Birthday in Paradise

 

Birthday in Paradise

 

 Koh Yao Yai Thailand Birthday in ParadiseKoh Yao Yai Thailand Birthday in Paradise

 

De dagen in het noorden van Thailand waren heerlijk. De temperaturen liggen daar iets lager waardoor wij erg veel hebben kunnen zien en doen. Van prachtige rijstvelden, theeplantages, tot het bezoeken van Thaise Akha bergstammen en een zegening door een Monnik in een nog mooiere tempel. De dagen waren gevuld met de meest bijzondere dingen, waardoor ik al aardig wat dingen van mijn bucketlist heb kunnen strepen. En ik denk wel dat juist die ervaringen de reis nu al onvergetelijk hebben gemaakt. Hoogtepunten die ervoor zorgen dat ik mijzelf af en toe zeker even heb moet knijpen. Wie mij op Instagram volgt heeft hier ook al het een en ander van kunnen zien.

 

Vandaag ben ik 28 geworden en ik ben blij dat ik een vrij rottig jaar op zo’n mooie manier af heb kunnen sluiten. Hopelijk zet ik gelijk de juiste toon voor het nieuwe jaar. Vandaag zal dan ook gevuld zijn met heerlijke Thaise maaltijden, veel vers fruit, verse kokosnoten om uit te drinken, uren zonnend door te brengen aan het zwembad en aan het idyllische strand. Heerlijk. Dat hebben we wel even verdiend na alle drukke dagen in het noorden. Doelen heb ik niet echt voor mijn 28ste jaar, wel hoop ik dat de droom om met Thomas samen te gaan wonen ergens dit jaar werkelijkheid mag worden. We zien wel hoe de wind gaat waaien. Alles komt altijd nog goed, en op een eigen tempo. Life is good so far. Currently living the Thai Island dream, and I’m so thankful for all of this!

 

Veel liefs van mij!

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

6 Reacties

 1. 28 januari 2017 / 20:14

  Wat een prachtige foto’s! Gefeliciteerd mop, een hele fijne dag <3

 2. 28 januari 2017 / 10:52

  En ook nog een keer via deze weg: lieve Linda. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een prachtige plek om je nieuwe levensjaar in te gaan. En wat heb je er weer een mooi artikel van gemaakt. Wauw!!! Geniet van je dag. Veel liefs.

 3. 28 januari 2017 / 10:14

  ZO gaaf!! Gefeliciteerd en hele fijne verjaardag meis <3

 4. 28 januari 2017 / 08:08

  Wauw, wauw! Zoals ik al zei onder je Instagram foto. Fantastisch de locatie! Fijne verjaardag!

 5. 28 januari 2017 / 08:06

  Lieve Linda, gefeliciteerd met je verjaardag. Wat geweldig dat je dit op zo’n mooie plek mag vieren. Dat je 28e levensjaar een heel mooi jaar mag worden en er veel mooie dingen op je pad gaan komen. Geniet nog lekker in Thailand!

 6. 28 januari 2017 / 07:37

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wauw, wat een schitterende foto’s! Het ziet er inderdaad uit als een paradijs. Maak er een geweldige dag van!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Overzicht dierproefvrije merken bij Sephora
Overzicht dierproefvrije merken bij Sephora

Sephora is een van mijn favoriete winkels om beauty producten inkopen komt. Tijdens een reis of city trip probeer ik...

Sluiten