Site pictogram Linda's Wholesome Life

Designer Outlet Roermond

De outlet in Roermond is een onderdeel van de McArthur Glen Group, zij hebben in verschillende landen dorpjes als deze outlet, zij houden van het outlet concept en hiermee maken zij de design items betaalbaarder voor de mensen. Zelf ken ik alleen Rosada fashion outlet in Roosendaal, met rommelige winkels en merken als Esprit, Levi’s, The Body Shop & Vero Moda.Bij aankomst was het net gestopt met regenen. Wat ons opvalt zijn de super leuke en verschillende gevels van de winkels, dit geeft een vakantie gevoel for sure. Ook in deze outlet kennen ze een sale, dat betekent dat je korting krijgt op de afgeprijsde artikelen. De sale startte afgelopen zaterdag.Wat opvalt is dat de winkels geen outlet uitstraling hebben, het enigste wat verschilt met de gewone winkels is de prijs en collectie. Dit vind ik een dik pluspunt en dit verhoogt het winkel plezier, en om eerlijk te wezen, dat luxe gevoel is gewoon heerlijk!Prachtige items van Burberry.

Furla, wat hebben ze toch snoepjes van tassen!

Een paar Timberlands staan al heel erg lang op mijn wishlist, ik paste uiteindelijk deze twee schoenen. Welke denk je dat er mee naar huis zijn gegaan? De kortingen zijn overigens echt de moeite, deze schatjes gaan voor de helft of iets meer dan de helft mee naar huis. Bovenop de gewone sale was er ook nog eens 40% korting!

Zijn ze niet cute?

In de ochtend hebben wij heerlijk rond gekeken bij Michael Kors, het begon zelfs vrij druk te worden. In de middag stond er een dikke rij om überhaupt de winkel in de komen! Door de drukte kon ik ook geen mooie foto’s maken, dat geld overigens voor de meeste winkels..Vertier voor de kids die met paps en mams mee moeten met shoppen.

In het designer dorpje (zo voelt het wel aan) zit 2 maal een La Place, waar wij een heerlijke en voedzame lunch hebben genuttigd. Hmm wat zijn de broodjes en sapjes daar toch lekker!

Zoals je ziet is er geen wolkje aan de lucht, het weer was fantastisch!

Tussendoor genoten wij van heerlijk Italiaans schepijs. Gelukkig was er ijs op sorbet basis en kon ik heerlijk meesnoepen!

Mc Gregor had ook hele leuke kortingen.

Ik was best benieuwd naar de prijzen van Ugg in de outlet, voor middel hoge UGG’s (het bekendste model) betaal je nu zo’n 150 euro. Deze gympen, een lief vriendinnetje van mij kocht deze,  zijn voor de helft over de toonbank gegaan.

De outlet in Roermond heeft mij zeker verrast. Het winkelt veel leuker dan Rosada en er zitten leuke koopjes tussen, de exclusieve merken als Gucci, Prada en Mulberry blijven prijzig in de outlet. Wil je graag een designer item is het zeker de moeite waard om hem hier te scoren! Merken als Levi’s, Michael Kors, Nike, Marco Polo, The Body Shop, Adidas, hebben daarin tegen erg leuke en betaalbare aanbiedingen ertussen zitten!

Mijn buit van de dag

Ik slaagde bij Timberland, Fossil en bij The Body Shop. De TBS goodies laat ik jullie vast zien, de rest verdient een eigen artikel.Almond Body Butter 200 ml – €8,- (nu ook in online sale)
Pink Grapefruit shower gel XL – €6,- (online €9,-)
Pink Grapefruit soap – €3,50 (nu uit de collectie?)
Vitamine E  Cleaning Cream – €10,- (normale prijs)
Gift Craker Lip Butters – €6,- (normaal €5,- p.s.)

Zijn de koopjes echt de moeite waard?
Niet alle deals zijn fantastisch bij TBS outlet, wat wel leuk is, de stapelkortingen. Hoe meer je koopt, hoe meer korting je krijgt! Ook leverde ik mijn gespaarde punten in, waardoor ik alsnog voor een leuk en klein prijsje met de producten buiten stond. Een tip die ik wel mee geven, plan je bezoek door de weeks, op vrijdag, zaterdag en zondag komen er bussen vol uit Duitsland met Duitsers en toeristen om een dag te shoppen in Roermond. Je kan dan niet rustig rondkijken en af en toe staan er Efteling achtige rijen om überhaupt de winkel in te kunnen.  Toeristen van buiten de EU kunnen de belasting terugvragen van de geshopte spullen, dat betekent veel Chinezen op koopjes jacht. Wees gewaarschuwd! 

Ben jij weleens in deze designer outlet geweest?

Mobiele versie afsluiten