Beauty | Beautiful Rituals Nail Varnish

Vandaag review ik een nieuwe nagellak uit de Rituals nagels collectie. Een lakje dat ik afgelopen weekend kocht toen ik de kerstmarkt in Dordrecht verkende en even de Rituals winkel een bezoekje bracht. Mijn oog viel op dit mooie lakje bij de kassa. Het was liefde op het eerste gezicht! ‘Hij is mooi hé’, vertelde de verkoopster toen ik hem aangaf om af te rekenen. Nu hopen dat hij ook mooi is wanneer je hem aangebracht heb. Ook benieuwd? Lees het verder op mijn blog!

Rituals Nail varnish

De nagellak is nieuw in het Rituals assortiment en ook het eerste exemplaar wat ik uitprobeerde. De kleur sprak mij direct aan, een mooie subtiele en lieve, vrolijke kleur. Perfect om de donkere dagen voor kerst op te vrolijken. En een kleur die ik in de zomer ook zeker op mijn teennagels ga dragen!

rituals Nail Varnish

De kleur dekt na de eerste keer aanbrengen nog niet optimaal. Even laten drogen en een nieuwe laag aanbrengen is dus wel een must. Na de tweede keer lakken vloeide de kleur mooi samen. De kleur is een combinatie tussen roze en peach, hij is in het echt iets minder roze dan op de foto’s.

Rituals Nail Varnish

Rituals Nail Varnish

Ik ben erg tevreden over de kleur. Hij is vrolijk en lief. Ook zit er een mooie subtiele glanslaag overheen. Op de foto’s heb ik daarom ook geen top coat over aangebracht. De nagellak valt onder de mini’s van Rituals en kost €5,- in de winkel. Meerdere kleuren zijn te vinden op de website.

Nagellakremover Hema
Nagellak verwijderen is een feest geworden sinds ik de Nail Polish Remover van de Hema heb ontdekt! Schade: €2,75

Heb jij de nagellak van Rituals al uitgeprobeerd?

wpid-signature-lin.jpg

Volg jij Linda’s Lifestyle al op Twitter, Instagram of Bloglovin‘?

Delen:

9 Reacties

 1. 19 december 2013 / 21:13

  Ik vind die remover ook heel erg fijn! En wat een vrolijk kleurtje!

 2. 19 december 2013 / 15:20

  Oeh, deze is echt mooi! Ik zou ook direct in de verleiding worden gebracht moest ik deze pretty kleur aan de kassa zien staan. 🙂

  • 19 december 2013 / 17:45

   Je kan ze gewoon niet laten staan hihi 🙂
   Dank je wel meid!

  • 19 december 2013 / 12:38

   Dat vind ik nou ook, geen geknoei en werkt erg fijn met aanbrengen 🙂

 3. 19 december 2013 / 09:37

  Ik heb hele mooie nagellak gekregen van Rituals van mijn vriend een tijd terug. Een lichtblauwe en een donkerpaarse kleur, ze zien er ook echt heel goed uit. Ik ben heel tevreden over de kleur en het product. Rituals vind ik sowieso heel fijn! Vooral de Hamam body scrub 🙂

  • 19 december 2013 / 10:56

   Wat een lief vriendje heb jij! Zo wil ik ook weleens verrast worden hihi 🙂
   De donkerpaarse vind ik ook heel erg mooi! Ik heb zelf donkerblauwe nagellak, weliswaar van een ander merk, maar op de een of andere manier weet ik echt niet waarmee ik die kleur combineren moet 😉
   En de producten van Rituals.. Ik heb altijd het idee dat ik me dan echt in een sauna bevind, heer-lijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Week 2: Boer zoekt vrouw | Meet The Farmer!

I've got a confession to make.. Voor het eerst in mijn hele boer zoekt vrouw carrière viel ik té laat...

Sluiten