Site pictogram Linda's Wholesome Life

AXIL enkellaarsjes | DUO Boots

 

AXIL lederen enkellaarsjes

 

 

DUO Boots | op maat gemaakte schoenen

Voor ik jou meer foto’s van de laarzen laat zien wil ik eerst graag wat meer vertellen waar ik deze beauty’s gevonden heb. DUO is een Brits merk en een pionier in op maat gemaakte schoenen. Nu klinkt dat misschien heel suf en lijkt het net alsof het over medische op maak gemaakte saaie modellen gaat. Niets is minder waar, de webshop (en winkels in The U.K.) zijn goed gevuld met de mooiste hoge laarzen, enkellaarzen en sandalen gemaakt van hoog kwaliteit leer. De laarzen vind je in 21 kuitmaten en de schoenen en sandalen vind je in 3 verschillende breedtematen.

 

 

Nu heb ik zelf geen hele moeilijke voeten, wel zijn ze vaak voor de doorsnee sandalen en laarsjes net iets aan de brede kant. Hierdoor ben ik dan genoodzaakt om de schoenen in een maat groter te kopen wat het comfort niet ten goede doet. Zeker als het om een enkellaarsje gaat wat van voren in een punt loopt kan een geschikte schoen vinden erg lastig zijn. Uit ervaring weet ik ook wel dat de meeste mensen wel aardig in de standaard maten passen en er toch onopgemerkt veel mensen rondlopen met pijnlijke en vermoeide voeten. Simpelweg door het dragen van de verkeerde schoenen.

Op de website van DUO Boots wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij je kuitmaten en de breedtemaat van je voeten gemakkelijk, snel en juist op kan meten. Zo kan je jou paar droomlaarzen helemaal naar jou wensen bestellen.

 

 

De lage hak, de ritsen, de punt aan de voorkant en de verschillende contrasten in het leer maken deze laarsjes een lust voor het oog. De voorkant bevat glad leer en de achterkant een slangenprint. Nu ben ik zelf geen printen liefhebster, maar deze slangenprint tilt de enkellaarsjes echt naar een volgend niveau.

 

 

Ik moet de laarsjes duidelijk nog goed inlopen, het leer moet zich nog naar mijn voeten gaan vormen. Zo zullen ze iedere keer na het dragen mooier en mooier worden. Het voetbed voelt goed en comfortabel aan en ook de laarsjes bieden voldoende steun. Zo heb ik eindelijk een goed paar nette schoenen om te dragen. Ze zullen mooi staan onder een rok, jurkje, short en met een straight of skinny jeans. En daarnaast zijn ze helemaal on-trend waar mijn innerlijke fashionista heel erg blij van wordt! Je kunt binnenkort een outfit verwachten waarin ik laat zien hoe ik deze AXIL’s graag draag.

 

Je vind deze prachtige AXIL enkellaarsjes en nog vele andere modellen in de webshop van DUO Boots. Wat binnenkort een transformatie door zal maken en dan zijn de laarzen en sandalen via Ted & Muffy verkrijgbaar. Waar jij je nu kan opgeven voor de nieuwsbrief en tegelijkertijd kans maakt op jou droom paar schoenen, fijne deal toch?

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten