Site pictogram Linda's Wholesome Life

20 fijne truien onder de €20,00

 

20 fijne truien onder de €20,00

 

Wat we vooral veel terug zien zijn de gebreide truien, de knits, in allerlei verschillende soorten en maten. Verschillende leuke gebreide motieven, grof gebreid of juist heel fijn. En ook kleuren zien we veelal weer terug. Deze fijne truien vond ik bij de Primark en zijn verassend goed geprijsd. De laatste is van de Zara en is meer een sweattrui, maar dan wel heel leuk afgemaakt met een vrolijke tekst en steentjes.

 

De turtle neck zien we ook weer volop terug komen. Heerlijk dat het weer mag, dat is extra fijn als je met een herfst storm of straks met de sneeuw naar buiten gaat. Ik moest er zelf even aan wennen maar begin ze steeds leuker te vinden. Ook deze vind je overigens in allerlei verschillende kleuren, en dat is bijvoorbeeld erg leuk met een fake fur gilet erover, of een exemplaar zonder mouwen. Deze vond ik alle vier bij Zalando.

 

Nog meer fijne knits vind je in de webshop van c-and-a.com. Zo vind ik de trui met sierlijke afwerking op de schouders erg leuk omdat hij naast dat hij erg comfortabel is, ook nog eens chique oogt. Een heerlijke over sized knit met turtle neck mag wat mij betreft ook echt niet ontbreken in jou kledingkast. Zie je jezelf al zitten met een kop warme chocolade melk en wat pepernoten? Nou ik wel hoor!

 

Printjes, sierlijk verwerkte teksten, franjes en hippe kleuren kom je veelal tegen in de webshop van H&M. Vooral de wat meer cropped modellen staan mooi boven een high waisted jeans afgemaakt met een leuke sierlijke hoed en laarzen. Maar ook hier zien we de over sized trend helemaal terug komen.

 

Handen uit de mouwen!

Ben je zelf erg creatief? Dan is het misschien wel leuk om zelf eens een trui te gaan breien! Er zijn namelijk verschillende fijne soorten wol te vinden op internet en er zijn ontelbaar veel DIY video’s op Youtube te vinden. Lekker budget verantwoord en leuk om te doen nu het in de avond weer zo vroeg donker is!

 

Kijk jij naar de prijzen tijdens het shoppen of laat jij je verassen bij de kassa?

Mobiele versie afsluiten