Cadeau Tip | Bites we Love

 

Cadeau Tip | Bites we Love

 

bites we love kerst cadeau tipWie de vorige review heeft gemist, ik zal de box even kort omschrijven. De box ontvang jij wekelijks (of om de week) in jou brievenbus, of misschien wel op je werk. Je kan in een persoonlijk profiel doorgeven wat je wel en juist niet lekker vind. Ook handig als je ergens allergisch voor bent. De box is wekelijks opzegbaar én kost je slechts €4,95 per box. Nu zijn er mensen die het veel geld vinden voor 4 zakjes van 40-50 gram. Maar het leuke is dat je iedere week verrast wordt, nieuwe smaken en noten leert kennen én je hoeft er zelf niet voor naar de winkel. Krijg je jou porties even niet op of ga je op vakantie? Dan kan je jou bites gemakkelijk pauzeren.

 

bites we love kerst cadeau tipbites we love kerst cadeau tipbites we love kerst cadeau tipDe zakjes bevatten zoals ik al vertelde een inhoud van 40-50 gram. Dit is de ideale snack portie voor thuis, op het werk of voor zelfs in het vliegtuig, ik neem ze werkelijk overal mee naartoe. Ben jij een snoepkont en kan je lastig stoppen als je eenmaal aan een snack begint? Dan is het formaat ook ideaal omdat je verantwoord kan snoepen.

 

bites we love kerst cadeau tipIn totaal vind je nu zo’n 58 verschillende soorten zakjes in de boxen, afgestemd op jou wensen en jou type box. De noten worden afgewisseld met verschillende soorten chocolade, kokos snippers, zaden, gedroogd fruit, super foods en verschillende kruiden. De bites zijn iedere keer weer een moment om naar uit te kijken, omdat het echt een verwen momentje is!

 

bites we love kerst cadeau tip

 

Vind je het leuk om een abonnement of een cadeau bon cadeau te doen met de feestdagen? Dit kun je heel gemakkelijk online regelen op de website van Bites we Love. Diegene zal jou wekelijks dankbaar zijn!

 

Omdat ik jullie ook graag iets cadeau wil doen heb ik voor mijn lieve lezers een leuke kortingscode. Met de code ‘LifeLinda15’ krijg je namelijk 50% korting op je eerste box. Is dat even mooi meegenomen 🙂

 

Ken jij de Bites we Love box al?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

2 Reacties

  1. 16 december 2015 / 20:07

    Yummy! Hier houdt echt iedereen wel van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
favoriete mannen parfums
Mijn favoriete mannen parfums | Cadeau tips

Hi dames! Er is niets zo sexy als een man die het juiste parfum draagt. Een parfum kan zijn look...

Sluiten