Site pictogram Linda's Wholesome Life

4711 Lemon & Ginger set | Indian Summer Giveaway

 

4711 Lemon & Ginger

 

 

Vandaag review ik de heerlijke nieuwe Refreshing Body Spray. En in het kort de Lemon & Ginger Eau de Cologne, die ik eerder al reviewde op mijn blog.

 

 

Lemon & Ginger Eau de Cologne

Deze citrusachtige Lemon & Ginger bevat een mix van vitaliserende citroen,  stimulerende gember en citrusbomen uit Sicilië. Terwijl je de nostalgische en typische Eau de cologne geur er nog duidelijk in terug vindt. De geur is licht, heeft de frisheid van een vroege ochtend zon en zorgt voor een positieve stemming omdat de zintuigen geprikkeld worden. Daarom past hij perfect in een zomers plaatje. En het uiterlijk is tijdloos.

 

 

Het klassieke uiterlijk van de Eau de glazen Cologne flacons vind ik ook prachtig. Het zijn echt juweeltjes die beiden op mijn kaptafel staan te pronken. Juist omdat het glas van de traditionele Molanus-fles zo’n mooi reliëf heeft en hij subtiele details bevat van het merk.

 

 

Deze grote flacon bevat maar liefst 170 ml, en komt met een draaidop. Zo kun je de Eau de Cologne op de ouderwetse manier, als splash aan kunt brengen. De spraypomp is los bijgeleverd, en die kun je er gemakkelijk opdraaien zodat je hem ook als natural spray kunt gebruiken.

 

 

Het is een typische zomerse geur waar ik heel erg blij van word. Vooral in de zomer gaat mijn voorkeur niet direct naar zware, kruidige geuren uit. Daarnaast is het flacon een lust voor het oog.

 

↠ De Lemon & Ginger Eau de Cologne is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas voor €36,95 (170ml).

 

 

Lemon & Ginger Refreshing Body Spray

Nieuw in de Lemon & Ginger lijn is de Refreshing Body Spray. Met een vrolijke glazen flacon. Een heerlijke verfrissende mist die je op jouw lichaam aan kunt brengen. Perfect wanneer je de geur bij wilt sprayen. Een Eau de Cologne is nou eenmaal minder sterk dan een Eau de Parfum en vervliegt dan ook wat sneller. Een Body Spray is perfect voor in de avond, wanneer je na een dag strand naar de auto loopt of voor een mooie avond buiten. Maar zeker ook voor wie na de avond douche nog heerlijk wilt ruiken.

 

Deze Refreshing Body Spray heeft dezelfde heerlijke geur, lijkt wel iets minder intens te zijn, maar verspreid wel een heerlijk en fris aroma. De geur blijft zo’n 1 á 2 uur hangen. En is daarna subtiel aanwezig op de huid. Wanneer je een windvlaag opvang word je weer even getrakteerd op een heerlijke geur.

 

↠ De Lemon & Ginger Refreshing Body Spray is verkrijgbaar voor €12,15 (75ml). 

 

 

Indian Summer Giveaway

Leuk nieuws, ik mag maar liefst 3 van mijn lezers blij maken met zo’n heerlijk Acqua Colonia Lemon & Ginger pakket van 4711. Waarvan ik er twee op mijn blog weggeef, en één op Facebook. Een pakket bestaat uit één Lemon & Ginger Eau de Cologne van 170ml en een Refreshing Body Spray van 75 ml.

 

✮ Meedoen op LifestylebyLinda.nl

↠ Volg LifestylebyLinda.nl op Bloglovin’.
↠ Vertel mij hoe jouw ideale nazomer eruit ziet.

 

✮ Meedoen op Facebook

↠ Ga naar de Facebook pagina van Lifestyle by Linda en reageer op het bericht.

 

De winactie is alleen open voor deelnemers uit Nederland. En loopt van 18 augustus t/m 28 augustus 2016. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Vergeet daarom ook niet jouw e-mail te vermelden in het daarvoor bestemde vakje. 

 

☽  Let’s celebrate the Indian Summer together! ☾

 

 
Mobiele versie afsluiten