Bites we love | De Pure Bites Box

1Mijn vriend helpt mij altijd fanatiek mee tijdens het unboxen van -eerst de Prettybox- en de Her Fashion Box. Als een echte prof leest hij voor welk item ik uit de doos pak, net als de koppels op YouTube, maar dan zonder camera. Het leek mij leuk om voor hem een box te bestellen. Ik wist dat beauty niets zou zijn, en na wat speurwerk kwam ik deze box tegen. We hebben beiden een liefde voor nootjes. En dus bestelde ik voor hem de Pleasure bites en voor mijzelf de Pure bites, en deze box ga ik jou dan ook laten zien.

3Het leuke van de box is dat hij zo door de brievenbus op je deurmat terecht komt (oké, zo werkt het bij ons in de polder dus niet, daar moeten we nog naar de brievenbus lopen). En je krijgt hem binnen zoals je de foto hierboven ziet, dichtgeplakt met tape van dezelfde bruine kleur. Leuk!

2Er is veel liefde en aandacht gestoken in het concept, en dat zie je in de afwerking terug.

4Ook wordt de box verantwoord gemaakt, naast dat de snacks gezond zijn, is de box ook nog eens goed voor het milieu.

5

Pure Bites

En dan de binnenkant, kwestie van klepje open doen en je ziet gelijk een glimp van de heerlijke nootjes. Iedere week zit er ook een boekje bij, met een leuke tekst, grappige en leuke weetjes met betrekking tot de inhoud van de zakjes en een overzicht welke voedingswaarden er in het zakje zitten.

Wat houdt het in, purebites?

In deze box vind je bites in de puurste vorm. Het is samengesteld op basis van zaden, noten en superfoods. Superfood is een verantwoorde snack die ervoor zorgt dat je een gezonde energie boost krijgt. Dit in tegenstelling tot snelle suikers waar je al snel een dip van krijgt, purefoods worden iets langzamer opgenomen en daar heb je dan ook langer plezier van en baat bij. Een zakje is dus een heerlijk tussendoortje wanneer jij je goed moet focussen, of dat nou voor je werk, school of een hobby is. Snacks die niet alleen vullen maar ook voeden. Mét af en toe een stukje pure chocolade voor de antioxidanten. Of doe het net als mij, in de ochtend door je ontbijt.

8

Wat zit erin de Pure box?

 Superfoods, ongebrande noten en zaden
 Gedroogd fruit
 Pure chocolade met minimaal 72% cacao

Wat vind je niet in de Pure box?

 Geen melk- of witte chocolade
 Geen toegevoegd zout
 Geen onnatuurlijke geur,- kleur-, en smaakstoffen

7Iedere week krijg je dus een doosje als deze binnen met 4 zakjes waarvan de inhoud steeds wisselt. Ook is het team van Bites we Love bezig om steeds nieuwe zaden, noten en andere verantwoorde lekkernijen te ontdekken en te mixen. Zo kun je eindeloos gezond genieten.

6Oog voor detail hebben ze zeker, onder ieder zakje staat iets leuks. En om niet teveel te verklappen laat ik je alleen de laatste zien, zo blijven de boxen (als je ze wilt bestellen natuurlijk) toch nog een beetje een verrassing.

9Achterop het boekje vind je een overzicht van de zakjes die je in de box vind, met de voedingswaarden en inhoud.

Pure Box | 5 keer mijn ontbijt

NR 1

Nr. 1 | Superfruits

Een mix van moerbijen, goji bessen, Inca bessen en pompoenpitten, ik vind ze heerlijk als ontbijt, samen met soja yoghurt.

NR 2

Nr. 2 | Coco Berry

Een heerlijke tropische mix van cranberries, zwarte bessen en kokossnippers.

NR 5

Nr. 5 | Inca seeds

Mix van Inca bessen, rozijnen, zonnebloempitten en pompoenpitten.

NR 17

Nr. 17 | Dark Pecan

Cranberries, rozijnen, pecanoten en chcocoladedruppels.

NR 4

Nr. 27 | Pure Inca

Pompoenpitten, gedroogde goji bessen en een Inca bes met pure chocolade.


11

Voordelen van de box

Je kan de box pauzeren als je op vakantie gaat en stoppen wanneer je wilt.
Krijg je de bites niet op, dan kan de box om de week ontvangen.
Je kan jou box customizen en aangeven wat je wel en niet wilt en de bites raten.
Je kan per week wisselen van box; naar de Power en Pleasure box en weer terug.
Hij past door de brievenbus (ook op je werk), dus je pakketje loop je niet mis.
Het is leuk om een box cadeau te doen.

