B L O G S A L E

Eindelijk heb ik mijzelf eens streng toegesproken en mijn kledingkast uitgezocht. De kasten puilden uit en vers gestreken kleding kon niet meer kreukvrij hangen in de kast. En ondertussen blijven shoppen omdat je nou eenmaal niets hebt om aan te trekken. En dat ene jurkje wat je aankijkt in de winkel ‘omdat je er zo’n toffe outfit shoot’ mee kan maken. Dilemma’s, vrouwen dilemma’s en vooral blogger dilemma’s. 

Omdat ik graag mensen die het minder hebben in het buitenland wil helpen, heb ik besloten een gedeelte te doneren. Het andere gedeelte kan je vanaf nu vinden onder het kopje blogsale, rechts in het menu. Langzaam aan zullen er steeds wat vaker items toegevoegd worden. Denk hierbij aan accessoires, beauty gerelateerde producten en misschien nog wat overige spullen.

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan af en toe eens een kijkje!

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

Delen:

3 Reacties

  1. 6 november 2014 / 20:19

    Heerlijk af en toe zo’n grote kastopruiming!! Heb ik laatst ook gedaan, mijn moeder gaat wat kleding voor me verkopen op de rommelmarkt en de rest naar de kringloop gebracht. Dus ik heb weer wat ruimte… veel ruimte eigenlijk! Shoppen wil niet zo lukken laatste tijd, hoop gauw wat nieuwe dingen te scoren. Leuk zo Lin, hoop dat je wat verkoopt en een ander er weer blij mee maakt. Winwin situatie! Liefs Denise

  2. 6 november 2014 / 13:34

    Gaaf dat je een deel gaat doneren…. top!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Omarm je imperfecties | Persoonlijk : Terug naar de basis

Vandaag wil ik graag een persoonlijk verhaal met jullie delen. Ik heb eerder artikelen geplaatst over het omarmen van je...

Sluiten