A field of grain and a head full of dreams

 

 A field of grain and a head full of dreams

 

 Supre australia grain field OOTD lifestyle by lindaSupre australia grain field OOTD lifestyle by lindaSupre australia grain field OOTD lifestyle by lindaSupre australia grain field OOTD lifestyle by linda

 

Steeds vaker komt het besef dat dingen tot later uitstellen geen zin heeft. Zeker omdat ik een groot deel van mijn eerste jaren als twintiger vooral op de bank en in bed door heb moeten brengen, voel ik mij levendiger dan ooit. Maar soms ook rustelozer dan ooit. Als ik mij goed voel wil ik het liefst iedere dag iets leuks doen, herinneringen maken om deze later te kunnen delen. En dat terwijl de balans tussen rusten en iets ondernemen als een soort Yin en Yang in elkaar over moeten vloeien.

 

Supre australia grain field OOTD lifestyle by linda

 

O U T F I T  D E T A I L S
Top | Zara (gekocht in Boedapest)
Short | Supré Australia
Slippers | Birkenstock
Tas | Mooloola Felicity Sling Bag
Zonnebril | Her Fashion Box
Ketting | Her Fashion Box
Armband | Endless Jewelry

 

 Supre australia grain field OOTD lifestyle by lindaSupre australia grain field OOTD lifestyle by linda

 

Confidence is not ‘They will like me’.
Confidence is ‘I’ll be fine if they don’t’.

 

Supre australia grain field OOTD lifestyle by lindaSupre australia grain field OOTD lifestyle by linda

 

Eindelijk voel ik mij ook goed genoeg om zelfverzekerd voor de camera te staan. Als ik mijzelf vergelijk met de jongere versie van mijzelf, dan zie ik alleen maar onzekerheden die mij ervan weerhielden om verschillende dingen te doen. Iets wat onwijs zonde is, en natuurlijk ook wel bij het opgroeien hoort, maar mij vooral ook veel energie gekost heeft.

 

Supre australia grain field OOTD lifestyle by lindaSupre australia grain field OOTD lifestyle by linda

 

Ik voel mij vrij. Voel mij fijn op de plek waar ik nu ben. Ben blij dat ik op het pad van Conscious Living terecht ben gekomen. Dat ik Fair, True & Slow Fashion heb leren kennen. Zodat ik mijn oudere items leer mixen en matchen, zonder het gevoel te hebben op iedere foto iets nieuws aan te moeten doen. Maar ook durf ik dingen eerder los te laten, heb ik er vertrouwen in dat alles wel komt zoals het hoort te komen. En ook al lopen de wegen via Rome, we komen er vanzelf wel.

Ik leer meer en beter te leven met mijn chronisch zieke lichaam. Op zo’n manier dat ME/CVS en Fibromyalgie zelfs niet eens meer in de dagelijkse spotlights staan. En daar ben ik blij om. Voel ik mij goed bij. Hier word ik sterker van. Het bezorgt mij meer plezier. Het maakt mij vrij. En nu dat gezegd te hebben heb ik geen excuus meer om mijn dagdromen alleen maar in mijn hoofd te laten zitten. En ik ben ervan overtuigd dat wanneer je dromen met anderen deelt, ‘when you put it out into the universe’, dat er vanzelf mooie dingen op je pad terecht komen. Zeker wanneer je ervoor wilt werken.

 

Welke droom zit er in jouw hoofd en wil jij graag delen?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

6 Reacties

 1. 19 augustus 2016 / 12:19

  Wat een gave foto’s weer en wat zie je er goed uit <3

 2. 18 augustus 2016 / 22:42

  Wat een mooie foto’s! Je hebt een hele leuke zonnebril op, hij staat je mooi 😀

 3. 18 augustus 2016 / 12:02

  De foto’s 1 woord: Prachtig! en wat schrijf je open en eerlijk over je gevoelens. Dromen najagen dat zouden we allemaal moeten doen. Helaas laten we ons belemmeren door alle factoren die wie zien als beperkend. Dit wil niet betekenen dat ze echt beperkend zijn. It’s all in our head!

 4. 17 augustus 2016 / 08:46

  Prachtige foto’s weer Linda! Je shooting locaties zijn altijd zo onwijs mooi! Hele inspirerend ook om te lezen dat je je niet meer laat beïnvloeden door onzekerheden en gewoon je dromen najaagt <3 You go girl!

  • Linda
   Auteur
   17 augustus 2016 / 11:25

   Dank je wel meis! Ik maak nu voor het eerst de foto’s vlakbij huis, en dat bevalt mij zo onwijs goed 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Yves Rocher Solaire
Yves Rocher Solaire | Plantaardige zonbescherming

De Solaire lijn van Yves Rocher is er een waar ik heel erg benieuwd naar was. Zeker omdat de producten...

Sluiten