Alpaca postkaarten set

Alpaca postkaarten setBiesbosch, mei 2020

Ze zijn er! Onze eigen alpaca postkaarten! Drie hoeraatjes en vooral heel veel uitroeptekens, want ik vind het bijzonder leuk. Als je foto’s maakt en ze eigenlijk vrijwel altijd via een beeldscherm bekijkt, verlies je wel een stukje band met je foto’s. Tot je ze weer ouderwets in je handen hebt en ze vast kan houden. Thomas en ik maakte een eigen alpaca postkaarten set. Niet alleen omdat het nu tijdens deze Corona-tijd extra leuk is om iemand een kaartje te sturen, maar zeker ook om een glimlach bij iemand op zijn of haar gezicht te toveren.

Dat onze alpaca’s rustgevend en helend werken horen we wel vaker van voorbijgangers, dat gevoel willen we nu de wijde wereld insturen! Vandaag een kijkje in Linda’s Wholesome Keuken, samen met een persoonlijk voorstel rondje van alle alpaca’s. Zodat je weet wie je in huis haalt. Onderaan het artikel deel ik nog een fijne kortingscode.

 

 

– Alpaca postkaarten set –

a wholesome homestead dream

 

 

Alpaca postkaarten set te koop

Linda's Wholesome Life kaarten set

 

– Alpaca postkaarten set –

support a dream

Het is altijd al een droom geweest om meer met mijn foto’s te doen. Geef mijn comfort zone de schuld, mijn altijd iets te kleine energie potje die niet matcht met mijn ambities, of het feit dat het nooit het goede moment lijkt. Hierdoor heb ik het te lang voor mij uitgeschoven. Gek eigenlijk, want zo vliegen de maanden wel voorbij.

Alhoewel ik al jaren thuis werk, merk ik dat nu ik meer rust heb en nog meer tijd thuis doorbreng, dit mijn creativiteit onwijs goed doet. Het is tijd om oude dromen af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Vorige week vertelde ik al dat ik ein-de-lijk mijn Etsy shop geopend heb, met de hulp van Thomas. En nu hebben we dus ook de eerste postkaarten set gedrukt en wel binnen. Jeetje, deze droom is opeens echt!

De kaarten zijn in huis, net als het verpakkingsmateriaal. De eerste setjes zijn zelfs al de deur uit. Het is zo onwijs leuk om eens een eigen product terug te laten komen op mijn blog.

De kaarten zijn dubbelzijdig gedrukt op A6 formaat en kosten €15,00. Je krijgt dan 5 mooie en kwalitatief goede postkaarten/wenskaarten/ansichtkaarten thuis gestuurd. Kwaliteit staat bij ons, lekker op zijn oud Hollands gezegd, hoog in het vaandel. De verzendkosten zijn voor mijn rekening. Onderaan de post deel ik nog een kortingscode.

Oh ja, voor ik het vergeet; hier vind je een directe link naar de kaartjes in de shop.

Alpaca postkaarten set

Alpaca Linda's Wholesome Life

Alpaca postkaarten set

 

Bob

Tijd voor een kleine voorstelronde. Want wie haal je met de kaarten in huis? Ik begin met Bob. Bob is sinds hij een paar dagen oud was al bij ons. Toen is hij samen met zijn moeder bij ons komen wonen. Door gezondheidsproblemen moest zij weg bij de hengsten, omdat ze na Bob geen kleintjes meer mag krijgen. Vroeg verhuizen was de beste optie. Daar hebben we geen moment spijt van gehad!

Bob is een echte stoere jongen. En houdt alles wat voorbij komt nauwlettend in de gaten. Vooral paarden vind hij bere interessant. Daar rent hij het liefst naartoe, gooit zijn staart in de lucht en gaat dan heel statig staan kijken.

Het is ook een echte allemansvriend. Hij is graag bij ons in de buurt, snuffelt dan aan je en geniet echt van gezelschap. Knuffelen, daar zijn ze geen van allen van. Zelfs niet nadat we hem een half jaar lang 6 keer per dag beet hebben gehad om zijn ogen te zalven. Het knuffelen zit er echt niet in.

Niet dat het erg is hoor, zo genieten we net zoveel van deze stoere bink. Zoveel dat we hem zelfs 2 kaarten hebben gegeven!

alpaca

Alpaca postkaarten set

 

Pelle

Pelle is samen met Jan gekomen en waren onze aller eerste alpaca’s. Ze kwamen toen ze net een jaar oud en vers geschoren waren. Het waren toen echt nog kleine scharminkels met hele leuke kopjes. Toen ze kwamen waren ze altijd zo enthousiast als er fietsers langskwamen, dan wilde ze hard meerennen. En dat is zo’n leuk gezicht!

Nu is Pelle een alfa-mannetje in wording. Tess (onze oudste) heeft nog de rol van leider, maar hij probeert haar soms wel van d’r troon te stoten. Hij wilt graag al het eten voor zichzelf hebben en dan wordt er veel getuft. Ook met douchen is hij graag haantje de voorste. Daar geniet hij echt intens van!

Dit jaar hebben we voor het eerst de koppen niet geschoren, en hier ben ik erg blij mee, zo behoudt hij zijn charmante looks. Daarmee weet hij de harten van ons én die van veel voorbijgangers te stelen. En als hij de weide wilt gaan verkennen geeft hij een seintje, een signaal waarna alle alpaca’s verzamelen en in een colonne naar de wei lopen.

