dr. hauschka!

 

Ben jij bekend met de producten van Dr. Hauschka?

 

Mobiele versie afsluiten