De puntjes op de ‘i’

De puntjes staan op de ‘i’ en dat betekent dat ik nu na het schuren, verven, shoppen en afwerken prins(es) heerlijk  in mijn nieuwe woonkamer kan vertoeven. Wat voelt dat fijn! Het is allemaal een stuk volwasser, helemaal van deze tijd en helemaal mijn ding. Ook knapte ik aardig op van de griep en kon ik alles langzaam weer oppakken. Nog fijner. Want mijn normale dagelijkse ritme en het heerlijk bezig zijn, zijn toch al snel dingen die ik mis. Maar de stroom lijkt de goede kant op de gaan, en daar klets ik graag over bij.

 

De puntjes op de ‘i’

 

Eigenlijk had ik voor vandaag de verbouw vlog ingepland, maar omdat mijn lichaam nu aan het bijkomen is van de griep, een shopping spree vrijdag en een Cleansing sessie van mijn nieuwe home to be, is het maken van de vlog erbij ingeschoten en ruilde ik alles in voor de bank en Netflix. Ik heb de laatste tijd zoveel fijne en steen goede nieuwe series ontdekt en uitgekeken dat ik hier binnenkort maar eens een artikel over ga schrijven. Heerlijk even niets en genieten van al het moois om mij heen. Ook kon ik aan het einde van de week toen het besmettingsgevaar geweken was eindelijk weer naar oma. En dat voelde heel goed. Oma lijkt de laatste paar dagen ook wat vooruit te gaan, dus we zijn hier voorzichtig optimistisch. En dat is voor nu alles wat ik mij wensen kan. Samen met mijn nieuwe woonkamer, de gedeeltelijk nieuwe inrichting en een nieuwe stekelige vriend. Én een enorme berg met fijne producten die ongeduldig liggen te trappelen in de nog te reviewen mand. En zag je de hamer voorbij komen op Facebook pagina? Ik ben heel erg benieuwd waarom ik deze in een pakketje heb gevonden.

 

Hoe gaat het met jou vandaag de dag?

 

liefslinda2Bloglovin-button

Delen:

5 Reacties

 1. 8 februari 2016 / 11:48

  Ik ben heel benieuwd hoe het geworden is!

 2. 7 februari 2016 / 20:22

  Ik ben zo benieuwd naar je woonkamer! En wat fijn dat jij en je oma aan de betere hand zijn x

  • Linda
   Auteur
   8 februari 2016 / 20:34

   Wat leuk om te horen! Ik heb gisteren foto’s kunnen maken en die hoop ik deze week nog met jullie te delen 🙂

 3. 7 februari 2016 / 17:56

  Fijn dat het beter gaat, zowel met jou als met je oma. En een nieuwe woonkamer, hoe heerlijk is dat? Fijne zondagavond nog!

 4. 7 februari 2016 / 09:30

  Wat fijn dat je weer wat bent opgeknapt. Ik ben benieuwd naar de series die je ontdekt hebt! Fijn dat het wat beter lijkt te gaan met je oma :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
20 uur in zuid-korea travel Seoul vlog reis verslag overstap Incheon international airport South-Korea Korea
20 uur in Zuid-Korea

Hier is hij dan eindelijk, de video van de plek waar onze reis eindigde. Van het tropisch warme Australië vlogen...

Sluiten