Cosmopolitan X Revel Ladies Night

Woensdag was het tijd voor de Cosmopolitan X Revel Ladies Night! Ik stond +1 op de gastenlijst voor deze ladies night en dus reisde ik af naar het altijd fijne Amsterdam om samen met een vriendin naar dit event te gaan. Missie voor de avond? Cosmopolitan en Levi’s vinden dat iedere vrouw de perfecte jeans verdient, en samen met hun gaan wij opzoek naar deze jeans. Benieuwd hoe deze avond was en of ik de perfecte jeans heb gevonden? Lees dan verder!


image (8)Mijn look of the day, mijn outfit hield ik casual, ik vind broeken passen best een sport en tijdens het passen voel ik mij graag lekker. Ik droeg een zwarte G-star jeans, afgemaakt met een shirt van Pull & Bear, statement ketting van Pull & Bear en mijn Zara spijkerblouse. Op mijn lippen droeg ik de peachie kleur 66 Coral Splash van The Colourglide serie van TBS. | In Amsterdam aangekomen vond ik het wel tijd voor een opkikker! Ik reisde met de trein aangezien de parkeerkosten in AMS belachelijk duur zijn.| Lovely Amsterdam. Bij de Bijenkorf haalde ik koffie bij Nespresso. Ze hadden een leuke actie, bij 10 smaken kreeg je de 2 nieuwe smaken erbij om te proberen.

image (11)In Amsterdam zelf even de toerist uithangen! | Met mijn vriendinnetje Mariska, die ik oppikte bij de Bijenkorf at ik heerlijke bij Wok to go. | Om 20.00 uur was het tijd voor het event waar wij voor waren uitgenodigd, de Cosmopolitan X Levi’s Revel! | Met een heerlijke Prosecco bij ontvangst.

image (12)De mooie nieuwe jeans van Levi’s. Tijdens het wachten op de opening keken wij al even rond. | Hmm bubbels en er werden heerlijke hapjes uitgedeeld. Bij elkaar zijn er wel 4 soorten hapjes aangeboden, allemaal goed verzorgd en erg lekker. Ik heb 2 rondes af moeten slaan omdat ik nog best vol zat van de wok, zonde!

image (13)De opening werd verzorgt door een dame van Levi’s zelf en Anne Marije van Cosmopolitan. Er werd kort wat over het doel van de avond verteld. Alle gasten worden opgemeten en krijgen een kaartje met daarop hun maat. Medewerkers zullen jou helpen de perfecte broek te vinden. Wij worden hierbij geholpen omdat Levi’s weet dat het meerendeel van de vrouwen de zoektocht naar de perfecte broek pijnlijker vind dan een Brazilian wax! Do we want help? Yes please!

image (5)Dit is dé broek waarvoor wij kwamen, de Revel, de broek die je kont lift en voor jou de perfecte pasvorm heeft. Helemaal waar, een jeans waar je in kan wonen, helaas zorgde deze broek bij mij voor lovehandles en moest ik opzoek naar een hoger model broek. | Na vele broeken te hebben gepast vond ik hem, dé broek voor mij! Klein nadeel: de lengtemaat. Levi’s gaat tot lengtemaat 34 en ik heb duidelijk een 36 nodig. Jammer! | Ik was erg blij dat ik goed geholpen werd door de staff van Levi’s. Deze broeken heb ik gepast en waren het allemaal nét niet.

image (15)Tijd voor een heerlijke vers gemaakte cocktail met cranberry smaak! | Een overheerlijke mousse met passievrucht en mango, hier word ik blij van. | Een kiekje van The Girls on a mission. Zij vond wel haar perfecte jeans en werd verliefd!

6Op onze lippen dragen wij beiden een lipstick van Givenchy, dit merk was hier aanwezig om alle dames te voorzien van prachtig gekleurde lippen. Ik draag Le Rouge 301 en Mariska draagt Le Rouge 204. Een lipstick die fijn aanvoelt, je lippen niet uitdroogt (fijn!) en lang houdt.

image (9)Om 22.15 kwam de avond tot een einde, afrekenen, goodiebag in ontvangst nemen, Mariska gedag zeggen en hup naar de trein! | Het was heerlijk rustig in de trein, voetjes omhoog om uit te rusten en onderweg luisterde ik wat muziek.

image (7)De volgende ochtend hield ik een fijne relax ochtend en was het tijd om de nieuwe smaken van Nespresso uit te proberen.

Levi's Vintage PuzzelMijn nieuwe aankoop van Levi’s, de Vintage Puzzle, een high rise short. Omdat de lengtemaat van de andere jeans niet goed was besloot ik een kortebroek aan te schaffen. Opnieuw een broek waar je in kan wonen en de pasvorm is perfect! Ik weet het zeker, ik ga zeker nog een short aanschaffen van Levi’s voor deze zomer!

Levi's Cosopolitan Goodiebag Revels nightDe Goodiebag die wij meekregen is ook erg leuk gevuld. Een shawl van Levi’s, mannentorso ijslolly-mal, een luchtje en geurkaars van Givenchy, 7 day pass van de David Lloyd sportschool en een Cosmopolitan.

Ik vond het erg leuk om bij deze avond te zijn, als cadeautje mochten de genodigden winkelen met 20% korting, heel erg fijn. En een dame werd in een gehele nieuwe outfit gehesen en kreeg deze cadeau, hoe tof!

Heb jij de perfecte jeans al gevonden?

signature Lin

Volg jij Linda’s Lifestyle al op Bloglovin‘?

Delen:

7 Reacties

 1. Denies
  Auteur
  3 april 2014 / 09:35

  Tof uitje Lin! Goed te lezen dat je zo hebt kunnen genieten in Adam en leuk dat je ons mee nam op je scoor de perfecte jeans avontuur. Balen dat het niet is gelukt, maar what’s new? het passen van spijkerbroeken blijft een lastig dingetje.. zelfs bij Levi’s! Jij hebt gelukkig je G-Stars waar je helemaal happy mee bent. Ik moet toch ook maar eens een G-star store opzoeken want bij mij wil het ook niet echt lukken qua jeans. Hoe dan ook je hebt een leuke middag in de pocket een heel vet shortje gescoord! Daar ga je zeker veel plezier van hebben deze zomer. Laat de zon maar schijnen! Liefs denies xxx

 2. 1 april 2014 / 20:28

  Super leuke foto’s! Zo te zien was het erg gezellig 😉

 3. Marjolein
  Auteur
  1 april 2014 / 13:08

  Wat leuk dat je naar het event bent geweest! Je short is heel gaaf!

 4. 31 maart 2014 / 21:18

  Dat ziet eruit als een super leuk event! Ik wil ook wel eens de perfecte jeans vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Travel Notebook | Hartje Breda

Nieuwe steden ontdekken, ik zal liegen als ik zeg dat ik daar niet blij van word. Het liefst doe ik...

Sluiten