De bloemetjes buiten zetten

 

De bloemetjes buiten zetten

 

lifestyle by linda bloemetjes buiten zetten

 

Deze week gaat wennen worden denk ik, maandag komt mijn oma na 7 weken weken ein-de-lijk weer naar huis en kan het aangepaste thuis leven, met veel hulp van wijkverpleging en (nog een beetje meer) van de familie gaan beginnen. Vreugde terwijl mijn andere oma heel hard achteruit gaat. Dubbele gevoelens die zelfs mijn tegenstrijdige gevoelens tegenstrijdig laten voelen. Ik ga het allemaal op mij af laten komen en zien hoe de wind waait. Goede dagen pakken als ze er zijn en het hoofd boven water houden op de dagen dat het allemaal wat uitzichtloos lijkt. Vandaag gaan Thomas en ik naar Amsterdam, en met dit fijne begin van de week zetten wij hopelijk de juiste toon! Donderdag ga ik ook weer naar Amsterdam voor de site waar hopelijk leuke samenwerkingen uit gaan komen. De lente heb ik in ieder geval al in mijn bol en de ideeën stromen door mijn bloed. Hallo lente, ik kijk naar je uit!

 

Waar kijk jij erg naar uit?

 

liefslinda2Bloglovin-button
Delen:

7 Reacties

 1. 6 maart 2016 / 20:00

  Wat super fijn dat je oma eindelijk weer naar huis kan alleen totaal niet fijn dat ze wat achteruit gaat

 2. 6 maart 2016 / 14:11

  Oh meid wat moet dat emotioneel zijn met je oma’s. Inderdaad heel erg dubbel. Laat het maar over je heen komen inderdaad. Huil als je moet huilen, lach als je moet lachen en zeg tegen hen wat je wilt zeggen. Oma’s zijn zo waardevol. Ik mis ze allebei vreselijk.

  Ondanks dat ik een herfst en wintermeisje ben, vind ik dat het nu wel lang genoeg geduurd heeft. Ik wil in een hangmat in de tuin chillen. Lekker genieten van bloemetjes en zelfs van de bijtjes. Kom maar op ja, laat die lente maar komen!

 3. 6 maart 2016 / 11:48

  wat fijn dat je oma weer lekker naar huis komt en dat ze in een aangepaste woning kan gaan wonen! Wel vervelend van je andere oma 🙁 Ik heb ook heel veel zin in de lente!

 4. 6 maart 2016 / 11:46

  He meis, wat fijn dat je oma naar huis mag maar wat ontzettend naar dat je andere oma tegelijkertijd achteruit gaat. Ik kan me voorstellen dat je je soms geen raad weet met deze dubbele gevoelens. Geniet maar lekker van je uitstapjes naar Amsterdam!

 5. 6 maart 2016 / 10:39

  Ahh, ja! De lente komt steeds dichterbij! Ik heb er zoveel zin in 🙂

 6. 6 maart 2016 / 10:17

  Ik kan ook echt niet wachten tot de lente en de zomer, het duurt me nu allemaal te lang 😛

 7. 6 maart 2016 / 09:41

  Wat fijn dat het met je ene oma de goede kant op gaat, maar wat verdrietig dat het met je andere oma minder goed gaat. Fijne dag vandaag, ik ben benieuwd naar de eventuele samenwerkingen die donderdag uit je afspraak gaat komen :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Daydream island queensland australia australië eiland the whitsundays travel report
The magic of DayDream Island

Zonnende zeemeerminnen, kangaroos op het strand, slapen op het strand, blauwe uitzichten, veel palmbomen met kokosnoten en onthaalt worden met...

Sluiten