Weekvlog 11 | De laatste etappe van onze road trip Down Under

We gaan de laatste etappe van onze road trip Down Under in. Maar voor wij naar Zuid-Korea vliegen bezoeken wij Eungella national park, de Capricorn grotten in Rockhampton, komen wij erachter dat wij veel te kort in Noosa zijn en sluiten we de trip af waar we begonnen zijn. In het altijd gezellige Brisbane. Waar wij ook op de laatste avond hele grote vleermuizen zien die ik dit keer wél wist te filmen, zorgden we dat we nog een heerlijk kleurtje kregen waar we wel in Nederland mee aan kunnen komen en is het even stressen of wij alles in de koffers mee naar huis gaan krijgen. -Oké, spoiler.. we hebben aardig wat weg moeten gooien, oops!-. Anyway. Beelden zeggen veel meer dan woorden en geniet mee van mijn laatste dagen in het paradijselijk Australië!

 

De laatste etappe van onze road trip Down Under | Rockvegas, Gympie, Noosa & Brisbane

 

Zie je geen video? Klik dan hier.

Het moment dat je de deur van de hotel kamer achter je dicht trekt, de auto in stapt en naar het vliegveld rijd voelt het zó definitief. De dag waarvan je 3 weken lang dacht dat hij nooit zou komen -oké beetje naïef, maar je snapt vast wel wat ik bedoel- is aangebroken. Met een brok in mijn keel zit ik stil achterin de auto. Ik probeer maar niet teveel na te denken omdat ik de trip leuk af wilde sluiten. En dat hebben we ook gedaan, zo leuk als de vakantie begon hebben wij hem ook afgesloten. Eerder vertrekken uit Mackay bleek één van de betere beslissingen te zijn, we hebben zo onwijs veel mooie nieuwe dingen gezien waar wij de heenweg eigenlijk snel langs gereden zijn. Plekjes waarvan wij zo blij zijn dat wij ze ontdekt hebben. Ons eerste gevoel van Rockhampton is compleet veranderd, en dat in positieve zin. Childers is een dorpje wat zo uit een film kan komen rollen. En Noosa, de grote zus van Airlie Beach waar alle goed verdienende locals zelf hun bootje te water laten bleek zoveel leuker dan verwacht, een plek waar ik zeker nog eens terug ga komen. Want met alle leuke plekken weet ik zelf niet eens waar ik zal willen wonen als ik voor een langere periode deze kant op zal gaan. Dat vraagt dus om een nieuwe road trip waar we stiekem al voor aan het sparen zijn.

 

Welke plek heeft jou het meest verrast?

 

liefslinda2Bloglovin-button

Delen:

11 Reacties

 1. 16 januari 2016 / 09:22

  Die schildpadjes! How cute! Ik heb ontzettend genoten van al je vlogs. Ik loop een beetje achter met kijken, maar ik wilde lekker relaxt je filmpjes bekijken, niet ergens even tussendoor. Bizar dat je je lichamelijk daar zoveel beter voelt. Balen dat we hier niet zo’n klimaat hebben. Alhoewel, nu ben ik effe ego, want ik heb dus juist heel veel last van warmte. Ik leef nu een beetje op en ga in de zomer weer plat. Gekkigheid. Het was prachtig. Tof dat je zoveel gefilmd hebt.

 2. 14 januari 2016 / 20:33

  Ik heb het helemaal gevolgd, zo vet! Ik ga zelf in november 2/3 maanden backpacken in Australië. Ik vond de Whitehaven Beach wel echt magisch hoor…

  • Linda
   Auteur
   14 januari 2016 / 22:36

   Echt wat een heer-lijk vooruitzicht, ik zal zo met je meegaan! hahaha

 3. 14 januari 2016 / 20:13

  wat ziet het er weer ontzettend goed uit

  • Linda
   Auteur
   14 januari 2016 / 18:08

   Yes, dat vind ik nou ook! 🙂

 4. John
  14 januari 2016 / 13:00

  Mooie, leuke vlog/blog weer.
  Maar snel op zoek naar een ananas ? spaarpot om het sparen voor de volgende trip te bevorderen #gunnen

  • Linda
   Auteur
   14 januari 2016 / 18:09

   Dat is nog eens een fijne tip, die ontbreekt nog, een ananas spaarpot! hihi

 5. 14 januari 2016 / 11:51

  Gave beelden! Australië lijkt mij zo gaaf! Heel vet dat je weer terug wilt om daar langer te blijven. Tof!!

 6. 14 januari 2016 / 06:33

  Wat een prachtige beelden weer van Australië.. Dat strand ziet er prachtig uit zeg, heel mooi!

  • Linda
   Auteur
   14 januari 2016 / 18:10

   Dank je wel! Noosa is zo leuk dat je het tijdens een road trip eigenlijk niet over mag slaan 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
biomed organic medical skin care review body
Lief zijn voor je huid met Biomed & win je eigen pakket

Na de drukte van alle feestdagen, het van hot naar her rennen om het iedereen naar de zin te maken...

Sluiten