Bedankt & aankondiging

Lieve lezers, bezoekers, familie en vrienden. Vorig jaar oktober had ik niet durven dromen dat er dagelijks artikelen op mijn blog zouden komen. Artikelen waarvoor ik naar de winkels ga, producten test en uitprobeer. Ik deel mijn dromen, wensen en reizen met jullie en hiernaast heb ik ook al super toffe meiden leren kennen door het bloggen. Waar ik in 2010 van de ene arts naar de andere arts hopte om erachter te komen waarom mijn lichaam zichzelf sloopte, en ik het grootste deel van de dag naar het plafond staarde, ben ik nu nog vele dagen huisgebonden maar wel een stuk actiever! Wat inhoud dat ik mijn eigen huishouden grotendeels run in mijn mini appartementje, en energie heb om foto’s te maken en artikelen te schrijven. Via deze weg wil ik jullie bedanken en iets terug doen!

IntenseVele grote dromen en wensen parkeerde ik lange tijd in de koelkast, waarna ik de meeste overboord kieperde. Ik kon ze wel in de wacht houden, maar daar zou ik uiteindelijk dood ongelukkig van worden. Om nieuwe dromen te ontwikkelen moet je eerst je oude dromen gedag zeggen. Dat is een stukje acceptatie in het hele grote acceptatie proces. De gehandicaptenzorg, mijn opleiding, mijn quad en als laatste mijn paard moesten het veld ruimen om nieuwe dromen een kans te geven.

Voor de nieuwe volgers, ik heb M.E. en Fibromyalgie.

BannerAl vanaf de basisschool had ik een passie voor schrijven, research doen en hier weer wat moois van maken. Eind 2011 startte ik mijn persoonlijke blog Linda on a Mission, om mijn missie naar een fijner leven met jullie te delen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik op mijn eigen stukje internet mijn verhalen, gedachten en foto’s kan delen. Zowel op Lifestyle by Linda als op Linda on a Mission.

1Ben ik beter? Nee dat zeker niet en ik heb ook nog een hele lange weg te gaan. Dat ik nooit een gezond lichaam zal hebben, daar ben ik mij ook zeker van bewust, het is een zoektocht naar nieuwe procenten en zonnestraaltjes die mijn dagen weer de moeite waard maken. Ik heb geleerd te functioneren binnen mijn grenzen en daar haal ik nu dus ook mijn kracht uit.

Samen met de onvoorwaardelijke steun van mijn paps & mams (dankzij hun kan ik doen wat ik nu doe), mijn lief, broertjes en andere lieve familieleden. De steun die ik van jullie gekregen heb maken mij sterk en daardoor durf ik mijn nieuwe dromen te plukken! Vrienden die wel gebleven zijn en de schatten van mensen die ik juist dóór mijn labeltjes heb leren kennen, zonder jullie zal het niet compleet zijn! <3 Nu kan ik onmogelijk iedereen benoemen en iets geven, ik hoop wel dat jullie merken dat ik onwijs dankbaar ben dat jullie in mijn leven zijn!

IMG_20140627_143627Om na een lange intro even ‘to the point’ te komen, ik had nooit van mijn leven verwacht dat mijn stukje internet een fijne ontmoetingsplaats zou gaan worden. Ik ben iedere dag weer verrast door de vele lieve reacties en berichtjes die via verschillende kanalen mijn kant op komen. Waar voor vele een blog een bijzaak is, een leuke hobby die wel veel tijd in beslag neemt, is mijn blog mijn grootste lijn naar de buitenwereld. Ik ging van actieve ’tomboy’, naar kasplant, naar blogger, en het gevoel wat dat met zich meebrengt maakt mij iedere dag intens gelukkig!

2Photo by Aline.

Graag wil ik jullie vertellen dat er leuke winacties online gaan komen. Voor de dames onder de lezers, wat vast het grootste deel van mijn bezoekers zijn, vanmiddag komt de eerste winactie online om jullie te bedanken!

liefs linda

Volg jij Lifestyle by Linda nog niet? Come and join the club!

Follow on Bloglovin

Delen:

20 Reacties

 1. 4 juli 2014 / 07:02

  Indrukwekkend is voor mij de weg die je hebt afgelegd om te komen waar je nu bent…succes, je hebt nog heel veel te groeien…en dat gaat zeker weten lukken…

 2. Jet
  3 juli 2014 / 16:18

  Wij zijn dankbaar en blij dat je in ons leven ben .
  jij komt er zeker te weten , de weg is misschien iets langer .
  maar met jou doorzettingsvermogen en talenten .
  kan het niet anders dan dat ook jij de top berijkt .
  veel liefs xxx

 3. 2 juli 2014 / 18:59

  Wat fijn dat je hiervan zo geniet! Daar gaat het bloggen natuurlijk om! Mijn moeder heeft ook fibromyalgie dus ik begrijp wel hoe het allemaal zit. Het is een vreselijke ziekte. Maar het is fijn dat je dit hebt om terug op te vallen! Je maakt erg leuke artikels, en ondertussen ben ik ook een trouwe volger geworden!

 4. 2 juli 2014 / 18:38

  Mooi verwoord hoor! Ook mooi dat je dankzij je dierbaren nu een stuk zelfstandiger in het leven kunt staan!