Alpaca postkaarten set

 

Fien

Fientje is de laatste aanwinst van onze groep van 5. We miste eigenlijk nog een tweede bruine in de groep en hebben haar met de familie aan mijn vader cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Een schot in de roos!

Fien is een echte aanwinst voor de club. Met haar eigenwijze karakter is het een dame met een flinke eigen wil. In de positieve vorm, ze gaat echt haar eigen gang. Ze ligt graag op een muurtje om zich heen te kijken, staat een paar keer per dag voor de borstel om haar snoet en kuif te kammen.

Als klap op de vuurpijl staat ze ook meerdere keren per dag zichzelf in de spiegel te bewonderen. Het is wat dat betreft echt een dame! Van alle alpaca’s is zij degene die het liefste snoetje heeft. Een echte Happy Alpaca Face. Heb je een slechte dag? Dan weet ze dit binnen een paar minuten om te buigen.

Alpaca Linda's Wholesome Life

Alpaca postkaarten set te koop

 

Jan & Tess

Onze Jan en Tess hebben samen een kaartje gekregen. Tess is de moeder van Bob (de rechter op de foto) en Jan is tegelijkertijd met Pelle gekomen. Zowel op de foto als op de kaart staat Jan links en Tess rechts.

Tess is een echte statige dame. Zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en houdt iedereen in het gareel. Ze houdt er niet van als mensen te dichtbij haar komen en kan dan behoorlijk dreigen met een ’tuf’.

Dit is de ene dag erger dan de andere. Haar knieschijven zijn niet zo goed meer in haar achterpoten en de dagen dat ze wat lastig loopt is ze ook wat humeuriger. Pijn heeft ze niet hoor, dan loopt ze alleen wat langzamer dan de rest. Dit is ook de reden dat ze geen kleintjes meer mag krijgen. Maar dat maakt ons niet uit, bij ons krijgt ze een liefdevol thuis.

Klik hier om Tess beter te bewonderen.

Alpaca postcard poster print

Jan

Jan zijn karakter heeft wat weg van die van Fien. Ook hij is niet bang om zijn eigen plan te trekken. Hij is de enige die nog weleens door het draadje floept en bij de Shetlanders gaat staan. Hij heeft er ook een jaar langer over gedaan om het leuk te vinden om te douchen. Want alhoewel hij de enige is die in de regen buiten ligt, nat worden van de slang was maar spannend.

Jan is ook de enige die er altijd uitziet als een sloddervos. Als de groep schoon en fris is, is de kans hele groot dat hij van top tot teen onder het zand of de modder zit. Heerlijk vind hij dat. En zeg nou eens eerlijk, een moddermaskertje op zijn is toch ook best lekker? En goed voor je looks!

Inmiddels is ook hij een waterratje. En moeten we regelmatig zijn haar knippen omdat hij anders niets meer ziet. Wat dat betreft heeft hij altijd de meest grappige looks gehad. Nu dus ook een aangepast kapsel. De looks van het slechte zien heeft hij nog steeds. Dan houdt hij zijn hoofd achterover om beter te zien. Dat is hij ondertussen nog niet afgeleerd.

 

Linda's Wholesome Life kaarten set

Linda's Wholesome Life kaarten set

 

 

– It’s a Dream –

alpaca postkaarten + kortingscode

 

Het is waar. Als je een kleine ondernemer ondersteunt, ondersteun je een droom. Bij iedere order doe ik een ‘happy dance’. Zeker als ze van iemand komen die ik niet ken.En al helemaal als ze van buiten Nederland komen. Dan bel ik Thomas ook direct op om blij te vertellen dat de prints de wereld over gaan. Zo leuk!

In de Shop vind je naast de alpaca postkaarten ook twee bloesem postkaarten sets, diverse digitale prints en posters. Voor ieder wat wils. En de shop wordt iedere week verder aangevuld. Ik ga mijn reisfoto’s nog eens wat verder uitzoeken en ervoor zorgen dat we de zomer via prints in huis kunnen halen. Wat dacht je van een mooie Griekse kust, tijdloze plaatjes uit Luxemburg of de groene jungle van de Azoren?

Speciaal voor mijn lezers en volgers heb ik nog een fijne kortingscode. Met de code ‘WHOLESOMELIFE10’ krijg je 10% korting op je eerstvolgende aankoop in Linda’s Wholesome Shop. Deze is de hele maand mei geldig.

Linda's Wholesome Life alpaca kaarten set

 

Etsy & betalen

P.s. ik heb van sommige mensen terug gekregen dat er problemen zijn met afrekenen met iDeal. In principe zal dit gewoon moeten werken. Werkt dit niet? Kijk dan even of jouw account instellingen goed staan. Controleer of je valuta op Euro staat en land van herkomst op Nederland. Dan zal het als het goed is vanzelf bij de betaalopties moeten verschijnen.

Mocht je nog opmerkingen of vragen hebben, let me know!
Liefs Linda

 

 

Delen:

1 Reactie

  1. 3 mei 2020 / 22:20

    Wat zien ze er leuk uit zeg! Lijkt me heel bijzonder om die beestjes van zo dicht bij te kunnen zien en te verzorgen uiteraard. Ik kan me ook voorstellen dat ze allemaal een eigen karaktertje hebben, dat ik zie al vanaf de foto’s. Heel leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dit kun je in mei in de tuin doen A Wholesome Garden
Dit kun je in mei in de tuin doen | A Wholesome Garden

Biesbosch, mei 2020 [dropcap]B[/dropcap]egint het bij jou ook te kriebelen om de handen uit de mouwen te steken nu het...

Sluiten