Nadelen van de box

Ik las comments dat mensen de box te duur vinden, deze afweging kan je natuurlijk zelf het beste maken.
♡ De nootjes zijn zo lekker dat je haast alle zakjes op een dag op wilt eten! 

En zo’n box, bevalt het?

Alhoewel ik niet vies ben van een lekkere gezouten nootjes was ik erg benieuwd naar power en superfoods. Omdat ik zelf in de winkels door de bomen het bos niet meer zag, of alleen grote verpakkingen zag, leek deze box mij de ideale manier om kennis te maken met nieuwe noten en zaden. Ik vind sommige heerlijk voor ontbijt en andere een fijne afwisseling in de middag of avond. Ik ben verkocht en vind het heerlijk. Ook met deze box is iedere keer weer een feestje om hem uit te pakken en stap ik in de ochtend al snel mijn bed uit om een heerlijk en verantwoord ontbijt te maken. En ook snacken was nog nooit zo gezond, een perfect en bewust begin voor het nieuwe jaar!

 

Met BitesWeLove krijg je wekelijks jouw favoriete bites op je deurmat of bureau voor €4,95.

 

Zal het wat voor jou zijn, zo’n Bites we love Box?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 14 januari 2015 / 19:57

  Wat een onwijs leuk concept. Heerlijk om op deze manier verschillende superfoods uit te proberen! Vooral de coco berry variant lijkt mij heerlijk!

 2. 13 januari 2015 / 20:39

  Ze zijn inderdaad heerlijk! Fijn dat er eindelijk een gezond tussendoortje is. Ik heb zelf de box op tweewekelijks staan, ik vond wekelijks iets te vaak.

 3. 13 januari 2015 / 18:09

  Ik ben niet zo dol op noten en mijn vriend heeft een notenallergie, dus aan ons hebben ze geen klanten. Wel een erg leuk concept!

 4. 13 januari 2015 / 12:51

  Wat een leuk en vooral gezonde box. Maar niet echt iets voor mij, ben geen noten liefhebber.

 5. 13 januari 2015 / 12:09

  Deze bites heb ik nu al op een aantal blogs voorbij zien komen en ik zou het ook wel eens willen uitproberen. Ik wil gezonder gaan eten en daarbij ook gevarieerde, net zoals jouw ontbijt hier. Daarbij zijn deze zakjes volgens mij wel handig omdat ik ook door het bomen het bos niet meer zie betreft de superfoods.

  Leuke blog heb je trouwens ook. Ben je begonnen met volgen op Bloglovin:)

  • 13 januari 2015 / 13:28

   Dank je wel voor je lieve compiment! En de bites helpen je zeker bij het ontdekken van je smaak, er is zoveel om uit te kiezen 🙂 En ik ben eigenlijk ook verrast door hoe lekker het is!

 6. 13 januari 2015 / 12:03

  wat ziet het er onwijs leuk uit, hele leuke verpakking! lijkt me heerlijk die nootjes

 7. 13 januari 2015 / 11:51

  Ja en of dit wat voor mij is, ik heb deze ook geprobeerd en vond ze echt heel, heel erg lekker….Inderdaad zijn ze niet heel goedkoop maar dat zijn superfoods in de natuurwinkel ook niet…Ik vind zelf de kwaliteit/prijs verhouding meer dan redelijk

  • 13 januari 2015 / 13:29

   Dat ben ik helemaal met je eens, zeker omdat je er zelf niet voor op pad hoeft. Dat vind ik een enorm voordeel! 🙂 Goed om te horen dat ze jou ook heel goed bevallen. Liefs!

 8. 13 januari 2015 / 08:36

  Ik denk toch niet dat het iets voor mij zou zijn, vind het idee wel mooi en hoe het is vormgegeven maar ik denk niet dat ik alles even lekker vind helaas! Denk dat iemand anders die hier van houd voor 4,95 wel zo een pakketje thuis wil krijgen!

  • 13 januari 2015 / 13:30

   Het is geheel persoonlijk, en dat maakt het ook zo leuk naar mijn idee. Ik snoep weleens mee met de pleasure box van mijn vriend en die zijn ook super lekker! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fuse gelnamel Starter kit

Al jaren heb ik een grote lamp in de kast liggen, om thuis 'gemakkelijk' gelnagels te maken. Het stond toen...

Sluiten