 5. 2 juli 2014 / 18:37

  Wat een mooi verhaal, goed beschreven! Heel goed van je hoe je hier mee om bent gegaan en hoe je je ontwikkelt. Gefeliciteerd met je volgers! Super!

 6. 2 juli 2014 / 14:43

  Wat een mooi en knap stukje tekst. Ontzettend goed om te horen dat bloggen je zo veel moois brengt. Keep up the good work. 🙂 Ik kom graag op je bloog.

  Liefs, Sara.

 7. Suzanne
  2 juli 2014 / 14:20

  Linda, wat een bewondering heb ik voor je! Je doet het toch “zomaar” even allemaal!! Wat ontzettend goed! Ik wil trouwens zeker niet vergeten, dat ik vind, dat je prachtige foto’s van jezelf erbij hebt staan!!!
  Tuurlijk heb je moeilijke knopen door moeten hakken. Dankzij Biel heb ik je leren kennen. Veel spreken we elkaar niet, maar toch.
  Fijn te lezen, dat het allemaal zo fijn gaat met je!! Veel groetjes, ook aan de rest van de familie!

 8. 2 juli 2014 / 14:14

  Wauw! Wat schrijf je dit mooi. Ik wist niet echt dat je ziek was, zo kom je ook niet over. Het is fijn om te lezen dat het bloggen je gelukkig maakt. En dat vind ik dan weer fijn, want je hebt een ontzettend leuke blog! X

 9. 2 juli 2014 / 13:56

  Ik herken je verhaal helemaal! Voordat ik begon met bloggen ging het eigenlijk nog slechter met me en kon ik zeer weinig maar dankzij het bloggen voel ik weer een sprankje hoop opkomen dat ik toch niet volkomen waardeloos ben! Wat mooi om jouw verhaal te lezen zeg <3

 10. 2 juli 2014 / 13:40

  Fijn om te lezen dat het een stuk beter met je gaat en dat je dingen leert accepteren!

 11. 2 juli 2014 / 09:41

  Wat mooi geschreven en wat super dat bloggen zoveel voor je “doet” ! x

 12. 2 juli 2014 / 09:29

  wauw wat mooi geschreven en je verdient het ook dat al deze lieve mensen je volgen. de artikelen die je schrijft zijn erg mooi en motiverend. ik vind het ook mooi dat je een soort bedankje schrijft voor je ouders broertje en natuurlijk je vriend omdat ze er altijd voor je zijn! <3 nu op naar de 300 waarvan ik heel zeker weet dat je ook die gaat halen!

 13. 2 juli 2014 / 09:24

  Heel mooi geschreven Linda en heel fijn dat je ernergie haalt uit het bloggen, je schrijft ook erg leuke artikels en kom met pelzier op je blog . Ga zo door!!! x

 14. 2 juli 2014 / 09:12

  Wat fijn om te lezen dat je zoveel energie haalt uit bloggen en uit de dingen die je leuk vindt. Het moet niet makkelijk zijn om elke dag te leven met jou ziekte, maar je vecht terug en je wordt er sterker door, dat is ontzettend knap! Waar een wil is, is een weg! Je mag echt heel trots zijn op jezelf en blijf zeker zo doordoen!

  x Sara

 15. Lisette
  2 juli 2014 / 08:10

  Jij bedankt voor de leuke stukjes en het delen van (sommige) stukken van je leven!

 16. 2 juli 2014 / 07:47

  Wauw, wat heb je dat mooi omschreven! Ik vind fijn om te horen dat bloggen je zoveel positieve energie geeft. En dat jij je weinige energie in het bloggen steekt voor ons is erg fijn. Zou niet zonder je fijne artikelen willen. Vind het ook heel knap dat je zo positief tegenover je ziekte staat. Blijf zo doorgaan Linda! Liefs x

 17. mariskariedijk
  2 juli 2014 / 07:32

  Meid, wat een prachtig stuk…

  Ik heb je meegemaakt vanaf de 2e klas en alle ‘veranderingen’ ook meegemaakt…
  Wat ben ik dan ook ontzettend blij dat je voor jezelf ook weer een toekomst ziet, en ondanks moeilijke keuzes die je hebt moeten maken, er ook andere dingen voor in de plaats hebt. Je kunt je uiten in je blogs, en hoewel ik niet altijd reageer… Ik lees ze allemaal, en met plezier. Omdat ik weet hoeveel plezier je er zelf aan beleefd.
  Je bent een topper Lin! Luv you!

 18. 2 juli 2014 / 07:30

  Wat heb je dat prachtig beschreven ben er helemaal stil van! Je mag trots zijn op de nieuwe jij! Het is je gegunt!

  Liefs

 19. writingmonique
  2 juli 2014 / 07:23

  Geweldig Linda, wat heb je dit mooi beschreven! Gefeliciteerd met je volgersaantal! 🙂

 20. 2 juli 2014 / 06:32

  Wauw, wat een mooi geschreven artikel! Ik volg je nog niet zo heel erg lang, maar het is tof om te lezen dat je zo’n mooie ontwikkeling hebt doorgemaakt, en dat je je goed voelt, fijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | MUA liquid eyeliner

MUA is alweer enige tijd in Nederland verkrijgbaar, toen de eerste lading naar Nederland kwam was ik er als de...

Sluiten